Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, χθες ενω δουλευε κανονικα το λαπτοπ, εκλεισα το καπακι και μετα απο κανα τριωρο που το ξανα ανοιξα δεν αναβει η οθονη, το συνδεσα σε εξωτερικη οθονη και πατησα απο το πληκτρολογιο να δωσει σημα εκει, τιποτα, λες και ειναι νεκρη η καρτα γραφικων.

Επισης τον τελευταιο καιρο ενω εκλεινα το καπακι δεν εκλεινε καμια φορα και εμενε κανονικα ανοικτο και ετρεχαν κανονικα τα windows, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτ.

Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να εχει.

Δημοσ.

το σύνδεσες σε εξωτερική οθόνη και δεν δείχνει τπτ είπες;;

το 2ο που λές ισως να μην έχεις τικάρει στην διαχείριση ενέργειας το τι πρέπει να κάνει όταν κατεβάζεις το καπάκι του λάπτοπ.

Δημοσ.

Ναι, και ξερω οτι δουλευει επειδη αμα το εχω με τον φορτιστη και το πατησω να ανοιξει, κανει ενα μπιπ επειδη δεν αναγνωριζει τον φορτιστη, ενω ειναι ο γνησιος, και με το F1 προχωραει, αρα δεν νομιζω να ειναι νεκρη η μητρικη.

Δημοσ.

Ναι, και ξερω οτι δουλευει επειδη αμα το εχω με τον φορτιστη και το πατησω να ανοιξει, κανει ενα μπιπ επειδη δεν αναγνωριζει τον φορτιστη, ενω ειναι ο γνησιος, και με το F1 προχωραει, αρα δεν νομιζω να ειναι νεκρη η μητρικη.

η μητρική δεν είναι νεκρή

είναι νεκρή (μάλλον) η κάρτα γραφικών.

το λάπτοπ λειτουργεί κανονικά αλλά δεν έχεις εικόνα και αυτό οφείλεται στην κάρτα.

Δημοσ.

Αλλαζει η καρτα γραφικων σε τετοια μητρικη; που μπορω να δω τι ειδους ειναι, ενσωματομενη ή οχι εννοω;

νομίζω είναι ενσωματωμένη, δεν είναι αφαιρούμενη.

αλλά κάποιος πρέπει(τεχνικός) να το δεί για να βεβαιωθείς οτι είναι η κάρτα.

Δημοσ.

Το ελυσα να δω μηπως ειναι το καλωδιο που παει στην οθονη, ηταν μια χαρα, αρα το μονο που μενει ειναι ο τεχνικος να το δει. Αμα ειναι μητρικη την κατσαμε την βαρκα.

Δημοσ.

Το ελυσα να δω μηπως ειναι το καλωδιο που παει στην οθονη, ηταν μια χαρα, αρα το μονο που μενει ειναι ο τεχνικος να το δει. Αμα ειναι μητρικη την κατσαμε την βαρκα.

πρέπει να το δεί για να βγάλει το πόρισμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...