Punker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Θέλω ένα προγραμματάκι που να βρίσκει μεγάλες λέξεις...!Για παράδειγμα για σήμερα θέλω να βρω λέξη με 21 γράμματα,τα γράμματα είναι αυτά:ΑΑΑΑΙΙΙΟΟΥΔΔΣΠΡΡΡΤΚΞΓ Αν ξέρει κανείς παρόμοιο πρόγραμμα(είτε online) ή μπορει να βρει την συγκεκριμένη λέξη, θα το υπερεκτιμήσω..!Ευχαριστώ πολύ...!
nilosgr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Επειδή δεν έχω χρόνο. Αν ψάξεις και μου βρεις ένα λεξικό της ελληνικής, θα στο φτιάξω. Όταν λέω λεξικό δεν εννοώ πρόγραμμα λεξικό, εννοώ σε μορφή excel, txt ή βάση δεδομένω με τις ελληνικές λέξεις
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 ειχα φτιαξει ενα τετοιο προγραμματακι για ενα παιχνιδι καποτε! παρε το αρχειο με ολες τις πιθανες λεξεις που μπορεις να δημιουργησεις με αυτα τα γραμματα ειναι 2000+ λεξεις ειναι σε greeklish γιατι ηταν το μονο λεξικο που ειχα βρει τοτε ελπιζω να σου κανει
micos000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Έβαλα την λέξη αναγραμματισμός στο google και μου έβγαλε πρώτο-πρώτο αυτό (http://www.lapd.gr/index.php?option=scripts&script=scrabble) αλλά είναι μέχρι 12 χαρακτήρες. Λίγο παρακάτω, μετά την έννοια της λέξης στο Βικιλέξικο, μου έβγαλε και ένα app gia ανδροιδ (https://play.google.com/store/apps/details?id=net.omicro.anagram&hl=el). Αυτή η λέξη είναι πολύ μεγάλη (21 χαρακτήρες). Δεν ξέρω κάποια Ελληνική λέξη με τόσους χαρακτήρες εκτός από κάτι συμπλέγματα του τύπου "τριακοντομυριοστοχυλιοστο..." που δεν είναι ακριβώς λέξεις αλλά αριθμοί. Για τους τύπους, η μεγαλύτερη λέξη που έχει μπει και στο ρεκόρ guiness σαν η μεγαλύτερη πραγματική λέξη στο κόσμο είναι από τις Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη και είναι το "λαπαδο-τεμαχο-πράγμα". λοπαδοτεμαχοσελαχογαλεοκρανιολειψανοδριμυποτριμματοσιλφιολιπαρομελιτοκατακεχυμενοκιχλεπικοσσυφοφαττοπεριστεραλεκτρυονοπτοπιφαλλιδοκιγκλοπελειολαγῳοσιραιοβαφητραγανοπτερυγών (172 χαρακτήρες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα