Hawk7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Παιδια καλησπερα.Μολις εχθες παρελαβα το παραπανω τροφοδοτικο.Φοβερη ποιοτητα κατασκευης και αποδοση. Εχθες μολις το εβαλα να λειτουργησει στην αρχη μου εβγαλε παλι coil.Ειπα,δεν θα σου κανω την χαρη να ξαναμπω σε φασαριες.Το αφησα να λειτουργησει ολο το βραδυ,το φορτωσα και στα watts λιγο,και τελικως,ειτε το πιστευετε ειτε οχι,σταματησε!Το αφησα σε απολυτη ησυχια στο δωματιο και χωρις να λειτουργει,απλα στην πριζα,και δεν ακουγεται τιποτε. Στο διαταυτα.Μπορει καποιος να μου πει,που ειναι κατοχος του ιδιου,η' αλλου 760i,1200i,απο που βρισκω το τελευταιο firmware της corsair;το εχει κανει κανεις αλλος; Εψαχνα ολο το βραδυ,βρηκα κατι firmwares,αλλα οταν παω να το κανω Update μου λεει οτι δεν ειναι γι'αυτο το προιον.Θελω να δω γενικως ποιο ειναι το τελευταιο firmware,και να το κανω αναβαθμιση,για καλυτερη λειτουργια. Εαν καποιος ξερει,θα το εκτιμουσα να μου δωσει ενα λινκ με το update.Διαβαζω οτι εχει update,αλλα μεσα στην corsair,κανεις δεν δινει λινκ,η' τουλαχιστον ισως; δεν το βλεπω εγω.(τοση σταβομαρα.
coolerman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 corsair πηγαίνεις * download θα το δείς αν και νομίζω θέλει κάποιον έξτρα εξοπλισμό μεγειά φίλος,είναι κορυφή
Hawk7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 corsair πηγαίνεις * download θα το δείς μεγειά φίλος,είναι κορυφή Φιλε coolerman,μονο σε μενα κανει εδω και 2 λεπτα να ανοιξει το λινκ,η' γενικως να περιμενω;το κανει και σε σενα; Αυτο φιλε ειναι για firmware;εγω εχω συνδεση με usb και βλεπω ψηφιακα τα παντα.Το firmware θελω μονο. Αυτο που εδωσες μιλαει για toolkit η' οχι;Αυτο πρεπει να ειναι για τα ΜΗ i series psu's αν δεν κανω λαθος.
coolerman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Φιλε coolerman,μονο σε μενα κανει εδω και 2 λεπτα να ανοιξει το λινκ,η' γενικως να περιμενω;το κανει και σε σενα; όχι ανοίγει κανονικά το λίνκ μετά απο μερικά sec Φιλε coolerman,μονο σε μενα κανει εδω και 2 λεπτα να ανοιξει το λινκ,η' γενικως να περιμενω;το κανει και σε σενα; Αυτο φιλε ειναι για firmware;εγω εχω συνδεση με usb και βλεπω ψηφιακα τα παντα.Το firmware θελω μονο. Αυτο που εδωσες μιλαει για toolkit η' οχι;Αυτο πρεπει να ειναι για τα ΜΗ i series psu's αν δεν κανω λαθος. δεν νομίζω ίδιο πρέπει να είναι κοίταξε εκεί καλύτερα αναφέρει update firmware( απο κάτω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα