Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia τελικα εχει ραδιο το ATIV με το update 'η οχι ??... Ενδιαφερομαι για αγορα του και θα ηθελα να ξερω απο καποιον που περασε την αναβαθμηση αν του ενεργοποιηθηκε ή δεν εχει καθολου τελικα...

• Like 1
Δημοσ.

Αφού μου έσπασε τα @@ με τον ελεύθερο χώρο στο HTC 8S τελικά εγκαταστήθηκε αφήνοντας όσο ελεύθερο χώρο είχε.

Στο επόμενο ελπίζω να μην θέλει 1 giga ελεύθερο για να χρησιμοποιήσει στο τέλος τα 20 MB

Δημοσ.

λοιπον  tolis29

οπως προανεφερα , εγω στο δικο μου ativ s , μετα την αναβαθμιση δεν εχω ραδιοφωνο ουτε data sence. Διαβασα σε διαφορα forum του εξωτερικου οτι καποια στιγμη θα γινει νεα αναβαθμιση κ θα τα περιλαμβανει,   καποιοι λενε οτι σε καποιες χωρες δωσανε ραδιοφωνο... τα πραγματα ειναι μπερδεμενα, εγω παντως ραδιο γιοκ.

Δημοσ.

Αφού μου έσπασε τα @@ με τον ελεύθερο χώρο στο HTC 8S τελικά εγκαταστήθηκε αφήνοντας όσο ελεύθερο χώρο είχε.

Στο επόμενο ελπίζω να μην θέλει 1 giga ελεύθερο για να χρησιμοποιήσει στο τέλος τα 20 MB

Χρειάζεται χώρο για να κατεβάσει και να αποσυμπιέσει την αναβάθμιση. Μετά απλά έγραψε το update πάνω από τα παλιά δεδομένα και γι αυτό νόμιζες ότι ήταν μόνο 20mb.

• Like 1
Δημοσ.

σε HTC 8S δεν ειδα κάτι άλλο περα απο το ραδιοφωνο. Οπως ειπαν και τα παιδιά πιο πάνω μας τα ζάλισε με τον ελεύθερο χώρο. Αναγκάστηκα να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις και να το περάσω πρώτο πρώτο.

Μιλάμε έλεος.

Δημοσ.

το 8s πήρε κανονικά την αναβάθμιση και το ράδιο . Αυτό με τον ελεύθερο χώρο ήταν όντως παλαβό , αφού μετά την εγκατάσταση ο ελεύθερος χώρος είναι σχεδόν ο ίδιος . Τι διάολο αυτό τηλέφωνο αναιβοκατεβάζει τον ελεύθερο χώρο όποτε και όσο γουστάρει . Άσε τώρα που τρέχει και πιο smooth .

Δημοσ.

μετα απο μια μινι ενημερωση καποιων στοιχειων εμφανιστηκε κ το data sence , 

Τι  δίκτυο και ποιό κινητό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...