tolis29 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 paidia τελικα εχει ραδιο το ATIV με το update 'η οχι ??... Ενδιαφερομαι για αγορα του και θα ηθελα να ξερω απο καποιον που περασε την αναβαθμηση αν του ενεργοποιηθηκε ή δεν εχει καθολου τελικα... 1
gnsX Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Αφού μου έσπασε τα @@ με τον ελεύθερο χώρο στο HTC 8S τελικά εγκαταστήθηκε αφήνοντας όσο ελεύθερο χώρο είχε. Στο επόμενο ελπίζω να μην θέλει 1 giga ελεύθερο για να χρησιμοποιήσει στο τέλος τα 20 MB
isovitis1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 λοιπον tolis29 οπως προανεφερα , εγω στο δικο μου ativ s , μετα την αναβαθμιση δεν εχω ραδιοφωνο ουτε data sence. Διαβασα σε διαφορα forum του εξωτερικου οτι καποια στιγμη θα γινει νεα αναβαθμιση κ θα τα περιλαμβανει, καποιοι λενε οτι σε καποιες χωρες δωσανε ραδιοφωνο... τα πραγματα ειναι μπερδεμενα, εγω παντως ραδιο γιοκ.
pkoutsias Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Αφού μου έσπασε τα @@ με τον ελεύθερο χώρο στο HTC 8S τελικά εγκαταστήθηκε αφήνοντας όσο ελεύθερο χώρο είχε. Στο επόμενο ελπίζω να μην θέλει 1 giga ελεύθερο για να χρησιμοποιήσει στο τέλος τα 20 MB Χρειάζεται χώρο για να κατεβάσει και να αποσυμπιέσει την αναβάθμιση. Μετά απλά έγραψε το update πάνω από τα παλιά δεδομένα και γι αυτό νόμιζες ότι ήταν μόνο 20mb. 1
question mark Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Επειδή δεν κατάλαβα καλά, στο 8X αν κάνω την αναβάθμιση θα έχει ραδιόφωνο; Sent from my iPad using Insomnia
Πέτρος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Επειδή δεν κατάλαβα καλά, στο 8X αν κάνω την αναβάθμιση θα έχει ραδιόφωνο; Sent from my iPad using Insomnia Ναι, έχει ράδιο.
Vice Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 σε HTC 8S δεν ειδα κάτι άλλο περα απο το ραδιοφωνο. Οπως ειπαν και τα παιδιά πιο πάνω μας τα ζάλισε με τον ελεύθερο χώρο. Αναγκάστηκα να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις και να το περάσω πρώτο πρώτο. Μιλάμε έλεος.
evkar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 το 8s πήρε κανονικά την αναβάθμιση και το ράδιο . Αυτό με τον ελεύθερο χώρο ήταν όντως παλαβό , αφού μετά την εγκατάσταση ο ελεύθερος χώρος είναι σχεδόν ο ίδιος . Τι διάολο αυτό τηλέφωνο αναιβοκατεβάζει τον ελεύθερο χώρο όποτε και όσο γουστάρει . Άσε τώρα που τρέχει και πιο smooth .
isovitis1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 μετα απο μια μινι ενημερωση καποιων στοιχειων εμφανιστηκε κ το data sence , 1
nikosl Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 μετα απο μια μινι ενημερωση καποιων στοιχειων εμφανιστηκε κ το data sence , Τι δίκτυο και ποιό κινητό?
neof1z Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Το Ativ s έχει. Και το μόνο ενημερωμένο με GDR2 στην Ελλάδα!!!!!!!!! Δίκτυο????????
Theo_Mich Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 820 Κανα νεο εχουμε ?? υπαρχει καποια επιλογη να αλλαξουμε για να το παρουμε ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα