Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο 8S εμενα παντως έχει διαφορά στον χώρο, ομοίως και ενός φίλου, απο 200ΜΒ ξαφνικά πήγε στα 770. Επίσης κλειδώνει πιο γρήγορα στα ασύρματα, αλλά αυτό που είδα είναι οτι εαν προσπαθώ να συνδεθώ σε ενα ασύρματο το οποιο καθυστερεί και πατήσω σε άλλο, ΔΕΝ κανει μεταβαση στο νέο, πρεπει είτε να περιμένω να βγάλει σφάλμα ειτε να κλείσω το wifi. Στην παλιότερη έκδοση το έκανε κανονικά. Αυτά για αρχή...

Δημοσ.

Εγώ με lumia 920 από Ρουμανία, με Cosmote, update δεν έχω δει. Ξέρει κανείς αν εμφανίζεται το notification για το update από μόνο του ή να συνεχίσω να τσεκάρω το 'phone updates';;

Δημοσ.

Νομίζω για το 920 θα αργήσει λίγο λόγο ότι θα προσθέσει και κάτι δικά της κόλπα μέσα στην αναβάθμιση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νομίζω για το 920 θα αργήσει λίγο λόγο ότι θα προσθέσει και κάτι δικά της κόλπα μέσα στην αναβάθμιση.

Τελικά κανείς που να έχει δεί αναβάθμιση του 920?

Και πως επισβαιβαιώνουμε ότι την έχει;

http://www.insomnia.gr/topic/495113-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BC%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-amber-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-lum/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...