Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα,

Αγορασα ενα μεταχειρισμενο Laptop ( ASUS X58L) απο  τις αγγελιες εδω το θεμα ειναι οτι δεν εκανε καλη επαφη το βυσμα πανω στη θυρα και παρολο που το πηγα για επιδιορθωση (το κολησε μου ειπε) παλι δεν κανει καλη επαφη με αποτελεσμα να γυρναει στην μπαταρια που δεν κραταει ουτε 5' οποτε παω για αγορα του δικου του τροφοδοτικου γιατι αυτο ειναι generic  turboΧ απο πλαισιο. 

Βρηκα αυτο στο Ebay.  GENUINE LITEON AC ADAPTER ASUS X58L

Input voltage: 100-240V AC, 50 - 60Hz

Output voltage: 19V, 3.42A, 65W

Connector size: 5.5*2.5MM

το θεμα ειναι οτι τα ρευματα ειναι διαφορετικα στα specs του Laptop:

AC Adapter Output: 19 V DC, 9.45 A, 65W Input: 100 - 240 V AC, 50/60 Hz universal

Θα κανει η θα εχω προβλημα απο 9.45 A  σε 3.42 A  ..?

Δημοσ.

δεν θα έχει πρόβλημα θα δουλέψει.

το βύσμα τροφοδοσίας πρέπει να  είναι το ίδιο και τα volt(19v) που δίνει το τροφοδοτικό.

ακόμα τυραννιέσαι με το asus;

θυμάμαι είχες πρόβλημα με το βύσμα τροφοδοσίας

• Like 1
Δημοσ.

Ασε φιλε ,  και θελω και μπαταρια γιατι αυτη ταχει φτυσει..  το πηγα για επσκευη / αλλαγη το βύσμα τροφοδοσίας αλλα μου κανει τα ιδια.. το θεμα ειναι οτι το τροφοδοτικο δεν ειναι το δικο του και ετσι δεν μπορω να παω να τους το τριψω στα μουτρα για το 40αρι..  γιαυτο θελω να παρω το τροφοδοτικο το δικο του, και αν κανει τα ιδια , τους το παω ..

Σωστος. Αυτο θα παρω.. αλλα 25$ μεταφορικα ..? περισοτερο τα μεταφορικα απο τη αξια .. :-D

Δημοσ.

Ασε φιλε ,  και θελω και μπαταρια γιατι αυτη ταχει φτυσει..  το πηγα για επσκευη / αλλαγη το βύσμα τροφοδοσίας αλλα μου κανει τα ιδια.. το θεμα ειναι οτι το τροφοδοτικο δεν ειναι το δικο του και ετσι δεν μπορω να παω να τους το τριψω στα μουτρα για το 40αρι..  γιαυτο θελω να παρω το τροφοδοτικο το δικο του, και αν κανει τα ιδια , τους το παω ..

Σωστος. Αυτο θα παρω.. αλλα 25$ μεταφορικα ..? περισοτερο τα μεταφορικα απο τη αξια .. :-D

$48.00 θέλεις να πεις , ειναι λιγο ακριβά τα μεταφορικά ειναι η αλήθεια

• Like 1
Δημοσ.

$48.00 συνολο.  .. η οχι..? anwy.. τουλαχιστον παιρνεις μαμα ανταλακτικο που εδω ελλαδα δεν παιζει να βρεις.. η αν βρεις θα ειναι το ιδιο ακριβως + το καπελο του μαγαζατορα/μεσαζοντα.. :-D

• Like 1
Δημοσ.

έμπλεξες

κοίτα και αυτόν Link.png Site: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-ASUS-90W-19V-4-74A-AC-Adapter-ADP-90SB-BB-Power-Supply-Cord-/181038779970?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item2a26c08e42">Power Supply

γνήσιος λεει είναι.

μπαταρία περίπου στο 25αρι πηγαίνει(genuine)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτος βγαινει αρκετα φθηνοτερος ε..? γυρω στα 19€..? το θεμα το εχει να φτανει εδω 8-22 αυγουστου και γω θελω να παραλαβω μεχρι 5 αυγουστου για να το παρω μαζι στις διακοπες λογω δουλειας..  :unsure:

Δημοσ.

Thanks  TheDevilMayCare..  εχει φορτιστη αλλα turbox απο πλαισιο.. θελω να παρω οριτζιναλ  γιατι δεν πιανει πανω στο βυσμα αυτος που εχει τωρα..

Δημοσ.

Άντε σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικό υλικό να σου δώσουν ένα Universal. Προσωπικά θα το προτιμούσα σε σχέση με το ebay που δε ξέρεις το κινεζιά θα σου έρθει. (που θα έχει ένα αυτοκόλλητο original και καλά και μέσα θα λείπουν οι μισοί πυκνωτές για σταθεροποίηση κλπ κλπ)

Αλλά να σου πω, είσαι σίγουρος ότι λέει 9,45Α??? Δεν παίζει κάτι τέτοιο  :confused:  

Edit: κι όμως Link.png Site: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/X58L/#specifications">εδώ λέει 9,45 αλλα δε στέκει. 19V με 9,45Α θα ήθελες 180W τροφοδοτικό. Μάλλον 3,45 θα θέλαν να πουν (για τα 65W που τα θεωρώ σωστά)

Άντε όπως είπα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά και ζήτα αν θες και λίγο μεγαλύτερο από 65W για να είσαι καλλυμένος. Πες οτι το θες στα 19V τουλάχιστον στα Watt που ζητάει το λαπτοπ ή κρατα μαζι σου λαπτοπ και φορτιστη να το δουν επι τοπου. Υποψην για να μη σου κοψουν τον ποπό ότι πάνω από 20-25 ευρώ δεν πρέπει να σου ζητήσουν. (για αυτό και δεν θεωρώ το ebay συμφέρουσα λύση για τροφοδοτικό λάπτοπ)

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικα κοπηκε το βυσμα απο το generic  turboΧ  και ψαχνω τροφοδοτικο η φις να κανει με το δικο του..  

Δημοσ.

Γεια χαρα,

Αγορασα ενα μεταχειρισμενο Laptop ( ASUS X58L) απο  τις αγγελιες εδω το θεμα ειναι οτι δεν εκανε καλη επαφη το βυσμα πανω στη θυρα και παρολο που το πηγα για επιδιορθωση (το κολησε μου ειπε) παλι δεν κανει καλη επαφη με αποτελεσμα να γυρναει στην μπαταρια που δεν κραταει ουτε 5' οποτε παω για αγορα του δικου του τροφοδοτικου γιατι αυτο ειναι generic  turboΧ απο πλαισιο. Βρηκα αυτο στο Ebay.  GENUINE LITEON AC ADAPTER ASUS X58L

Input voltage: 100-240V AC, 50 - 60Hz

Output voltage: 19V, 3.42A, 65W

Connector size: 5.5*2.5MM

το θεμα ειναι οτι τα ρευματα ειναι διαφορετικα στα specs του Laptop:AC Adapter Output: 19 V DC, 9.45 A, 65W Input: 100 - 240 V AC, 50/60 Hz universalΘα κανει η θα εχω προβλημα απο 9.45 A  σε 3.42 A  ..?

Εχεις φωτογραφια απο τον αυθεντικό να μας στειλεις? Γιατι θα βρεις σιγουρα genuine πολυ φθηνοτερα..Εγω δεν αγοραζω πραγματα απο αμερικη για να αποφυγω τα πανακριβα μεταφορικα τους μεχρι την ελλαδα..

Εγω παρηγειλα απο αγγλια γυρω στα 25 εναν αυθεντικο που εψαχνα μαζι με τα μεταφορικα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...