nek4d Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ενημερωτικα, το προιον δεν εχει μεσα καποια καρτα που η amd την λεει "Unique ID card" και χρειαζεται να την εισαγεις για τα παιχνιδια. Οποτε η συγκεκριμενη δεν δικαιουται παιχνιδια, παρολο που ειναι της σειρας 7800. " Get Key Codes for free downloads of BioShock® Infinite (PC Game), Tomb Raider™ (PC Game) and Far Cry® 3 Blood Dragon (PC Game) accessed through the Steam® and Uplay online gaming platforms when you buy an AMD Radeon™ HD 7850 or AMD Radeon™ HD 7870 Graphics Card from a participating retailer between January 22, 2013 and either December 31, 2013 "
k_dinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Εγώ που είχα πάρει την 7770, τον κωδικό μου τον έδωσε το κατάστημα, δεν είχε τίποτα μέσα στο κουτί της κάρτας. Από το κείμενο που έχεις παραθέσει πάντως, φαίνεται ότι το επόμενο bundle θα είναι μετά το τέλος του έτους
nek4d Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ρωτησα κ το καταστημα κ επιβεβαιωσε οτι αυτη η καρτα δεν εχει κωδικο για τα παιχνιδια. Καμια εκπληξη, στο site της amd, το μοναδικο retail που αναφερει επισημα για Ελλαδα, ειναι το Πλαισιο με "φουσκωμενες" θα ελεγα τιμες. Το ιδιο παντως θα ισχυει και σε καρτες παραεισαγωγης, καποιες θα εχουν μεσα το 'μαγικο' χαρτακι κ καποιες οχι. Τωρα γι'αυτο που ανεφερες k_dinos, οτι στο εδωσαν στο μαγαζι το κωδικο ξεχωριστα, δεν εχω ιδεα τι συμβαινει.
Millennium Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Αυτό που βλέπεις στο site της amd και έχει το πλαίσιο είναι το "level up" πρόγραμμα που έχει παραπάνω παιχνίδια.Τα προηγούμενα ισχύουν ακόμα για τα καταστήματα που έχουν πάρει. Την κάρτα την έχει στα 140 και το visionstudio http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31073&cat=5
k_dinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Τωρα γι'αυτο που ανεφερες k_dinos, οτι στο εδωσαν στο μαγαζι το κωδικο ξεχωριστα, δεν εχω ιδεα τι συμβαινει. http://www.insomnia.gr/topic/463126-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-amd-never-settle-bundle/ Aν έχεις όρεξη, διαβασε το παραπάνω θέμα. Είναι για το πρώτο bundle που ψαχνόμασταν να δούμε πως δουλεύει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα