Tsarou4 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Γειά σας θα ήθελα τη γνώμη σας, ανοιξα το λαπτοπ μου για να καθαρισω το ανεμιστηρακι και να βαλω καινουργιο thermal paste στο cpu. Μόλις όμως πάω να τον ενεργοποιήσω δεν κάνει τπτ... Αν και πρόσεχα για στατικό ηλεκτρισμό φοβάμαι μήπως έκαψα την ram . Όταν βάζω το βύσμα ανάβει ένα λαμπάκι το οποίο είναι πάνω στη θήκη από το λάπτομ άρα έτσι ειμαι σίγουρος ότι το τροφοδοτικό δεν έχει πάθει τπτ και μιας και το λαμπάκι συνδέεται στην μητρική μάλλον και αυτή είναι εντάξει,άρα πιστεύω πως έκαψα την ram. Τί πιστεύεται;;; πως να τσεκάρω ότι είναι η ram , για να μην αγοράσω τσάμπα... Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε ενα reset bios απο την μπαταρία και αν εχει 2 dimms ram μεσα κανε δοκιμές με το καθενα μονο του αν και δύσκολο μου φαίνεται να έκαψες κατι απο στατικό ηλεκτρισμό
Tsarou4 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε ενα reset bios απο την μπαταρία και αν εχει 2 dimms ram μεσα κανε δοκιμές με το καθενα μονο του αν και δύσκολο μου φαίνεται να έκαψες κατι απο στατικό ηλεκτρισμό Τα δοκίμασα και τα δυο αλλα δεν έγινε κάτι.
coolerman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 δώσε παραπάνω πληροφορίες. δούλευε πρίν τον καθαρισμό; τι θερμοαγώγιμη πάστα άπλωσες; ποσότητα πόσο έβαλες(δεν θέλει πάρα πολύ) στην gpu έκανες κάτι; η την άφησες όπως ήταν; καλωδιάκια κλπ τα έλενξες αν είναι όλα οκ;
Tsarou4 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Λοιπόν είχα βάλει την πάστα και μετα τον ξανασυναρμολογησα..ο υπολογιστης λειτουργούσε κανονικά ...και μετά θυμήθηκα ότι ξέχασα να συνδέσω το καλώδιο απο τον ανεμιστήρα και τον ξαναανοίγω για να το συνδέσω...και όταν τον ξανασυναρμολόγησα δεν δούλευε. τον ξαναάνοιξα για να τσεκάρω τα πάντα καλώδια κτλ....και όλα ήταν στη θέση τους. όσο για την gpu , όχι δεν πείραξα κάτι
Tsarou4 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας . Έγινε κάτι το οποίο δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αν και το led στο λαπτοπ που αναβει μολις βαζεις το βυσμα στο λαπτοπ ήταν από την αρχη του προβλήματος ανοικτό, σκέφτηκα μήπως δεν έβγαζε σωστη τάση το τροφοδοτικο ή κατι τέτοιο και λεω ας το τσεκαρω και αυτο καλυτερα...το πολυμετρο έδειχνε ένδειξη 0 και στα βολτ και στα αμπερ ...δεν ξερω γιατι (δεν ειναι χαλασμενο το πολυμετρο) και ξαφνικα βαζω παλι το βυσμα στο λαπτοπ για να δω αν θα αναψει παλι το λαμπακι και ετσι για πλακα παταω το power on και το λαπτοπ ανοιξε κανονικα .... ΔΕΝ εχω ιδέα τι έγινε πάντως είμαι χαρούμενος
Antwni Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δε περιγράφεται το συναίσθημα ότι ανάβει ο υπολογιστής 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα