D3V0M4N Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Καλησπερα, εκανα μια ερευνα αγορας για headset και κατεληξα σε αυτα το Site: http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Turbo-X-Headset-Turbo-X-Gaming-HS300-SA902.htm#tabCharacteristics">Turbo-X Headset Gaming HS300 Πιθανον αυτο θα παρω, γιατι ερχετε ισα ισα με το χρηματικο ποσο μου τι γνωμες εχετε, πλεονεκτιματα και μειονεκτιματα! 1
SPANK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Κατα την γνώμη μου καλύτερα να δώσει 9 με 10 euro και να πάρεις καποιο επώνυμο http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/akoustika/Creative-Headset-Fatal1ty-Gaming-51MZ0310AA001.htm παρα να πάρεις Turbox 2
Xristaras12 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.500726&sid=1 παρε τουτα που ειναι σε προσφορα αυτον τον καιρο, μακρια απο οτιδηποτε turbo-x τα fatal1ty δεν εχουν 7.1 ηχο και usb βεβαια. εχω παρει τα πιο μεγαλα απο αυτα τα tactic 3D alpha και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος στα παντα.
D3V0M4N Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Εχω το Tactic3D Rage USB αλλα επηδει επαθα κατι..που δε θελω να συζιτησω, θα τα πουλησω! http://www.e-shop.gr/product?id=PER.500726&sid=1 παρε τουτα που ειναι σε προσφορα αυτον τον καιρο, μακρια απο οτιδηποτε turbo-x τα fatal1ty δεν εχουν 7.1 ηχο και usb βεβαια. εχω παρει τα πιο μεγαλα απο αυτα τα tactic 3D alpha και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος στα παντα. Γιατι μακρια απο TURBO-X?
SPANK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Εχουν αναφερθεί πολλάκις προβλήματα και παράπονα απο χρήστες με turbox προιόντα οσο αφορά την ποιότητα των υλικών τους , του εσωτερικού τους αξιοπιστίας εγγύησης κτλπ 2
Dahakaa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Πίτα μπρος και πίτα πίσω βγήκα να σας πω το ίσο! Λοιπον, ναι έχουν ακουστεί μερικά προβλήματα με το μικρόφωνο όπου είναι καθαρά θέμα driver (από το σαιτ του πλαισίου μπορείς να κατεβάσεις τους drivers για τα Win8)Αξίζουν ΠΟΛΥ αυτά που θέλεις να πάρεις D3V0M4N ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ!!!και εδώ μας έρχεται ο ουρανος σφοντύλι.... γιατί; Εαν έχεις τη δυνατόττα να αγοράσεις μέσω ιντερνετ οκ ΥΓ3, ειδάλλως βρες κάποιον για το παρακατω:Τι εννοώ; Εννοείτε πως θα πάρεις αυτά με σχεδόν κλειστά μάτια αλλα με λιγότερο της μισής τιμής μιας και τίποτα που να πουλάει το πλαίσιο δεν είναι καθαρά δικό του. Με πραγματικά λίγα λόγια το πολυπόθητο TURBO X HS-300 κυκλοφορει και με την ονομασία SADES SA-902 στο εξωτερικό και αυτή τη στιγμή που μιλάμε η ελάχιστη τιμή που το έχω συναντήσει είναι μόλις στα 19€ αντι των 40€ Site: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Sades-the-Cobra-SA902-Headphones-led-Headset-USB-Computer-Game-Headphones-with-Mic/1121623194.html">εδώ με 2 βασικα μειονεκτήματα που πιστεύω θα τα αντέξεις: Δεν είναι TURBOX αλλά SADES που δεν την έχει ακουστά κανείς στην Ελλάδα (ετικέτα άλλαξε, όχι το περιεχόμενο ) Το free shipping που προσφέρει έχει λίγο μεγαλύτερη καθυστέρηση (δηλ +/- 30 ημέρες) από το να το πάρεις από κάποιον στο Ebay. (10-30 ημέρες) Εχουν αναφερθεί πολλάκις προβλήματα και παράπονα απο χρήστες με turbox προιόντα οσο αφορά την ποιότητα των υλικών τους , του εσωτερικού τους αξιοπιστίας εγγύησης κτλπ Όπως έχουν αναφερθεί αντίστοιχα προβλήματα για τη SONY, LOGITECH και άλλες μεγαλοεταιρίες, όπου όμως δεν εδρεύουν Ελλάδα και γι αυτό δεν ακούγεται ιδιαίτερα για εκείνες Ελπίζω να βοήθησα και να μην έθιξα πολύ τις πωλήσεις του ΠΛΑΙΣΙΟ. Αν χρειαστεί κάποιος περεταιρω βοήθεια στο θέμα ας επικοινωνήσει μαζί μου ακόμη και με pm Υ.Γ. Mη χλομιάσεις στην εμφάνιση του Delivery: 15-60 days είναι απλά η πολιτική του site για να μην κάνει εύκολα επιστροφές χρημάτων σε περίπτωση μικρής καθυστέρησης Υ.Γ. 2 Αν στη μια βδομάδα που πέρασε μέχρι την απάντηση δεν πήρες κάτι άλλο την έκανες λαχείο Υ.Γ. 3 Απ'ότι βλέπω δεν είσαι ενήλικας ακόμη, άρα συζήτησέ το με τους γονείς σου. Ο διάλογος είναι η λύση σε κάθε πρόβλημα Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2013 από Dahakaa
Grey Warden Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Χαλανε ευκολα δυστυχως. Στο λεω εγω που ειχα παρει μια φορα και πηγα και πηρα και 2η. Ουτε 6 μηνες δεν βγαζουν. Πηρα Tactic 3d Alpha και εχω ξενοιασει σε ποιοτητα ηχου και αξιοπιστια.
Dahakaa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Αμαν.... δηλαδή πήγες και έδωσες το 80άρι για αυτά;..... με τόσα θα έπαιρνα προσφορά για να πάρω κοντά 5 από αυτά... Παρόλαυτά μου κάνει τρομερη εντύπωση αυτό που λες γιατί έχουν από 2 χρόνια εγγύηση σαν προϊόν. μήπως """έτυχε""" να μην το πρόσεξες;
Grey Warden Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Αμαν.... δηλαδή πήγες και έδωσες το 80άρι για αυτά;..... με τόσα θα έπαιρνα προσφορά για να πάρω κοντά 5 από αυτά... Παρόλαυτά μου κάνει τρομερη εντύπωση αυτό που λες γιατί έχουν από 2 χρόνια εγγύηση σαν προϊόν. μήπως """έτυχε""" να μην το πρόσεξες; Κανα 60άρι κοστίζουν (τουλάχιστον τότε που τα πήρα) και θεωρητικά απο το εξωτερικό μπορείς να τα βρεις και φθηνότερα. Μια χαρά τα πρόσεχα αλλά και στις δύο περιπτώσεις ξαφνικά άρχισε κάτι να κουνιέται μέσα μέχρι που το πρώτο νέκρωσε εντελώς και στο 2ο χάλασε το μικρόφωνο και το έδωσα στη κοπέλα μου για να ακούει μουσική. Προς το παρόν με τα creative είμαι κομπλέ αν και τώρα συμπληρώνεται το 6μηνο. Από ποιότητα ήχου σαφώς ανώτερα τα creative και το διαπίστωσαν κι άλλοι που είχαν φορέσει τα turbo-x και φόρεσαν τώρα τα καινούργια οπότε δεν είναι η ιδέα μου. Πλέον turbo-x μόνο κανα ποντίκι με 5 ευρώ για εκδρομικές καταστάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα