Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω ενα cpu (celeron d) ο οποιος βγηκε απο ενα υπολογιστη  οποιος μου ειχαν πει οτι ηταν καμμενη η μητρικη τελοςπαντων σε εναν αλλο υπολογιστη εβγαλα το cpu που ειχε και εβαλα αυτον (που δεν ξερω αν δουλευει )στον υπολογιστη δεν ειχα συνδεσει τον διακοπτη για να ξεκινισει και θα το εκανα με ενα κατσαβιδι boot αλλα με το που ανοιξα το τροφοδοτικο απο το διακοπτη ξεκινισαν να δουλευουν οι ανεμιστηρες επισης νομιζω πως sto cpu στα πινακια ειχε λιγη παστα αλλα επειδη δεν ηξερα πως να την καθαρισω την αφησα ετσι

Δημοσ.

Ποια ειναι η μητρικη που τον εβαλες επανω?την παστα επρεπε να την καθαρισεις.μπορει να σου εχει κανει ζημια,μπορει και οχι.εισια σιγουρος οτι τα εχεις συνδεσει ολα σωστα?

• Like 1
Δημοσ.

τι να κανω ρε παιδια επρεπε να κανω κατι !!

εχετε καμια ιδεα τι να κανω τωρα?\

Δημοσ.

τι να κανω ρε παιδια επρεπε να κανω κατι !!

εχετε καμια ιδεα τι να κανω τωρα?\

για τον καθαρισμό;;

Δημοσ.

γενικα για να διορθωσω το προβλημα μου αλλα καλα ειναι να ξερω και για τον καθαρισμο

Δημοσ.

ειχε μια σταγονα στο cpu σε ενα μονο πινακι που ουτε φαινωταναι αλλα αστο αυτο  αυτα τα συμπτωματα που σου περιεγραψα σου λενε κατι ?

Δημοσ.

Στην μητρική που θέλεις να βάλεις την cpu βγάλε τα ολα απο επάνω δίσκους και cdrom και ασε μονο επεξεργαστή και ram και φυσικά τροφοδοτικό για να παρει ρεύμα.

Καθάρισε καλα την επιφάνεια στον επεξεργαστή και την ψύκτρα και βάλε θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή (μια σταγόνα στην μέση φτάνει) κούμπωσε καλα την ψύκτρα και δοκίμασε να κανεις boot να δούμε τι θα κάνει

Δημοσ.

πιο πανω ανεφερα οτι δουλεουν οι ανεμηστηρεσ μονο οταν ανοιγω το διακοπτη του τροφοδοτικου πως θα ξερω ομως οτι θα δουλεψει κανονικα χωρις δισκο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...