Προς το περιεχόμενο

Restoration incomplete hp windows 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω εναν φορητο της HP 64 bit ( pavilion dv6 )και χθες με F11 προσπαθησα να κανω ενα restoration ,δηλαδη να τον επαναφερω στην αρχικη του κατασταση αφου ειχα προηγουμενως αποθηκευσει ολα τα αρχεια μου.Σε καποια φαση λοιπον μου εμφανιζεται το μηνυμα restoration incomplete και απο εκει και περα μπορουσα να κανω retry το οποιο ξανα αρχισε την διαδιακασια απο την αρχη.Ειχα αφαιρεσει ολες τις εξωτερικες συσκευες πρωτου αρχισει το restoration αλλα δε καταφερα τιποτα.Το restoration ηθελα να το κανω διοτι τελευταια ο υπολογιστης δυσλειτουργουσε.Καμια ιδεα?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Πρώτον, το λάπτοπ εκκινεί ή μόνο σου δείχνει το σφάλμα στη επαναφορά και ξανα reboot; Και δεύτερον, δεν βλέπω το λόγο που δεν το προσπαθείς εναλλακτικά εφόσον έχεις γράψει τα CD.

Δημοσ.

To λαπτοπ μου εκκινει κανονικα αλλα εφοσον την πρωτη φορα που επιχειρησα να κανω το restoration ή το φορματ οπως λεγεται δεν πετυχε ,μου εβγαλε το μηνυμα restoration incomplete ,τωρα πλεον δεν μπορω να εισελθω στα windows ,ουσιαστικα πρεπει να τελειωσει επιτυχως η διαδιακασια.Καθε φορα που παταω f11 για να αρχισει το restoration ,υστερα απο 40 λεπτα μου βγαινει το μηνυμα που ειπα με την επιλογη retry οπου επαναλαμβανεται η διαδικασια.Τι να κανω δηλαδη με τα cd ?

Δημοσ.

Απ'τα CD μπουτάρεις, για να επαναφέρεις το λειτουργικο και το υπόλοιπο λογισμικο (προγραμματάκια/οδηγούς) της HP που είναι πακέτο. Γι'αυτο υπάρχουν.

Σε περίπτωση που έχεις και άλλα αρχεία που χρειάζεσαι μέσα στο λαπτοπ, δοκίμασε με κάνα live cd να τα πάρεις πρώτα. Αν έχεις προνοήσει γι'αυτο, έχει καλώς.

Δημοσ.

Kαταλαβα..υπαρχουν μηπως καπου οδηγιες για το πως θα επαναφερω το λειτουργικο μεσω των cd ?

Δημοσ.

Είναι ίδια διαδικασία απ'το recovery part στο σκληρο. Δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικά.

Όρισε απ'το BIOS πρώτη συσκευή το DVD drive του laptop. Λογικά θα τα εισάγεις με την σειρά εγγραφής τους. 1-2-3

Δες μετά το 1:57

Μια ερώτηση: είναι εντός εγγύησης το μηχάνημα;

Δημοσ.

Recovery manager application error λεει το μηνυμα αν ακολουθησω οτι κανει αυτος ,βαζοντας τον νο1 δισκο εξαρχης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...