Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το laptop δουλεύτηκε άλλες 6 ώρες σύνολο δηλαδή 11 ώρες και η υγεία του δίσκου πήγε από το 97% στο 93%.

Τα διαγνωστικά της seagate που έβαλα στο 97% δεν εμφάνισαν κανέναν πρόβλημα.

Το μήνυμα που εμφανίζει το hard disk sentinel είναι:

Reallocated Sectors Counτ

Κάτέβασε O&O Defrag Professional, άστο να κάνει 2-3 φορές defragment, κάνε reboot και ξανακάνε scan με τα SeaTools. Λογικά όπως τα λές θα έχει χειροτερέψει δραματικά και η κατασταση του δίσκου, οπότε το διαγνωστικό της Seagate θα σου πετάξει errors.

Στο διαγνωστικό τρέξε όλα τα τεστς:

1) Standard (Quick/Short)

2) Thorough (Surface)

3) Smart Test

Κατά 99% είναι θέμα ωρών ή ημερών να πας για RMA δίσκου σε αυτή την περίπτωση.

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνε αυτό που σου είπα πρώτα να δείς τί ένδειξη θα παρεις από τα διαγνωστικά και μετά κάλεσε.

Στη θέση σου θα καλούσα τον service provider (Fujitsu Hellas), κυρίως για να γλυτώσω χρόνο και ταλαιπωρίες, αλλά αυτό είναι δική σου επιλογή.

• Like 2
Δημοσ.

Έκανα αυτά που μου είπες.

Περνάει όλα τα test του seatools for windows αλλά η υγεία μετά από 16 ώρες πήγε στο 92%.

Μίλησα με fujitsu και θα στείλω το laptop για αντικατάσταση δίσκου.

Δημοσ.

Αν ο δίσκος δε θεωρείται CRU (Customer Replacable Unit) από ορισμένες εταιρίες (ή σε ορισμένα μηχανήματα), τότε αναγκαστικά το policy είναι αυτό, το να επιστραφεί το laptop για αντικατάσταση δίσκου.

Δημοσ.

το uefi bios... όλα οκ το βρήκα

εξηγησετο λιγο γιατι και εγω πεδευτικα ,τωρα τι εγινε δεν το καταλαβα τελικα μετα απο πολυ προσπαθεια περαστηκε. σχετικα uefi bios ?

Δημοσ.

καλησπερα σε ολη την παρεα!!

το εχω βαλει στο ματι αυτο το μηχανακι μερες τωρα για να γινει αντικαταστάτης ενος νετμπουκ της ασους που εχω.

εκεινο που με προβληματιζει ας πούμε ειναι τα εξής:

ποσο ευκολα βγαινει και μπαινει η μπαταρια?

απο αυτονομία πως παει??

θα μπορεσει να ανταποκριθεί κανα δυο χρονια ακομα?? (απο αποψη υπολογιστικης δυναμης το νετμπουκ σερνεται ακομα και στο youtube)

κανα παιχνιδακι σηκώνει η καρτα του??

ευχαριστω πολυ :-)

Δημοσ.

- Η μπαταρία είναι "μανίκι" για να βγει. Πρέπει να αφαιρεθεί όλο το καπάκι της βάσης (που δεν αφαιρείται εύκολα). Το μόνο παρήγορο είναι ότι δε χρειάζεται να μπαινοβγαίνει κάθε τόσο, αλλά όταν "παραδώσει το πνεύμα", μετά από μερικά χρόνια, τότε το σκέφτεσαι πώς θα την αντικαταστήσεις.

- Αυτονομία (μετά από 6 φορτίσεις και εκφορτίσεις), κοντά στις 5 ώρες (με Wireless, περιήγηση στο Internet και φωτεινότητα οθόνης στο 50%)

- Για το τρίτο σου ερώτημα, νομίζω πως δε θα έχεις πρόβλημα σε δυο χρόνια από θέμα υπολογιστικής δύναμης.

- Σε θέματα παιχνιδιών δε μπορώ να εκφέρω άποψη, γιατί δεν ασχολούμε καθόλου, αλλά η onboard HD4000 που έχει, θεωρείται, σε γενικές γραμμές, αξιοπρεπής όσο δεν υπάρχουν σοβαρές απαιτήσεις για Gaming.

Δημοσ.

Κλασικά αλλαγή Wi_Fi κάρτας κ εξωτερικό μικρόφωνο αν το χρειάζεσαι,εκτός αν μπεις στην διαδικασία να φτιάξεις δικό σου DSDT.

Δημοσ.

Είναι εύκολη η αλλαγή; Το ψήνω πολύ μόλις τον παραλάβω να το βάλω hackintosh, αλλά αν δώ πως θα μου πάρει πολλά λεφτά θα του περάσω τα 8. Πόσο περίπου πάει η κάρτα;

Δημοσ.

μια απορια,πως ενεργοποιω τα κουμπια για αυξηση φωτηνοτητας ηχου wifi τα οποια βρισκωνται στα F πληκτρα,παρολο που εχω σεταρει το cd με ολο το software drivers aplication. ??windows 7 ultimate

Δημοσ.

μια απορια,πως ενεργοποιω τα κουμπια για αυξηση φωτηνοτητας ηχου wifi τα οποια βρισκωνται στα F πληκτρα,παρολο που εχω σεταρει το cd με ολο το software drivers aplication. ??windows 7 ultimate

Τρεχεις το συνοδευτικό cd της Fujitsu κι εγκαθιστάς την εφαρμογή για τα πλήκτρα fn (κάποια απο αυτές που έχει κάτω απο τους drivers)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...