Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω φτιάξει δεδομένων και τραβάω δεδομένα σε Excel επιτυχώς. Κάνοντας όμως δεύτερη σύνδεση στο ίδιο φύλλο με την ίδια βάση έχω τα εξής προβλήματα:

1) δεν με αφήνει το Excel να βάλω τα δεύτερα δεδομένα σε διπλανή στήλη από τα πρώτα ( οκ αυτό ξεπερνιέται)

2) δεν γίνεται πλέον αυτόματο refresh όταν αλλάζει το περιεχόμενο του κελιού που έχω δώσει ως παράμετρο στη πρώτη σύνδεση.

3) δεν μπορώ να βάλω παραμέτρους στη δεύτερη σύνδεση. Είναι grayed out η επιλογή.

Παρακαλώ για την βοήθεια σας :)

Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω φτιάξει δεδομένων και τραβάω δεδομένα σε Excel επιτυχώς. Κάνοντας όμως δεύτερη σύνδεση στο ίδιο φύλλο με την ίδια βάση έχω τα εξής προβλήματα:

1) δεν με αφήνει το Excel να βάλω τα δεύτερα δεδομένα σε διπλανή στήλη από τα πρώτα ( οκ αυτό ξεπερνιέται)

2) δεν γίνεται πλέον αυτόματο refresh όταν αλλάζει το περιεχόμενο του κελιού που έχω δώσει ως παράμετρο στη πρώτη σύνδεση.

3) δεν μπορώ να βάλω παραμέτρους στη δεύτερη σύνδεση. Είναι grayed out η επιλογή.

Παρακαλώ για την βοήθεια σας :)

Καλησπέρα, ποιά version της access χρησιμοποιείς? Με ποιό τρόπο έκανες τη σύνδεση (μέσω wizard, vba κλπ)?

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρησιμοποιώ office 2010. Η σύνδεση έγινε από Δεδομένα -> Από άλλες προελεύσεις -> Από το Microsoft Query

Τώρα που άνοιξα πάλι το excel, έχει επανέλθει το αυτόματο refresh...

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρησιμοποιώ office 2010. Η σύνδεση έγινε από Δεδομένα -> Από άλλες προελεύσεις -> Από το Microsoft Query

Τώρα που άνοιξα πάλι το excel, έχει επανέλθει το αυτόματο refresh...

Δε θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα, H access 2010 έχει πολύ βελτιωμένες διαδικασίες διασύνδεσης. Μήπως να δημιουργήσεις πάλι από την αρχή τις συνδέσεις?

Δημοσ.

Ok θα το προσπαθήσω και θα επανέλθω. Από ότι έψαξα στο net, δεν μπορώ να γράφω συνεχόμενα queries με ; ενδιάμεσα ε?

Δημοσ.

Ok θα το προσπαθήσω και θα επανέλθω. Από ότι έψαξα στο net, δεν μπορώ να γράφω συνεχόμενα queries με ; ενδιάμεσα ε?

Αν καταλαβαίνω καλά, γράφεις 2 queries σε ένα connection? Αυτό δε νομίζω ότι γίνεται. Κάθε σύνδεση έχει κι ένα μοναδικό query

Δημοσ.

Ναι οκ. Έλεγα για να αποφύγω το πρόβλημα με τις πολλαπλές συνδέσεις να τρέξω 2 queries σε 1. Αλλά δεν γίνεται.

Ευχαριστώ πολύ. Δεν μου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό το reset... Έφτιαξαν όλες οι συνδέσεις και δέχονται παραμέτρους κανονικά :)

Ημερομηνία σαν παράμετρο όμως γιατί δεν μου δέχεται και λέει ασυμφωνία?

Δημοσ.

Ναι οκ. Έλεγα για να αποφύγω το πρόβλημα με τις πολλαπλές συνδέσεις να τρέξω 2 queries σε 1. Αλλά δεν γίνεται.

Ευχαριστώ πολύ. Δεν μου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό το reset... Έφτιαξαν όλες οι συνδέσεις και δέχονται παραμέτρους κανονικά :)

Ημερομηνία σαν παράμετρο όμως γιατί δεν μου δέχεται και λέει ασυμφωνία?

Είναι λίγο περίεργη η access με τις ημερομηνίες. Δοκίμασε έτσι

#21/07/2013#

ή

έτσι

'2013-07-21'
Δημοσ.

Και αν θέλω να τις περνάω αυτόματα με περιεχόμενο κελιού που θα πληκτρολογεί ο χρήστης? Με ' ' δεν χρειάζεται η μορφή να είναι αμερικανική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...