tiraklakis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μόλις μου ήρθε μήνυμα από νούμερο εξωτερικού 3 μισή το πρωί ότι κέρδισα κ καλά 2 εκατομμύρια λίρες!το μήνυμα το διέγραψα χωρίς καν να το ανοίξω.υπάρχει τρόπος να δω αν έκανε κάποια αλλη "ζημιά"; Προς το παρών το έχω γυρίσει σε κατάσταση πτήσης.. Αποστολή από το LT30p με τη χρήση Insomnia App
nikoskon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Be cool... Αφού το διέγραψες, όλα ΟΚ... Sent from my iPhone 1
Kenny McCormick Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Το μήνυμα που σου ήρθε ήταν γραμμένο στα ελληνικά ;
nikoskon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Στα αγγλικά θα ήταν 99%. Γιατί παίζει ρόλο η γλώσσα γραφής; Sent from my iPhone
Kenny McCormick Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Απλώς ήθελα να καταλάβω αν τα νούμερα που επιλέγουν είναι εντελώς τυχαία ή αν χρησιμοποιούν κάποια βάση.
nikoskon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Τυχαία στις περισσότερες των περιπτώσεων, αλλά με προδιαγραφές όπως το πρόθεμα της χώρας και το βασικό πρόθεμα του/των παρόχου/ων.
tiraklakis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Στα αγγλικά! Μου έκανε εντύπωση η ώρα που ήρθε. Το ψιλοδιαβασα στην προεπισκόπηση κ ούτε μπήκα στην περιέργεια να το ανοίξω κρίμα και ήταν πολλά τα λεφτά!! Αποστολή από το LT30p με τη χρήση Insomnia App 1
star12 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Στα αγγλικά! Μου έκανε εντύπωση η ώρα που ήρθε. Το ψιλοδιαβασα στην προεπισκόπηση κ ούτε μπήκα στην περιέργεια να το ανοίξω κρίμα και ήταν πολλά τα λεφτά!! Αποστολή από το LT30p με τη χρήση Insomnia App λιγα ηταν επρεπε να ζητησεις παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα