Donacgreece Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Καλημέρα παιδιά. Εχω ενα θεμα με τη κάμερα. Μερικές φορές Όχι πάντα μου μου βγάζει ένα σφάλμα, πατάω οκ και κλείνει. Αυτό διορθώνεται με restart της συσκευής ή με κάποιο task killer και μετά ανοίγει κανονικά (μέχρι να το ξανα κάνει) Έχει κανένας το ίδιο θεμα; Μπορεί στρώσει με κάποιο Update η έχει.Θέμα το τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Εχεις κανει restore? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Δυο φορές αλλά τίποτα. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2013 από Donacgreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Πηγαινε υο για σερβις αφου ειναι μεσα στην εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε να βάλεις νεότερη έκδοση αν δεν έχεις ήδη. Ποια έκδοση έχεις αυτή τη στιγμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη. Από kies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Το σφάλμα γράφει κάποιο μήνυμα? Αν μπορείς κάνε επισκευή μέσω kies και πέρασε την ίδια rom. Λέω μπορείς γιατί δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν γίνεται. Στο s3 πριν κάτι μήνες που είχα κάνει χαζομάρα με τις rom έβαλα την stock μέσω odin. Τώρα με το 4αρι δεν έχω παίξει με custom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Γράφει αλλά δε θυμάμαι τι. Όταν λες επιδιόρθωση εννοείς ρεστορ; Γιατί έκανα αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 όχι δεν εννοω restore. εννοώ να ξανά περασεις την ίδια rom, κάτι σαν format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δε ξέρω πως γίνεται αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Θα κατεβάσεις το kies. Θα συνδέσεις την συσκευή σου. Θα επιλέξεις να κάνεις update. Θα σου πει έχεις ήδη την πιο πρόσφατη έκδοση, επέλεξε συνέχεια. Θα κατεβάσει την (ίδια) έκδοση το kies θα την κάνει εγκατάσταση στην συσκευή σου και ίσως έχεις κάποιες αρκετές ελπίδες να μην δεις το error ξανά. Θα σου πρότεινα επίσης να κάνεις και το backup που σου προτείνει πριν κάνει την εγκατάσταση του update ώστε να μην χάσεις σχεδόν τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα