Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους ποια η γνωμη σας για το προγραμμα Advanced system care?? Ειναι οσο καλο λενε? εχει κινδυνους να κανει ζημια στο PC?

• Moderators
Δημοσ.

Φυκια για μεταξωτες κορδελες. Οχι μονο το συγκεκριμενο, αλλα ολα τα προγραμματα που μεταξυ αλλων υποσχονται πως

Optimizes, cleans, and fixes all kinds of PC problems with just 1 click.

Sure.

• Like 5
Δημοσ.

Φυκια για μεταξωτες κορδελες. Οχι μονο το συγκεκριμενο, αλλα ολα τα προγραμματα που μεταξυ αλλων υποσχονται πως

Sure.

οποτε δεν αξιζει??

Δημοσ.

Δοκίμασέ το, δωρεάν είναι. Προσωπικά με το συγκεκριμένο δεν είχα δει καμία διαφορά στην απόδοση.

Μόνο το ccleaner χρησιμοποιώ για διαγραφή temp files από τον σκληρό και για καθαρισμό της registry, που πραγματικά κάνει δουλειά και είναι αξιόπιστο.Βέβαια είναι πιο straight forward σαν πρόγραμμα, προσωπικά δεν το κατατάσω στην ίδια κατηγορία με asc κλπ - στο γράφω ως πρόταση.

Θα βγούνε 5 κάτω από μένα που θα πουν ότι ούτε αυτό κάνει κάτι , οπότε δοκίμασέ τα και κρίνε μόνος σου.

Πάντως έχει δίκιο ο Gi0, μην περιμένεις πολλά από τέτοιου είδους προγράμματα.

Δημοσ.

Βαλε μονο το ccleaner και χρησιμοποιησε μονο την επιλογη "καθαρισμος αρχειων". Ποτε μην χρησιμοποιησεις την επιλογη που διορθωνει το μητρωο. Ασε τα windows στην ησυχια τους και μακρυα απο τετοιου ειδους προγραμματα.

• Like 1
Δημοσ.

Όλη την ώρα βγάζει registry errors που υποτίθεται ότι είχε διορθώσει σε προηγούμενο scan!! Μεγάλη μάπα. Το είχε ο ξάδερφος μου και με 1-2 scan win 7 dead (δεν ξέρω μπορεί να έκανε εκείνος βλακιουλες αλλά ...) CCleaner και ξερό ψωμί !!

Δοκίμασε επίσης εκκαθάριση δίσκου και μια ματια στο msconfig για βλακείες ή και ιούς !!

Δημοσ.

Ποτε μην χρησιμοποιησεις την επιλογη που διορθωνει το μητρωο.

Θες να πεις παραπάνω γι' αυτό; 

Το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια το ccleaner και ειδικά γι' αυτό, καθαρισμό της registry, 1-2 φορές τη βδομάδα.

Προβλήματα μηδέν. 

Ακόμα πιο παλιά, όταν δεν το χρησιμοποιούσα και άφηνα τα windows στην ησυχία τους, τα έβλεπα απλά σιγά να βαραίνουν όλο και περισσότερο, να αργούν, κλπ κλπ με τελική λύση το format. Με το ccleaner τα διατηρώ πολύ κοντά στην αρχική τους κατάσταση.

Ιδέα μου; Δεν νομίζω, αλλά με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω και την αντίθετη άποψη για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Επίσης, έχω τρέξει καθαρισμό registry και temp files σε συστήματα που ήταν για πέταμα κυριολεκτικά, και επανήλθαν πλήρως, πάντα με μηδενικά προβλήματα.

Δημοσ.

Βεβαιως να σου πω την γνωμη μου συζητηση κανουμε :) Προσωπικα ολο προβληματα ημουν. Εχει ενα καλο ομως. Στην κυριολεξια βγαζει ολα τα αχρηστα απο το μητρωο. Αλλα εχει ενα κακο επισης. Ο αλγοριθμος που χρησιμοποιει, ναι μεν διαγραφει τα αχρηστα κλειδια, αλλα χωρις να το θελει παιρνει στην πλατη του και αλλα κλειδια τα οποια ειναι παρα πολυ σημαντικα για την σταθεροτητα του λειτουργικου. Με αποτελεσμα αντι να σου κανει καλο, να σου χειροτερευει το συστημα.

Δεν ειμαι ο μονος που λεει κατι τετοιο και γιαυτο και δεν προτεινω την συγκεκριμενη επιλογη. Οχι μονο απτο ccleaner, αλλα και απο οποιοδηποτε αλλο παρομοιο προγραμμα. Την επιλογη αυτη θα την επελεγα μονο αν ειχα καποιο πολυ σοβαρο προβλημα με την registry και θα ελπιζα οτι θα το φτιαξει. Μπορεις να κανεις και μια πολυ ΒΑΘΙΑ αναζητηση στο google και θα δεις οτι οι περισσοτεροι το αποφευγουν. Προσωπικα αυτην την στιγμη εχω το revo uninstaller και το ccleaner και στο ccleaner χρησιμοποιω μονο τον καθαρισμο αρχειων. Πιστεψε με δεν εχω δει το λειτουργικο να βαραινει οπως λες και ειμαι υπερευχαριστημενος. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Θες να πεις παραπάνω γι' αυτό; 

Το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια το ccleaner και ειδικά γι' αυτό, καθαρισμό της registry, 1-2 φορές τη βδομάδα.

Προβλήματα μηδέν. 

Ακόμα πιο παλιά, όταν δεν το χρησιμοποιούσα και άφηνα τα windows στην ησυχία τους, τα έβλεπα απλά σιγά να βαραίνουν όλο και περισσότερο, να αργούν, κλπ κλπ με τελική λύση το format. Με το ccleaner τα διατηρώ πολύ κοντά στην αρχική τους κατάσταση.

Ιδέα μου; Δεν νομίζω, αλλά με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω και την αντίθετη άποψη για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Επίσης, έχω τρέξει καθαρισμό registry και temp files σε συστήματα που ήταν για πέταμα κυριολεκτικά, και επανήλθαν πλήρως, πάντα με μηδενικά προβλήματα.

Ο  KoKoPsOpSaRoS  το αναλυσε τελεια το θεμα.

Δημοσ.

Πάντως εγώ παλαιότερα χρησιμοποιούσα της Yamicsoft τα προγράμματα. (XP Manager, Win7 Manager) τα οποία είχαν πολύ χρησιμα εργαλεία και tweaks αλλά έπρεπε να ξέρεις και περίπου τι πειράζεις γιατί αλλιώς ίσως έκανες κάτι άθελα σου. Επίσης θυμάμαι πως το registry cleaner σε αυτά τα προγράμματα ήταν από τα καλυτερα που είχα δει.

Εξάλλου αν θες πριν τον καθαρισμό κρατάς backup της registry ώστε αν σου παρουσιάσει αστάθεια το σύστημα και είσαι υποψιασμένος ότι φταίει αυτό, το επαναφέρεις.

Ccleaner παντως κομπλε ειναι και πολυ ευκολο για καποιον που δεν εχει τρελες γνωσεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...