Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

Σημερα αγορασα την Gigabyte Radeon HD 7950 3GB [R795WF3-3GD] και απο την ωρα που εγκατεστησα τους drivers παρατηρω flickering στο κατω μερος στο desktop. Δοκιμσα διαφορετικους drivers και beta  χωρις να επιλυει το προβλημα.

Το εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος και εαν το επιλυσε με ποιο τροπο?

να σημειωσω οτι μεσω του HDMI στην Tv και με παραληλη απεικονηση (Μονιτορ (DVI) και  Tv (HDMI) στην Tv δεν το κανει ενω στο monitor συνεχιζει να το δειχνει!

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο setup με μια 6870.

Αν θυμίζει το εφέ που κάνει όταν είναι σβηστό το vsync (οριζόντιο tearing κάπου στην οθόνη, εμένα το είχε γύρω στο 1/4 από πάνω) τότε δοκίμασε να τις βάλεις extended desktop. 

Σε clone mode πάντα μου το βγάζει, είτε στην οθόνη είτε στην τιβί.

Δοκίμασα τους τελευταίους 4-5 catalyst τότε, μέχρι και την 11.6 beta που υπάρχει τώρα αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Το μόνο που δεν δοκίμασα και μάλλον το λύνει είναι να χρησιμοποιήσεις την display port + dvi ή hdmi.

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο εχω και εγω, μονο σε extended δεν το κανει. Hdmi σεhdmi εχω συνδεση καρτα με οθονη Tv και στο dublicate η οθονη του pc βγαζει την γραμμη αυτη του χωρις vsync. Δεν ειχα ψαξει να βρω ομως πως επιλυεται αυτο το προβλημα. 7950 εχω και εγω. Δεν ειναι θεμα driver.

Δημοσ.

Εκανα ξανα uninstall με το ATIman και εγκατασταση της 13.4 και πλεον δεν μου το εμφανιζει... τι να πω αβυσσος η ψυχη των καρτων !!!

thanks για τις απαντησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...