spook Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 φιλε μου αξιζει το root? εξαρτάται το τι θέλεις να πετύχεις με το να rootαρεις την συσκευή σου. Αν εννοείς για να πάρεις το lte δοκίμασε αυτό που σου πρότεινε ο φίλος στην προηγούμενη σελίδα με το odin. Καθώς είναι official rom και όσο να ναι πιο σταθερή.
Gamingpc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 θελω το lagfix!το να αφαιρεσω ολες τις διαφημισειςτο να μπορω να μεταφερω οτι θελω στην SDκαι γενικα οτι αλλο τετοιο καλο θα εχει που θα με περιοριζει η samsung παιδια το εκανα αλλα το superuser ειναι ακομα μεσα ...και το θεμα ειναι οτι δεν εχει γινει root η συσκευη αλλα ειναι μεσα ακομα επισεις εχω διαγραψει την εφαρμογη carefour και μολις ανοιξε το κινητο μου ηρθε ειδοποιηση απο την εφαρμογη carefour χωρις να ειναι μεσα...το εκανα backup πριν και ειναι ολα οπως πριν μεσα EDIT* εχω LTE τωρα σαν επιλογη αλλα στα ιδια σημεια δεν πιανει LTE 4g ....μονο H+ επιασε...Το 3G ποιο ειναι?
spook Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δεν ξέρω ποιες rom υπάρχουν και τι προσφέρει η κάθε μία, δεν το έχω ψάξει καθόλου για το s4. Το ότι έχεις την εφαρμογή superuser δεν σημαίνει ότι είσαι root. Για να την χρησιμοποιησεις πρέπει να πάρεις root access. Τέλος το h+ νομίζω ότι ειναι το 3g. Ίσως να μην έχεις σήμα εκτός αν πιάνεις με άλλη 4g συσκευή.
Gamingpc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 επιανα με το iphone 5 στο ιδιο σημειο 4Gτωρα με το galaxy τιποτα H+ και αυτο παιζοταν :/
spook Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Τι να σου πω. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό το θέμα. Με τον ίδιο παροχο παντα μιλαμε.
Silverage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Με την ίδια κάρτα δοκιμάζεις να φανταστώ. Επίσης άσχετο αλλά εμένα γιατί στο CSC γράφει I9505OXXBMF1.Είναι πιο καινούρια έκδοση ή πιο παλιά;
georgeko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 παιδια έχω το ίδιο θέμα με samsung galaxy s4 mini LTE GT-i9195..... εχω firmware κατεβασμενο απο Γαλλια I9195XXUAMF7 ενω πριν ειχε απο vodafone και καλα xωρις να υπαρχει αλλη αναβαθμιση I9195XXUAMF5....τεσπα ουτε τωρα εχω διακοπτη για LTE και εννοειται πως εχω δοκιμασει την καρτα μου σε iphone5 και δουλευε μια χαρα! Εχει κανεις καποια λυση?? ειναι αγορασμενο απο vpn...
spook Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μπορεί να είναι άλλης χώρας. Από όσο έχω κοιτάξει η rom μου-μας είναι Γερμανικής καταγωγής. γοούγλαρε την έκδοση σου λογικά θα σου βγάλει.
georgeko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μπορεί να είναι άλλης χώρας. Από όσο έχω κοιτάξει η rom μου-μας είναι Γερμανικής καταγωγής. γοούγλαρε την έκδοση σου λογικά θα σου βγάλει. να κανω google την παραπανω rom?? την κατεβασα απο sammobile και την περασα μεσα μηπως και φτιαξει.... πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι μεσω internet?
spook Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 να κανω google την παραπανω rom?? την κατεβασα απο sammobile και την περασα μεσα μηπως και φτιαξει.... πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι μεσω internet? γραφεις στο google search το csc και σου βγάζει π.χ. το παρακάτω. France XEF (June 2013) PDA: I9505XXUBMEA CSC: I9505OXXBMF1 Version 4.2.2
Gamingpc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 εμενα εφτιαξε παιδια με την ρομ που μου εδωσε ο φιλος!επισεις επρεπε να παρω την vodafone να μου την ενεργοποιησει ξανα στην γραμμη 1
georgeko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 εμενα εφτιαξε παιδια με την ρομ που μου εδωσε ο φιλος! επισεις επρεπε να παρω την vodafone να μου την ενεργοποιησει ξανα στην γραμμη ποια rom?μιλας για galaxy s4 mini ή s4 το κανονικο?
spook Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Για το s4, λέει. Οπότε όσοι έχετε παρόμοιο πρόβλημα αυτό πρέπει να κάνεται. Επισης θεωρώ ότι θα δουλέψει και στο s4 mini αλλά πάντα με διαφορετική rom και όχι αυτή που προτάθηκε. Με μία μικρή αναζήτηση τώρα που γύρισα στο desktop βρήκα και το οποίο αναφέρει ξεκάθαρα ότι είναι fault της rom και όχι της ίδιας της συσκευής. 1
alexisgt Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 παιδια το εκανα αλλα το superuser ειναι ακομα μεσα ... και το θεμα ειναι οτι δεν εχει γινει root η συσκευη αλλα ειναι μεσα ακομα επισεις εχω διαγραψει την εφαρμογη carefour και μολις ανοιξε το κινητο μου ηρθε ειδοποιηση απο την εφαρμογη carefour χωρις να ειναι μεσα... το εκανα backup πριν και ειναι ολα οπως πριν μεσα Καλό είναι να γίνει wipe data/cache ή factory data reset. Επίσης, WCDMA = 3G GSM = 2G 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα