askis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 καλησπερα σας . μπορητε να μ πητε πια ρομ πρεπει να βαλω για το galaxy nexus ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Cyanogenmod 10.1,αλλα γιατι να βαλεις αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει παρει αναβαθμιση στηην 4.2 που ειναι αρκετα καλυτερα απο μια custom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
askis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 ναι οντως η 4,2,2 εινα πολυ καλη . εχω ενα αλλο θεμα τωρα . πως μπορω να περασω το λογισμικο απο το υπολογιστη στο κινιτο γιατι εχω ενα προβλημα κ δεν μπορω περασω τα αρχια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Εννοεις το firmware?Αν εννοεις αυτο τοτε ψαχνεις καπου το firmware στο google η xda και το περνας με odin (για στοκ μιλαμε).Αν θελεις custom πες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δε νομιζω να υπαρχει λογος να βαλεις custom rom σε nexus.Το vanilla android που τρεχει ειναι σφαιρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δε νομιζω να υπαρχει λογος να βαλεις custom rom σε nexus.Το vanilla android που τρεχει ειναι σφαιρα Εκτός εάν βάλει καμία να αλλάξει dpi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα