pmakr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ξερετε που μπορω να βρω αυτοκόλλητα γράμματα για πληγκτρολογιο; Ολα τα πληκτραΕχω ενα μηχανικο steelseries 6gv2 και ναι μεν δεν εχουν αρχισει να ξεθωριαζουν γιατι το εχω σε ναυλον αλλα μαλλον παρολαυτα καποια εχουν αρχισει και κιτρινιζουν !!!Οποτε ψάχνω να βρω αυτοκολλητα πχ μαυρα με ασπρα γραμματα να κολλησω. Καμια ιδεα; Εχει πουθενα στην αθηνα;Καπου κεντρο; καλλιθεα η εκει γυρω; Αν οχι ξερετε καπου αλλου;Βρηκα στο TaoBao...αλλα κοστιζουν 80 ευρω...οσο το πληκτρολογιο...Δε λεει...Το δευτερο που ψάχνω ειναι wristrest για το πληκτρολογιο αλλα δερματινο...Εχω ενα που εχει καλυψη απο πανι αλλα απο τον ιδρωτα καθε 3 και λιγο θελει πλυσιμο γιατι ασπριζει....Ομοιως αν ξερετε μου λετε.
micahel Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δες αυτά Μαύρα αυτοκόλλητα με Ελληνικούς-Αγγλικούς χαρακτήρες: http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=326_17_94_82&products_id=6541&page= Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό το site αλλά αν ψάξεις θα βρεις πολλά Το κατάστημα είναι στην Αγία Βαρβάρα 1
pmakr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ναι μολις επεστρεψα απο εκει...και δεν τα πηρα εχει μονο για τα γραμματα και καποια αλλα πληκτρα αλλα οχι για ολα.
micahel Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δεν βρίσκω δερμάτινο wristrest. Δες και αυτο . Το κατάστημα είναι στη δάφνη http://www.itsmart.gr/product_info.php?cPath=80_685&products_id=3309&osCsid=179b5089449814d33e47b5eb72bf3b7b Πάρε καλύτερα ένα φθηνό καινούργιο πληκτρολόγιο, αργά η γρήγορα και τα αυτοκόλλητα θα χαλάσουν οπότε να μην κλαίς τα λεφτά σου http://www.skroutz.gr/s/270018/Microsoft-Wired-Keyboard-200-for-Business.html
pmakr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Το πληκτρολογιο ειναι μηχανικο των 90 ευρω.Δεν εχει κατι περα απο αυτο Χαλανε τα αυτοκολλητα σιγουρα; δεν ειναι πλαστικα-πλαστικοποιημενα-ναυλον? επισης τετοιο wrist rest εχω αλλα γινεται ασπρο...γιατι ειναι πανι η επενδυση
micahel Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Εγώ δεν είχα πότε πρόβλημα με ξεθώριασμα πληκτρολόγιου και φαντάσου ένα το είχα 8 χρόνια . Και δεν ήταν και το πιο ακριβό. Λογικά θα χαλάσουν αργά η γρήγορα, ειδικά αν τα πειράζεις, η είσαι όλη μέρα με ένα σφουγγαρόπανο από πάνω και τα καθαρίζεις θα χαλάσει η κόλα και θα βγουν. Για αυτό σου λέω πάρε το microsoft με 7 ευρώ που είναι και πιο φθηνό και κάνε τη δουλειά σου και σε δυο χρόνια αν χαλάσει το αλλάζεις . wrist rest κοίτα στο ebay αν μπορείς να πάρεις από εξωτερικό, εκεί μπορεί να βρεις.
pmakr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ειχαν κατασκευαστικο προβλημα. Μιλησα με steelseries απευθειας. Μα μηχανικο θελω. Εχω 2-3 μιψροσοφτ στο ραφι
micahel Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 δεν πιστεύω να βρεις για όλα τα πλήκτρα ,αν ξέρεις λίγο από photoshop μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου και να πάς σε ένα φωτοτιπάδικο και να τα τυπώσεις σε αυτοκόλλητο χαρτί. και μετά να τα κόψεις 1
pmakr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 βασικα ψαχνω να βρω στην αθηνα στο εξωτερικο εχει απειρα που κοστιζουν 5 ευρω πχ και τα μεταφορικα 15 !!!
micahel Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 βασικα ψαχνω να βρω στην αθηνα στο εξωτερικο εχει απειρα που κοστιζουν 5 ευρω πχ και τα μεταφορικα 15 !!! Δυσκολα να βρεις με ολα τα γραμματα και τα συμβολα.
isay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 βασικα ψαχνω να βρω στην αθηνα στο εξωτερικο εχει απειρα που κοστιζουν 5 ευρω πχ και τα μεταφορικα 15 !!! Για όλα τα πλήκτρα δεν ξέρω, αλλά για τα ελληνικά μπορείς να ψωνίσεις απευθείας απο την πηγή. Αν είσαι εκτός Αθήνας ή μακρια απο Αγ Βαρβάρα είναι φθηνότερο να ερθει απο αμερικη http://www.4keyboard.com/notebook-stickers-greek-c-261_273.html
pmakr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 ειπαμε στην αγια βαρβαρα πηα αλλα δεν ηταν για ολα τα πληκτρα αυτο που ειχε Βλεπω στο site της 4 keyboard οτι τα φωσφοριζοντα ειναι για ολα τα πληκτρα... Και δεν ειναι ακριβα συνολο 7-8 ευρω νομιζω
qsis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ts , τι εννοείς το έχεις σε νάυλον; Χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο με τη καπότα επάνω; Μήπως το νάυλον προκαλεί το κιτρίνισμα; Εγώ δεν είχα πότε πρόβλημα με ξεθώριασμα πληκτρολόγιου και φαντάσου ένα το είχα 8 χρόνια . Και δεν ήταν και το πιο ακριβό. Λογικά θα χαλάσουν αργά η γρήγορα, ειδικά αν τα πειράζεις, η είσαι όλη μέρα με ένα σφουγγαρόπανο από πάνω και τα καθαρίζεις θα χαλάσει η κόλα και θα βγουν. Για αυτό σου λέω πάρε το microsoft με 7 ευρώ που είναι και πιο φθηνό και κάνε τη δουλειά σου και σε δυο χρόνια αν χαλάσει το αλλάζεις . Τα γράμματα στα πλήκτρα του είναι χαραγμένα με λέιζερ (κι εκεί που χάραξε το λέιζερ γέμισαν τη μπογιά) και θεωρητικά δε θα ξεβάψουν ποτέ, δεν είναι αυτοκόλλητα με κόλλα Τώρα το τι δεν έγινε σωστά και κιτρινίζουν είναι άλλο θέμα Επίσης δε μπορεί να αντικαταστήσει ένα μηχανικό με ένα πληκτρολόγιο των 6 ευρώ, είναι το πιο ακραίο downgrade που μπορεί να κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα