Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο εδώ http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5316348&prodTypeId=12454&prodSeriesId=5295969&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4132 , εκει που λεει Driver - Original θα κατεβάσεις και θα περάσεις το Original IDT High Definition Audio Driver , Original Realtek Network Controller Driver , Original Intel Management Engine Interface Driver .

Αυτην ειναι η official σελίδα με τους drivers και πληροφορίες για τον υπολογιστή σου οποτε βαλε την καπου στην άκρη οποτε την χρειαστείς

Δημοσ.

αλλα δεν εχω P6-2300 το δικο μου ειναι το Pavilion P6-2340

SPANK συγνομη αν σε ζαλισα σημερα αλλα νομιζω εφτασα στο τελος... :) :) :)  το  pc μου τεληκα ειναι αυτο

HP Pavilion p6-2340eg Desktop

κοιταξα για τους drivers αλλα σε μερικα εχει παρα πολλες επιλογες.. :( θα ηθελα αν μπορουσες να με βοιθησεις για το πιο ειναι το σωστο...

ααα αν πας στο σαιτ τις HP μην επιλεξεις για την Ελλαδα γτ το pc το πειρα απο γερμανια...

το σαιτ που τα βρηκα αυτα ειναι αυτο...http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4132&lc=de&cc=de&dlc=de&sw_lang=&product=5316347#N162

Δημοσ.

Πειρα την προτοβουλια και κατεβασα αυτα τα Drivers

Originaltreiber für Realtek Netzwerkcontroller

Originaltreiber für Intel Management Engine Interface

Originaltreiber für AMD Unified Graphics

και αυτο εδω μου το πεταει σαν Error Originaltreiber für IDT High-Definition-Audio

ειναι κατι αλλο απο Driver που πρεπει να βαλω?

Δημοσ.

Το ίδιο site ουσιαστικά ηταν τεσπα παρτο και εδώ στα αγγλικά http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4132&lc=en&cc=at&dlc=en&sw_lang=&product=5316347#N239 , αυτα που πρέπει να κατεβάζεις οταν κανεις format ειναι οτι εχει στο Driver-Graphics1 και Driver-Original5.

Κομπλε εισαι με αυτα που έκανες install δοκίμασε τώρα αυτα που έλεγες πριν το format οτι ειχες πρόβλημα

Δημοσ.

Spank εβαλα εχτες τα drivers αλλα παρουσιαστικαν προβληματα δηλαδη εμπενα στο Youtube και δεν ειχε καθολου ηχω το βιντεο δεν επαιζε μου εβγαζε σφαλμα...ολο αυτο γινοταν γιατι το Driver για το Originaltreiber für IDT High-Definition-Audio

μου εβγαζε δεν ολοκληροθηκε (259) ισως ειναι καλητερα να παρω ενα τηλεφονο την Δευτερα την HP να μου πουνε μηπως κατι φταιει η μηπως το καλυβει η εγγυειση για φτειαξημο?

Δημοσ.

πριν το φορματ ναι ολα κανονικα χωρις προβληματα...να σε ρωτισω εχει καμια διαφορα το φορματ με το ρεσετ?

ααα και ετσι οπως ανοιξα χτες τις ρυθμησεις για τον ηχω μου ειχε δυο ενα AMD και το αλλο που εβαλα το driver to Originaltreiber für IDT High-Definition-Audio

Δημοσ.

Προς το παρον δεν μου βγαζει κανενα προβλημα...τωρα ο χρονος θα διξει... :mellow:  οπως εχτες ολα επαιζαν καλα...και μετα απο καμια ωρα που ειχα το pc ανοιχτο δεν ειχε ηχω και δεν επαιζαν τα βιντεο στο youtube...:/ κοιταξα τωρα τον  λογο οπου εγραψα στο σαιτ σας και αυτο μου το κανει ακομα  δηλαδη αργει να μου ανοιξει τα γραφικα στο παιχνιδι οταν παω να αγορασω κατι απο το online shop και σε σαιτ καθηστερει μερικα δευτερολεπτα να ανοιξει τα γραφικα απο πισω...λετε να θελει κατι απο το  ιντερνετ στις ρυθμισεις? η να ειναι η καρτα γραγικων? ενας ξαδερφος μου ειπε πως παιζει ρολο και το ποσα ατομα ειναι online...αλλα μου το κανει τις τελευτεες 15 μερες περιπου μετα απο ενα update που εκανε το league of legends...

Δημοσ.

ουφφ...! Ευχαριστω ησυχασα τωρα... :) τωρα τσαμπα το φορματ αλλα οκ ενα φορματ που και που δεν κανει κακο..η κανει? :unsure: 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...