Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...!

Θα ηθελα να ρωτησω κατι...Παιζω ενα παιχνδι τωρα τελευτεα το League of Legends λοιπον παρατιρισα πως τωρα τελευτεα οταν παω να ανοιξω το μαγαυι στο ιντερνετ για να κανω αγορες αργει να μου το φορτοσει...και οχι μονο φοτογραφιες στο φαισμπουκ και γενικα μπορει να αργει να φορτοσι καποια γραφικα που εχουν σχεσει στο Ιντερνετ...θα εθελα να ρωτισω αυτο μπορει να ευθινετε στιν καρτα γραφικον η να εχει πιο πολι σχεσει με το ιντερνετ?  Εκανα ενα φορματ σημερα και περιμενο να τελειοσει να δω μηπος ειχα καποιο κακοβουλο λογισμικο που δεν το επερνε χαμπαρι το antivirus..

Δημοσ.

Βασικά έπρεπε να περιμένεις λιγο πριν κανεις format να δοκιμάσεις κανα tool για trojans κτλπ , κάρτα γραφικών δεν νομιζω οτι ειναι αφου δεν εχει σχέση με το αν ειναι αργό η γρήγορο το internet.

Τεσπα τέλειωνε με το format βάλε drivers της κάρτας γραφικών και γενικότερα drivers για το pc σου και πες

Δημοσ.

χμμ...τα δοκιμασα ολα μηπως βρουνε κατι αλλα δεν βρηκαν κατι...καθαρισα τα παντα ακομα και προγραμματα που εβαλα τον καιρο που με παρουσιαζοταν αυτα...τι ενοεις drives και τετοια τα βαζει το pc αυτοματα ενα Reset το pc κανω...σορρυ αν σας ζαλιζω αλλα δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο pc..

Δημοσ.

Αφού κανεις format πρέπει μετα να κατεβάσεις και να περάσεις εσυ τους drivers της κάρτας γραφικών που εχεις , της κάρτας ήχου , της κάρτας δικτύου , του chipset της μητρικής σου. Οι drivers που βάζουν τα windows ειναι απλα συμβατικοί να το πω ετσι για να λειτουργεί ο υπολογιστής μεχρι να κανεις εσυ τις παραπάνω ενέργειες.

Μπορει να σου φαίνεται οτι λειτουργεί ο υπολογιστής κανονικα αλλα δεν ειναι ετσι

Δημοσ.

Πρέπει να δεις μια κάρτα γραφικών εχεις (μοντέλο) στην συνέχεια μπαίνεις στο site της και κατεβάζεις τον driver για τα windows που έχεις και κανεις install , το ίδιο και για κάρτα ήχου , chipset και κάρτα δικτύου μονο που αυτα επειδή ειναι της μητρικής ενσωματομένα ολα η βρίσκεις το cd της μητρικής σου και τα κανεις install απο εκει η παλι βρίσκεις το μοντέλο της μητρικής και μπαίνεις στο site της και τα κατεβάζεις απο εκει.

Ποια κάρτα γραφικών εχεις και τι windows ?

Δημοσ.

Ναι πρέπει καθε φορά που κανεις format.

To pc ειναι desktop η αν ειναι laptop ποιο ειναι ?

Edit : Τα Windows ειναι 64 η 32 bit ?

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά σε διαχείριση συσκευών από πίνακα ελέγχου ή υπολογιστή μου ώστε να δούμε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με κάποιο μέρος-κομμάτι του υπολογιστή σου που να μην το αναγνωρίζει 

Δημοσ.

Εδώ http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5316348&prodTypeId=12454&prodSeriesId=5295969&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4132 μπορείς να βρέις στο Driver - Original και τους υπόλοιπους drivers που πρέπει να κατεβάσεις για τον υπολογιστή σου

Δημοσ.

Παιδια συγνομη που απανταω τωρα αλλα ημουν στην δουλεια...δεν ασχολειθηκα με το pc ακομα το ανοιξα οκ δεν εκανα τηποτα εγκατασταση ακομα το βραδυ θα ξεκινισο που θα εχω απεριοριστο χρονο...να ρωτισω κατι ασχετο...ισως να ειναι λαθος..πηγα στο device manager και εκανα ενα refresh για καινουργιο λογισμικο στιν καρτα γραφικων και κατεβασε ενα τιν τελευτεα εκδοση αυτο ειναι λαθος δηλαδη μετα απο το φορματ πρεπει να το κατεβασω απο το σαιτ;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ναι μετα απο format πρέπει να περάσεις τα πάντα οσο αφορά τους drivers που σου ειπα απο το καθε site του κατασκευαστή

Δημοσ.

ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα οκ την καρτα γραφικων την ξερω ποια ειναι  chipset δεν εχω ιδεα το τι ειναι.. :mellow: και δεν ξερω πως θα βρω τιν καρτα ηχου και καρτα δυκτιου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...