poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Παιδια δε βγαζω ακρη. Και φοβαμαι πως αμα φερω ηλεκτρολογο, πρεπει να ειναι γνωστικος με το θεμα, αλλιως τα ιδια θα μου κανει. Βασικα απο καθε πριζα, βγαινουν 2 κοκινα και 2 μπλε καλωδια. Ο ηλεκτρολογος εχει συνδεσει και τα δυο κοκινα σε μια "θηλια" και τα αλλα δυο μπλε στην αλλη "θηλια", στις δυο μεσαιες οπως φαινεται στις εικονες. Οι δυο ακραιες δεν εχουν κατι. Ειναι σωστα γενικα ετσι η συνδεση? Γτ εχει δυο καλωδια απο καθε χρωμα και υα βαζει στην ιδια "θηλιά"??? Παρατηρησα επισης πως οταν αποσυνδεω τα παντα απο την πριζα που δουλευει, τοτε δεν πεφτει το ιντερνετ στην πριζα που θελω να δουλεψει... Δεν ξερω αν βοηθαει αυτο. Μολις τωρα το διαπιστωσα... ναι οι ακριανες τρυπες μενουν κενες δεν ειναι λαθος.το τηλεφωνο παιζει στις 2 μεσαιες τρυπες.υποτιθεται οτι το ενα ειναι το καλωδιο του οτε το αλλο παει σε καποιο πριζακι.στο δευτερο πριζακι εχεις παλι 2 ζευγαρια.το ενα που ερχεται απο το προηγουμενο και το ενα που παει στο επομενο.δεν πιστευω στην κεντρικη να βαζεις κανα τηλεφωνο χωρις φιλτρο.η δεν πιστευω να ειναι κανα πριζακι του οτε με πυκνωτες η κανα πριζακι με αντικεραυνικο?οπως ειπε ο φιλος απο πανω τι βαζεις πανω εκει?μπας και βαζεις καμια συσκευη που εχει προβλημα και σου κανει αυτη τα θεματα ?? αν ερθει ηλεκτρολογος αν και για μενα μπορεις να τα τσεκαρεις και μονος σου οπως σου ειπα πιο πανω ο ηλεκτρολογος θα πρεπει να εχει ωρα και να εχει ορεξη να το ψαξει και καθε φορα να βλεπεις τι γινεται.και η ωρα του ηλεκτρολογου στοιχιζει.επισης αν βαζεις τηλεφωνο με φιλτρο μπας και εχει προβλημα το φιλτρο? 1
roukaina Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Χιλια ευχαριστω poulinos και σε ολους. Τελικα τα φιλτρακια πρεπει να την κανουν. Ειδα φως στο τουνελ... Εχω 5 συσκευες συνδεδεμενες και οι 2 ηταν χωρις φιλτρο... Πρεπει να περναει πολυ θορυβος στο δικτυο λογικα ή δε ξερω τι αλλο. Θα παω να παρω 5 καλα φιλτρακια αυριο και να τα βαλω να δω τι γινεται. Μολις σηκωνω οποιοδηποτε τηλεφωνο, κοβεται η συνδεση... Μηπως να αφαιρεσω καποιες συσκευες? Εννοω ακομη και με τα φιλτρακια παιζει να μου περναει θορυβος? Εχουν βάλει οι δικοί μου ενα εκατομμύριο συσκευες τηλεφωνου στο σπιτι... Σας ευχαριστω ολους ειληκρινα πάρα πολυ! ΥΓ: Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή μαρκα για φιλτράκια ή απλά να πάω και να πάρω από το ΟΤΕshop ό,τι βρώ??
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Χιλια ευχαριστω poulinos και σε ολους. Τελικα τα φιλτρακια πρεπει να την κανουν. Ειδα φως στο τουνελ... Εχω 5 συσκευες συνδεδεμενες και οι 2 ηταν χωρις φιλτρο... Πρεπει να περναει πολυ θορυβος στο δικτυο λογικα ή δε ξερω τι αλλο. Θα παω να παρω 5 καλα φιλτρακια αυριο και να τα βαλω να δω τι γινεται. Μολις σηκωνω οποιοδηποτε τηλεφωνο, κοβεται η συνδεση... Μηπως να αφαιρεσω καποιες συσκευες? Εννοω ακομη και με τα φιλτρακια παιζει να μου περναει θορυβος? Εχουν βάλει οι δικοί μου ενα εκατομμύριο συσκευες τηλεφωνου στο σπιτι... Σας ευχαριστω ολους ειληκρινα πάρα πολυ! ΥΓ: Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή μαρκα για φιλτράκια ή απλά να πάω και να πάρω από το ΟΤΕshop ό,τι βρώ?? α.5 συσκευες ειναι παρα πολυ σε μια γραμμη.μαξ 2 σταθερες .αν θες να εχεις 5 η παρτα ολα ασυρματα ή αλλιως παρε ασυρματα με διπλη και τριπλη βαση.τα ασυρματα επειδη δεν τραβανε ρευμα απο την γραμμη λογω οτι εχουν δικητ ους πριζα ειναι μια χαρα.οι σταθερες την σκιζουν την γραμμη.φιλτρακια παρε οτι βρεις.συνηθως δεν θα εχεις θεμα αλλα για μενα καταργησε συσκευες.μπορει να σου κανει μεγαλο προβλημα.αν βαλεις το ρουτερ στην κεντρικη πριζα τελικα μπορω να σου πω και κατι αλλο για να μην χρειαστεις φιλτρακια.αν ειναι να παει σε αλλη πριζα τοτε το αφηνουμε αλλα και στις 2 περιπτωσεις οχι τοσες συσκευες.τι τις θελουν οι γονεις τις 5 συσκευες?ελεος δηλαδη χωρις παρεξηγηση επειδη το εχω δει σε πολλα σπιτια.για αυτο υπαρχουν τα ασυρματα.πρεπει να υπαρχει τηλεφωνο σε καθε δωματιο.δεν το λεω για σενα αλλα για τους γονεις μας που κανουν κατι τετοια κουφα.εχω παει σε σπιτι και εχω δει δυο τηλεφωνα σε αποσταση το ενα απο το αλλο 1,5 μετρο.αν θες εξηγηση γιατι δεν κανει να εχεις 5 συσκευες μπορω να ψαξω να σου βρω αυτο που ειχα γραψει γιατι δεν κανει να υπαρχουν τοσες συσκευες και τι προβληματα μπορεις να εχεις ειτε στα τηλεφωνα ειτε στο ιντερνετ. 1
roukaina Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω παρα πολυ!!! Ναι ηθελαν ενα σταθερο σε καθε δωματιο.... ευχαριστω πολυ και παλι!
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 η πιο απλη δοκιμη επισης ειναι να ειναι ολα τα πριζακια συνδεδεμενα και να βαλεις μονο το ρουτερ στην τελευταια πριζα .αν παιξει οκ τοτε εισαι οκ.απλα εσυ επαιζες σχετικα καλα επειδη το ειχες στην κεντρικη πριζα και τα τηλεφωνα ηταν ολα μετα .για αυτο επαιζε ας το πουμε σωστα γιατι και παλι σωστα δεν ηταν εφοσον δεν υπηρχαν φιλτρα.απλα γλυτωνες καποια προβληματα.θα μπορουσες να σηκωνες το τηλεφωνο και να επεφτε το ιντερνετ ή να ειχες χειροτερη ταχυτητα συγχρονισμου ή αποσυνδεσεις.οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.
olos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Έχω 2 πρίζες τηλεφώνου τύπου "πλακέτα με 4 οπές" στις οποίες μπαίνουν τα καλώδια.Το καλώδιο που υπάρχει έχει ένα κόκκινο, έννα άσπρο με κόκινες πιτσιλιές, ένα μπλε, ένα άσπρο με μπλε πιτσιλιές, ένα πράσινο, ένα άσπρο με πράσινες πιτσιλιές, ένα καφέ και ένα άσπρο με καφέ πιτσιλιές.Άνοιξα την μια πρίζα για να δω την συνδεσμολογία των καλωδίων και είναι στην σειρά το άσπρο με κόκκινες πιτσιλιές, το μπλε, το άσπρο με τις μπλε πιτσιλιές και το κόκκινο. Σύνέδεσα έτσι και την άλλη πρίζα αλλά ενώ δουλεύει κανονικά το τηλέφωνο η σύνδεση internet δεν ειναι καλή: 2 Μbps.Υπάρχει περίπτωση η πρίζα που άνοιξα να είναι λάθος συνδεδεμένη;Υπάρχει άλλ συνδεσμολογία;
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 το τηλεφωνο και το ιντερνετ παιζουν με ενα ζευγαρι 2 καλωδια τα οποια ειναι στα μεσαια πινακια.οποτε θεωρητικα σε ολα τα πριζακια θα πρεπει να εχεις στα 2 μεσαια ενα χρωμα.δηλαδη πχ ασπρο πορτοκαλι (πιτσιλιες οπως το λες εσυ) με το πορτοκαλι του. και σε ολα τα πριζακια πρεπει να ειναι το ιδιο.απο εκει και περα πρεπει να πιανουν τα χερια σου για να κανεις δοκιμες ειτε σε κατανεμητη ειτε στο κεντρικο πριζακι να βρεις το καλωδιο που ερχεται αποτον οτε και να δοκιμασεις εκει αποσυνδεοντας τα υπολοιπα πριζακια.εεπισης θελουμε τα χαρακτηριστικα της γραμμης.μπορει να εισαι μακρυα και να μην μπορεις να πιασεις παραπανω.μας δινεις λιγα στοιχεια.μπες στο ρουτερ και γραψε attenuation margin ποσο συγχρονιζεις κτλ κτλ.
Leyterisford Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Προβλημα με πρίζα τηλέφωνου. Γειά σας παιδιά κ χρόνια πολλά. Έχω ένα πρόβλημα σχετικά με το τουτέστιν η με μια πρίζα τηλεφώνου. Θέλω να αλλάξω θέση το ρουτερ μου κ η πρίζα στην οποία θέλω να το βάλω δν μου δίνει ίντερνετ καθόλου. Δν κάνει καν σινδεση στο ίντερνετ. Αν βάλω το τηλέφωνο όμως σε αυτήν την πρίζα δουλεύει κανονικα. Τι να κανω
mitsus Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αν γραφει επανω ΟΤΕ, ανοιξε την και κοψε τον πυκνωτη που εχει απο πισω(κιτρινο βαρελακι). Εννοειται οτι εχεις φιλτρο στις τηλ συσκευες σου
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Προβλημα με πρίζα τηλέφωνου. Γειά σας παιδιά κ χρόνια πολλά. Έχω ένα πρόβλημα σχετικά με το τουτέστιν η με μια πρίζα τηλεφώνου. Θέλω να αλλάξω θέση το ρουτερ μου κ η πρίζα στην οποία θέλω να το βάλω δν μου δίνει ίντερνετ καθόλου. Δν κάνει καν σινδεση στο ίντερνετ. Αν βάλω το τηλέφωνο όμως σε αυτήν την πρίζα δουλεύει κανονικα. Τι να κανω ανοιξε την βγαλε τα καλωδια στον αερα και ενωσε τα με ενα τηλεφωνικο καλωδιο που θα το εχεις κοψει απο την μια να δεις αν συγχρονιζει.αν συγχρονιζει κατι με την πριζα.αν οχι τοτε κατι με το καλωδιο που παει μεχρι την πριζα.εκτος αν καποιος δεν εχει γυμνωσει καλα τα καλωδια πισω απο την πριζα οποτε κανουν οριακα επαφη.η εκτος αν βαζεις αλλο τηλεφωνικο καλωδιο απο αυτο που ειχες στην αλλη πριζα το οποιο ειναι χαλασμενο. Αν γραφει επανω ΟΤΕ, ανοιξε την και κοψε τον πυκνωτη που εχει απο πισω(κιτρινο βαρελακι). Εννοειται οτι εχεις φιλτρο στις τηλ συσκευες σου θα πρεπε να του συγχρονιζει κανονικα με τον πυκνωτη ασχετα που δημιουργει προβλημα. επισης αν η πριζα του οτε ειναι πολυ παλια εχει απο πισω μεταλλικο βαρελακι και μπορει αμα το κοψεις να μην παιζει καθολου αντιθετα με τις πιο νεες πριζες του οτε που εχουν κιτρινο πυκνωτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα