Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Nokia κάνει ότι μπορεί. Δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη της και βελτιώνεται. Το θέμα είναι ότι καλώς/κακώς (δεν είναι ώρα να το αναλύσουμε) η μοίρα της πια είναι συνδεδεμένη με την πορεία των WP 8. Και η ευθύνη δεν είναι μόνο δικη της. 

Τα Windows για desktop/laptop θα συνεχίσουν να βγάζουν λεφτά για τη Microsoft την επόμενη δεκαετία αλλά η συρρίκνωση της αγοράς είναι μη αναστρέψιμη.  Η μάχη για ένα καλό πλασάρισμα στις ταμπλέτες/κινητά είναι ζήτημα μελλοντικής επιβίωσης για τη Microsoft αλλά δεν δείχνει να το έχει αντιληφθεί, η υποστήριξη στα WP είναι μάλλον χλιαρή για μια εταιρεία τέτοιου μεγέθους. Χρειάζεται να τα δώσει όλα, να βγάζει ποιοτικές συσκευές σε τιμές κάτω του κόστους για να μεγαλώσει το μερίδιο αγοράς της όπως κάνει η Google. Αν μπορεί να το κάνει μέσω της Nokia θα ήταν το ιδανικό. Ακόμα χρειάζεται προφανώς να ξοδέψει πολύ μεγαλύτερα ποσά για προώθηση/εφαρμογές/διαφήμιση. 

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

ektor 7 τα εχεις μπερδεψει λιγο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ektor 7 τα εχεις μπερδεψει λιγο

Ξεμπέρδεψε με,γιατι προφανώς δεν ειμαι ο μόνος μπερδεμένος!;)

prokopisboy στα tablet,η ms πρεπει να ριξει μονο τις τιμες,γιατι στο θεμα os δεν υπαρχει κατι που να μπορει να συκριθει κ να κοντραριστει με τα win8!

Στο λεω γιατι ειμαι 7 μηνες χωρις pc και χρησιμοποιώ μονο το nexus7!Ποτε δεν εννιοσα ποτε,τοσο κλεισμένος και περιορισμενος απο λογισμικο τοσα χρονια!

Ήμουν 2χρονια με 13αρι windows7 tablet με πολυ χαμηλά χαρακτηριστηκα και δεν μου έλειπε τιποτα,εκτος απο το λιγο pc gaming!

Και οχι δεν ηταν το μικρό μεγεθος της οθονης,αλλα το πολυ limit os για tablet/netbook που το χρειαζομαι!

Επεξ/σία από ektor7
Επισκέπτης
Δημοσ.

Eχεις την αποψη σου, εχω την δικη μου.

Δεν εχω ορεξη να σε ξεμπερδευω πρεπει να παω για καφε.  : p

Το θεμα ειναι πως οι αριθμοι και η πορεια της Νοκια απο τις αρχες του 2011 δεν συμφωνουν μαζι σου.

Τα εχουμε πει 1000 φορες και συνεχως δικαιωνομαστε.

Δεν ειναι στραβος ο γιαλος παιδια!

Δημοσ.

Eχεις την αποψη σου, εχω την δικη μου.

Δεν εχω ορεξη να σε ξεμπερδευω πρεπει να παω για καφε. : p

Το θεμα ειναι πως οι αριθμοι και η πορεια της Νοκια απο τις αρχες του 2011 δεν συμφωνουν μαζι σου.

Τα εχουμε πει 1000 φορες και συνεχως δικαιωνομαστε.

Δεν ειναι στραβος ο γιαλος παιδια!

Ουτα τα νουμερα του 2007-2011,δε συμφονουν και ουτε σας δικαιωνου!

Καταλαβαινω οτι στο dna μας εχουμε εντονο το στοιχειο της επιλεκτικης μνήμης,αλλα η ιστορια δε γράφετε μ'αυτα που θελουμε να θυμόμαστε,αλλα με ΟΛΑ τα γεγονότα που συνέβησαν!;)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καποιος να του εξηγήσει ομως οτι τα νουμερα δεν τα ερμηνεύει ο καθενας οπως τον βολεύει!

Τα symbian δε τα εξεφανησαν η ms και τα wp,αλλα η αδυναμια του λογισμικου και της nokia να ανταγωνιστει και να περιορισει τους οδοστροτηρες της google κ της apple που λεγονται android κ iphone!

Δεν ειχε μελλον το symbian και οπως φαίνεται, ουτε τα bb θα καταφερουν να ξανα σηκωσουν κεφάλι!

Τα τελευταια τρια χρονια ολα τα μεγαλα ονοματα εξεφανηστικα κυριολεκτικα απο το ios και android και το μοναδικο λογισμικο που ξεκινησε απο το 0(wp) ειναι και το μονο που εχει αυξηση και μαλιστα μεσα σε 2μιση χρονια απο το 0% εφτασε σχεδων τα 8%!

Μπορει να συνεχισετε να πιστευεται οτι η nokia εκανε λαθος που ακολούθησε την ms,απλα σε δυο χρονακια θελω να είστε εδω για να πείτε τα ιδια!

Απο το 75% το 2007 που πρωτοεμφανηστικε το iphone μεχρι το τελος του 2010 που κυκλοφορισαν τα πρωτα wp,το symbia κατρακύλησε στο 25%!Μηπως εφτεγε και τοτε η ms και τα wp?

Θαυμαστε μια απο τις ομορφοτερες κατρακυλες μεσα σε 3χρονια!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/World_Wide_Smartphone_Sales_Share.png

Θα σου απαντήσω σε 2 χρόνια από τώρα επί του θέματος (Θεού θέλοντος ελπίζω και οι δυο να είμαστε εδώ), και πρόσεξε, όταν λέω κάτι το εννοώ, έχεις ήδη καταχωρηθεί στην ατζέντα μου, ραντεβού λοιπόν ξανά την 19η Ιουλίου του 2015 (ημέρα Κυριακή).

:-)

Μετά από 2 χρόνια (και κάτι ημέρες) ελάχιστα πράγματα άλλαξαν όσον αφορά τα WP.

Ποίος ξέρει.. ίσως στα επόμενα 2 χρόνια τα πράγματα να βελτιωθούν για δ' αυτά, πάντως προς το παρόν φυτοζωούν.

Ίδωμεν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...