gotham7878 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Αφορά μερικές ερωτήσεις αλλά από wordpress.org δεν βλέπω απάντηση. Για να μην ανοίγω λοίπον καινουργια νηματα καθε φορα και σπαμαρω το φορουμ τα γραφω μαζεμενα εδω και οποιος μπορει απανταει. 1) Υπάρχει plugin / κώδικας, που να μπορώ να κάνω σε ένα position του site embed slideshow φωτογραφίες από ένα συγκεκριμενο λογαριασμο του flickr. Θέλω όμως να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις 800χ400. Τις μεγαλύτερες φωτος ας τις κάνει crop,zoom κλπ. Επίσης δεν θέλω να έχει κουμπια, thubnails κλπ. Δοκίμασα διάφορα plugin και άλλα ανεβοκατεβαινε το height, αλλα είχαν πάνω στην εικόνα 50 κουμπακια (<, >, play, pause κλπ). Πως είναι εδω πχ οι εικονες στην αρχη http://demo.rockettheme.com/wordpress/?theme=cerulean ? Ε, αντι για αυτες τις στατικες θα ήθελα να παίρνει απο τον λογαριασμο στο φλικ 4-5 τυχαιες φωτογραφιες και να κάνει ένα slideshow. 2) Υπάρχει κάποιο δωρεάν πλαγκιν ωστε να ανεβάζω σε 2-3 κατηγοριες φωτογραφιες? Κάτι αυτόνομο όμως και όχι plugin που επεμβαίνουν στις φωτος του wp. Γιατι μόνο τετοια βρήκα. Θέλω κάτι όπως το joomgallery για joomla Αυτά προς το παρόν. Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα