Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι μου συνφωρουμιτες

η αναβαθμιση τελειωσε, η τουλαχιστον τελειωσε κατα 85%, πηρα:

1) 7nt1.png

2) EΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ :hrok.png

3)ΡΑΜ: http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E22E58856624B7F19B8F0014C2625C7B&pa=2E4C2FDB42B72747ADC5850EF747CE53

4) ΣΚΛΗΡΟ :  http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E1D5756835D0C9F19183D8D3859717C0&pa=8428C143B66EE74BA069EAD5F8697724

5) ΜΗΤΡΙΚΗ 

p5fe.png

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΧΩ ΤΗΝ 5850, solid state σκληρο δεν πηρα. Πηρα ακομη αυτο το τροφοδοτικο http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E22A617CAFEF1EF19B8F0014C2625C7B&pa=55388E87BE5D7E41807781169A8166D1

και θελω να μου πειτε αν θα σηκωσει το συστημα που φτιαχνω τωρα με την 5850 πανω ή χρειαζεται να βάλω το http://hothardware.com/Reviews/Corsair-CMPSU620HX-620W-PSU/ , ρωταω διοτι αν κανει τo 1o το 450αρι, ειμαι ο.κ διοτι βαριεμε να βγάλω το 620w corsair απο τον παλιο υπ/στη, και σκεφτομαι να τον παω οπως ειναι στην δουλεια βγάζοντας μονο την 5850vga, και βάζοντας στην θεση της μια palit  http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Palit-GT-210-1GB-DDR3-NEA21000FHD06.htm

που πηρα απο το πλαισιο.

Αυτο με το τροφοδοτικο με καιει

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι αυτη την μητρικη και οχι μια Ζ87 που ειναι για oc cpu οπως αυτην που πηρες??Ειδα σε προηγουμενα σχολια οτι δεν ηθελες oc cpu και τελικα πηρες oc cpu αλλα μητρικη για κλειδωμενο  :blink:

• Like 1
Δημοσ.

Mου ειπαν στο e-shop άλλα και στο plaisio απο το οποιο τον πηρα  οτι αυτος ο επεξεργαστης ανεβαινει μονος τους οταν κατσει μια βαρια εφαρμογη χωρις να κανω o.c εγω, ακομη μου ειπαν οτι εχει μεγαλη διαφορα σε αποδοση απο τον 4670.Το πηρα απο πλαισιο επειδη στο e-shop δεν τον ειχαν ετοιμοπαραδοτο  

Λόγο λοιπον αυτων που μου ειπαν εκανα κινηση και πηρα αυτον, μπορει να εκανα μαμακια και να εδωσα 20 ευρω παραπανω, ειναι αργα τωρα οτι και να κανω  :huh: .

Για το τροφοδοτικο ξερει κανεις να μου πει...

Δημοσ.

Mου ειπαν στο e-shop άλλα και στο plaisio απο το οποιο τον πηρα  οτι αυτος ο επεξεργαστης ανεβαινει μονος τους οταν κατσει μια βαρια εφαρμογη χωρις να κανω o.c εγω, ακομη μου ειπαν οτι εχει μεγαλη διαφορα σε αποδοση απο τον 4670.Το πηρα απο πλαισιο επειδη στο e-shop δεν τον ειχαν ετοιμοπαραδοτο  

Γι αυτο και τον πηρα, μπορει να εκανα μαμακια και να εδωσα 20 ευρω παραπανω, ειναι αργα τωρα οτι και να κανω  :huh: .

Για το τροφοδοτικο ξερει κανεις να μου πει...

Μπραβο τους .... χαχαχαχαχαχαχα

• Like 3
Δημοσ.

Μπραβο τους .... χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχα, επικη μαλ@κια ετσι, η φαση ειναι οτι με ρωτησαν και στα δυο μαγαζια ποια μητρικη εχω και τους ειπα, (την μητρικη την ειχα παρει απο αλλου απο εχθες, οποιος διαβασει το thread απ την αρχη θα καταλαβει) και μου ειπαν παρε αυτο το cpu, δλδ τωρα παιδια δεν θα κανει clocking μονος του με αυτην την μητρικη? ενω με την z87 θα εκανε μονος του?

Για το "οτι θα ανεβαινει μόνος του οταν βρισκει τα ζόρια ειχαν δικιο"????

και κατι αλλο, στον 4670k με την stock ψυκτρα θα ειμαι ο.κ ?

Με την παστα που εχει πανω η ψυκτρα θα ειμαι ο.κ?

Δημοσ.

χαχαχαχα, επικη μαλ@κια ετσι, η φαση ειναι οτι με ρωτησαν και στα δυο μαγαζια ποια μητρικη εχω και τους ειπα, (την μητρικη την ειχα παρει απο αλλου απο εχθες, οποιος διαβασει το thread απ την αρχη θα καταλαβει) και μου ειπαν παρε αυτο το cpu, δλδ τωρα παιδια δεν θα κανει clocking μονος του με αυτην την μητρικη? ενω με την z87 θα εκανε μονος του?

Για το "οτι θα ανεβαινει μόνος του οταν βρισκει τα ζόρια ειχαν δικιο"????

και κατι αλλο, στον 4670k με την stock ψυκτρα θα ειμαι ο.κ ?

Με την παστα που εχει πανω η ψυκτρα θα ειμαι ο.κ?

περισσότερα προβλήματα θα έχεις με το autooverclock που έχουν...οπότε θα καταλήξεις να το απενεργοποιήσεις 

• Like 1
Δημοσ.

περισσότερα προβλήματα θα έχεις με το autooverclock που έχουν...οπότε θα καταλήξεις να το απενεργοποιήσεις 

και πως γινεται αυτο, η απενεργοποιηση?

το κουτακι καλο δεν μου ειπατε?

Δημοσ.

και πως γινεται αυτο, η απενεργοποιηση?

το κουτακι καλο δεν μου ειπατε?

απο το bios αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...

Δημοσ.

απο το bios αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...

με το 450w τροφοδοτικο τι γινεται? απ οτι ειδα εχει δυο 8pin, μηπως με καλυπτει??

τραβαει πολυ η 5850?

Δημοσ.

με το 450w τροφοδοτικο τι γινεται? απ οτι ειδα εχει δυο 8pin, μηπως με καλυπτει??

τραβαει πολυ η 5850?

απ την αρχη σου ειπαν τα παιδια οτι το τροφοδοτικο που εχεις ειναι μια χαρα, δεν κτλαβαινω γιατι πήγες και πήρες κι αλλο...αυτο που έχεις ειναι καλύτερο...

Δημοσ.

απ την αρχη σου ειπαν τα παιδια οτι το τροφοδοτικο που εχεις ειναι μια χαρα, δεν κτλαβαινω γιατι πήγες και πήρες κι αλλο...αυτο που έχεις ειναι καλύτερο...

αν διαβασες ποιο πανω το 2ο ειναι τζαμπα, καλυπτετε απο εκει που δουλευω, οποτε ή θα βγάλω το corsair 620w απο τον παλιο υπ/στη να το βάλω στο καινουριο και το 450w corsair να το βάλω στο παλιο, ή θα αφησω το corsair 620w στο παλιο υπ/στη και θα βαλω το 450αρι στο καινουριο, ετσι και αλλιώς ενα τροφοδοτικο ηθελαοπως και να εχει, το θεμα ειναι αμα κανει το 450w να το βάλω στο νεο υπ/στη και να μην μπω στο κοπο να ξεμονταρω το παλιο 620w, αυτο ρωτησα και οχι αυτο που απαντησες  :-)

Δημοσ.

Παιδια ευχχαριστω για τις απαντησεις, η μητρικη που εχω κανει autooverclock?

Και οσο αναφορα την παστα απο την stock ψυκτρα ειμαι ενταξη?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα άλλαξα την μητρικη στο you.gr και πηρα αυτην εδω http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E2BE06AF250596F1BA100014C2625C7B&pa=56CA86ADE52CEF4AADDCE2DEB8D98694

GIGABYTE Z87M-HD3, αφου βεβαια επεστρεψα την 1η μητρικη ανεγγιχτη, δλδ δεν ειχα ανοιξει καθολου την συσκευασια.

Αυτη η μιτρηκη δεν θα ελεγα οτι ειναι απο τις καλυτερες της gigabyte ετσι οπως την εκοψα σαν ποιοτητα κατασκευης (ειναι και micro atx :-( ),  άλλα εχει  chipset Z87 :-) , σημερα ή αυριο θα στησω το υπολογιστη!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...