Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ! Σήμερα πήρα ένα TL-WN722N της TP LINK για να το χρησιμοποιήσω στο desktop μου . Το θέμα είναι ότι στο δωμάτιο μου δεν υπάρχει πρίζα τηλεφώνου οπότε δεν μπορώ να φέρω το router έτσι ώστε να έχει ίντερνετ για να κάνει install τους drivers , ούτε έχω οπτικό drive για να τους κάνω εγκατάσταση από το cd που είχε στη συσκευασία . Κατέβασα λοιπόν από το site της TP-LINK τον driver για το stick και το utility που είναι το software για την χρήση του . Το θέμα είναι ότι μου βγάζει error 10 (device can not start) για το stick . Δοκίμασα να τους βγάλω να κάνω restart και να τους ξαναπεράσω μήπως έκανα κάτι στραβά την πρώτη φορά , αλλά συνεχίζει τα ίδια . Έχει κάποιος καμιά ιδέα? 

Δημοσ.

<p>Καλησπέρα παιδιά ! Σήμερα πήρα ένα TL-WN722N της TP LINK για να το χρησιμοποιήσω στο desktop μου . Το θέμα είναι ότι στο δωμάτιο μου δεν υπάρχει πρίζα τηλεφώνου οπότε δεν μπορώ να φέρω το router έτσι ώστε να έχει ίντερνετ για να κάνει install τους drivers , ούτε έχω οπτικό drive για να τους κάνω εγκατάσταση από το cd που είχε στη συσκευασία . Κατέβασα λοιπόν από το site της TP-LINK τον driver για το stick και το utility που είναι το software για την χρήση του . Το θέμα είναι ότι μου βγάζει error 10 (device can not start) για το stick . Δοκίμασα να τους βγάλω να κάνω restart και να τους ξαναπεράσω μήπως έκανα κάτι στραβά την πρώτη φορά , αλλά συνεχίζει τα ίδια . Έχει κάποιος καμιά ιδέα? </p>

Το πιο λογικό εξήγηση ειναι ότι δεν εκατσαν καλα οι drivers. Σίγουρα ειναι οι σωστοί drivers?

Επίσης κανε έναν κόπο και δοκίμασε το WN722N σε κάποιον άλλο υπολογιστή...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

και δοκιμασε και αλλη usb αν δεν εχεις δοκιμασει η αν δεν εχεις αλλο Pc.επισης στο pc καλο ειναι να εχεις περασει οτι service pack η ενημερωση υπαρχει.και σιγουρεψου για τους drivers Οπως ειπε  ο φιλος απο πανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...