Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραιο και το Screamer Radio!!

Δοκιμαστική έκδοση; Χμμμ... Μάλλον κατέβασες την έκδοση pro, Εγώ χρησιμοποιώ την free έκδοση που δεν έχει χρονικούς περιορισμούς.

τελικα η free εκδοση του RadioSure παρατηρησα οτι κοβει το πρωτο δευτερολεπτο απο τα τραγουδια..δες στη συγκριση μεταξυ free

και Pro λεει και αυτο: Allow recording full song from the very beginning

Δημοσ.

το audacity κανει οτι θες εσυ...

αλλος τροπος ειναι να ανοιξεις τον σταθμο με το vlc

πας στις επιλογες για βγει το rec κουμπι

και οταν ακους κατι και το θες πατας αμεσως....

Δημοσ.

το Streamripper εχει την επιλογη καπου να μην ριπαρει ξανα το ιδιο κομματι; γιατι ο συγκερκιμενος σταθμος παιζει πολλες φορες τα ιδια κομματια και γεμιζει ο φακελος απο αντιγραφα του ιδιου κομματιου..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις τώρα το ξανά δοκίμασα και δουλεύει,στο SmPlayer τουλάχιστον.

Με δεξί κλικ πάνω στην σελίδα οι νέοι Browser (chrome/firefox) σου βγάζουν επιλογή για να δεις τον κώδικα της σελίδας,αν ξέρεις τα πολύ βασικά το βρίσκεις το stream.

κατι αλλαξαν στη συγκεκριμενη σελιδα (μαλλον το player) και τωρα δεν δουλευει το λινκ..

σε firefox ειμαι, παταω δεξι κλικ στη σελιδα και επιλεγω Inspect Element οποτε ανοιγει η κονσολα στο κατω μερος..αλλα δεν μπορω να βρω καποιο λινκ στο κωδικα που βλεπω..

Δημοσ.

Αυτό είναι το stream:

http://159.253.149.12:9960

Με την ευκαιρία να πω ότι χρησιμοποιώ ένα νέο πρόγραμμα, το TapinRadio (δωρεάν portable έκδοση), που αντικατέστησε στο σύστημά μου το RadioSure.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...