ubuntistas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα. Θέλω να αλάξω το κουτί μου και δεν μπορώ να καταλήξω σε κάποιο..Είμαι ανάμεσα σε CoolerMaster K380 & Zalman Z11 βέβαια δεν εχω δεί και κάτι άλλο με μια δύο ματιές κατέληξα σε αυτά .Αν ξέρεται κάποιο καλό κουτί πείται το μόνο θέλω να έχει τζάμι.Το budget είναι μέχρι τα χρήματα του Ζ11
micahel Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Zalman Z11 Καμία σχέση κατά τη γνώμη μου .Mε το zalman δεν χρειάζεσαι και άλλους ανεμιστήρες , έχει αρκετούς προ εγκατεστημένους.
micahel Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Εγώ δεν έχω κανένα αλλά θα πάρω το ζαλμαν για το καινούργιο μου pc αν δεν βρω κάτι καλύτερο.σε αυτά τα λεφτά
GiannisWalker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Zalman εννοείτε. Άριστο κουτί για τα χρήματά του
kouklakis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Πολυ ωραιο το Zalman!Αυτο κοιτουσα στην αρχη αλλα πηγα σε full μετα
ubuntistas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Σχεδόν πίστηκα αλλά απο ποιότητα πώς τα πάει?? και επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορα έχει η έκδοση που λέει z11 plus??
.::NikoS::. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μήπως είναι απλά ότι το plus έχει USB 3.0 στο front panel? Για τσεκαρε εδώ http://whatswithjeff.com/zalman-z11-vs-zalman-z11-plus/ Αν είναι μόνο αυτή η διαφορά, εγώ προσωπικά δε θα έδινα για κανένα λόγο τόσο μεγάλη χρηματική διαφορά για 2 θύρες USB 3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα