Rizas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Είχα ένα παλιό Η/Υ που δεν τον χρησιμοποιούσα και είπα να τον ξανά βάλω μπρός γιατί τον χρειαζόταν η αδερφή μου! Ο Η/Υ είναι πάνω απο 10ετία του έκανα τα γνωστά καθάρισμα,φύσημα και φορμάτ και όλα καλά!! Δούλεψε άψογα κανα μήνα οσο μπορούσε δηλαδή ενα τοσο παλιό μηχάνημα να δουλέψει σωστά και τώρα απλά μετά απο τόσο καιρο απλά το ανοίγω και κολλάει στο loading των windows xp!! Ο Η/Υ δεν έδειξε πιο πριν κάποιο πρόβλημα απλά τον έκλεισε μια μέρα πήγε διακοπές ένα 5νθήμερο η αδερφή μου και όταν γύρισε έγινε αυτό,να προσθέσω ότι έμεινε πάνω απο μια ώρα ανοιχτός αλλά δεν loadαρε ποτέ!!
SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Πολύ πιθανόν να εχει πρόβλημα ο δίσκος δοκίμασε με καποιον αλλο αν εχεις
SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Και αυτο που λεει ο φίλος ναι και τώρα που μου ήρθε δοκίμασε να κανεις και ενα repair με το cd των windows
Rizas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Ότι και να κάνω δεν μπαίνει προσπάθησα για safe mode αλλά κολλάει σε μια μαύρη οθόνη και το μόνο που δείχνει είναι να αναβοσβήνει μια παύλα πάνω αριστερά!!!Τώρα ψάχνω να δώ που έχω τα XP χωμένα να κάνω repair!! Τελικά έκανα και μια προσπάθεια για repair! Βγάζει την μπλέ οθόνη της εγκατάστασης των windows αλλά οταν πάει να συνεχίσει το πρόγραμμα εγκατάστασης η επόμενη screen που μου πετάει είναι πάλι η μαύρη οθόνη με την παύλα που αναβοσβήνει πάνω αριστερά!
hawkpilot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Κάνε boot με κάποιο linux live CD για να δεις αν φτάνει σε desktop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα