Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα ups Μustek 480w το οποίο στα ξαφνικά όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει δεν ανταποκρίνει.Δείχνει νεκρό. Τί πιθανότητες υπάρχουν να τα έχει παίξει η μπαταρία του?

Δημοσ.

το ποιό πιθανό είναι η μπαταρία του.

όταν πεθάνει η μπαταρία του είναι νεκρό το Ups

κοίτα και την ασφαλειά του(αν έχει)

και με πολύμετρο μέτρα την μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά το κατάλαβα.Ασφάλεια δεν βρήκα όταν το άνοιξα, παίζει και να μην έχει.Θα το τσεκάρω και με πολύμετρο απλά δεν το έχω μαζί μου τώρα (το ups)

Δημοσ.

Αν η μπαταρία του δουλεύει πάνω από 3-4 χρόνια, τότε θέλει αντικατάταση και αυτό δεν έχει σχέση, βέβαια, με τα watts της μονάδας.

Δημοσ.

Πριν κάνεις οποαδήποτε κίνηση αγοράς νέας, καλό είναι να ελέγξεις την τάση αυτής που έχει η ups, με ενα πολύμετρο.

Δημοσ.

Δεν εχει και μεγαλη σημασια.Η ταση της μπορει να μετραει 12V και να ειναι τελειως βραχυκυκλωμενη.

Δημοσ.

Kαι 6V αν γραφει φυσικα ειναι για πεταμα.12V αν μετρηθει δεν ειναι απαραιτητα και καλη,μπορει να ειναι βραχυκλωμενη,αυτο λεω.

Δημοσ.

μπορει να ειναι και βραχυκυκλωμενη αλλα συνηθως ειτε μετρας λιγοτερη ταση η πολλες φορες εχει φουσκωσει η μπαταρια.παντως 4 χρονια για μπαταρια ειναι ηδη αρκετα.λογικα το Ups σου παιρνει μια μπαταρια 12volt 7.2 ah η οποια εχει καινουρια κοντα στα 20 ευρω αν παρεις μια καλη παρκα πχ csb.μπαταριες θα βρεις στον δησιο που ειναι και σχετικα επωνυμο καταστημα.επισης θα βρεις και 12volt 8ah που ειναι ακριβως το ιδιο μεγεθος και μπορεις να παρεις και αυτην.απλα κανει 2-3 ευρω πιο πολυ και τοθετικο ειναι οτι θα δωσει μια πολυ μικρη αυτονομια παραπανω στο pc σου.ειδικα αν το ειχες παρατημενο και το Ups πολυ καιρο σιγουρα ειναι η μπαταρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...