Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

εχω εδω και 2 εβδομαδες HOL(24 mb) ενω πριν ειχα ΟΤΕ και βλεπω απελπιστικα αργες συνδεσεις, απειρες διακοπες και οποτε περνω τηλεφωνο τους τεχνικους το μονο που κανουν ειναι reset το router και τιποτε αλλο.

Μενω σε νησι δωδεκανησα και ξερω οτι το maximum που μπορω να πιασω σε download/upload ειναι 10/5 στην περιοχη μου...

εχω αλλαξει filters στα τηλεφωνα πανω αλλα τιποτα

επισης χθες ειχα το δικαιωμα να δω την συνδεση μου να εχει 0.4mb download και 0.4mb upload απο το speedtest.net

Μεσα στο router η συνδεση πανω απο 4000/400 δεν ανεβενει με τιποτα

εδω και μια φωτο

2846319082.png

εχω χρησιμοποιησει και το router του ΟΤΕ αλλα τιποτα.. οι συνδεσεις ειναι τραγικα αργες σε σχεση με ΟΤΕ πριν αλλαξω... σε κατασταση οπου ο ΟΤΕ εφτανε και 12/0.7 download/upload και δεν υπηρχε θεμα διακοπων...

Ενα καποιος ξερει ή ειχε/εχει αυτο το προβλημα αν μπορει ας απαντησει...

Ευχαριστω

Δημοσ.

το καλυτερο ειναι οτι ειχε ερθει τεχνικος και λεει δεν εχει προβλημα η γραμμη... εγω δν μπορω να παιξω video στο youtube πανω απο 360p και αυτος λεει οτι δν εχει προβλημα...

αν καποιος ξερει/μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα, ευχαριστω.

Δημοσ.

βγές στην αυλή σου και βάλε το ρουτερ σου απευθείας στο κουτάκι του ΟΤΕ να δείς πόσο πιάνεις εκεί και το βασικότερο αν εχεις λιγότερα errors. 

απο ποιο νησί είσαι;

Δημοσ.

βγές στην αυλή σου και βάλε το ρουτερ σου απευθείας στο κουτάκι του ΟΤΕ να δείς πόσο πιάνεις εκεί και το βασικότερο αν εχεις λιγότερα errors. 

απο ποιο νησί είσαι;

Θα το δοκιμασω αν και δεν ελπιζω σε πολλα... Πως γινεται με ΟΤΕ να ειναι σφαιρα(οσο σφαιρα δλδ γινετε...) και με ΗΟL να σερνετε...

Πως μπορω να ελεξω αυτο με τα errors?

Ειμαι απο ΚΩ.

Δημοσ.

γραψε μας τα χαρακτηριστικα που συγχρονιζει το ρουτερ μεσα απο το ρουτερ για να τα δουμε ακριβως.λαθος εταιρεια εβαλες.λογικα θα σε εχουν και με 11 Margin αλλα εκει μπορεις να ζητησεις να σε πανε στο 9 για να κερδισεις λιγο σε ταχυτητα θεωρητικα.

Δημοσ.

TcRCSWo.jpg

http://imgur.com/TcRCSWo

αυτα ειναι τα στατιστικα απο το router, αν λειπει κατι πειτε μου

ΥΓ: το router συγχρονιζει μια στα 7.9, μια στα 6.1, και μια στα 4.3... οποτε θελει αλλαζει ταχυτητα και πεφτει το internet... το καλο ειναι οτι περνει και πρωτοβουλιες το ατιμο

Δημοσ.

για 33 snr θα μπορουσες να παιξεις και κανα 10ari mbit αλλα οχι με 11 margin που σε εχει η Hol.
Οποτε το πρωτο προβλημα ειναι να λυθουν οι αποσυνδεσεις οι οποιες μπορει να ειναι θεμα Hol μπορει θεμα χαλκου οτε μπορει και θεμα δικο σου της εσωτερικης καλωδιωσης σου.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμαζεις κατανεμητη η εστω στο κεντρικο πριζακι.αν πιανουν λιγο παραπανω τα χερια σου τοτε αποσυνδεεις απο το κεντρικο πριζακι τα υπολοιπα πριζακια και αφηνεις μονο το κεντρικο πριζακι.
επισης αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.απο εκει και περα αν φτιαχτει αυτο το θεμα μετα τους λες να σου βαλουν 9 margin απο 11 για να κερδισεις λιγο σε ταχυτητα.
εφοσον η ταχυτητα πηγαινει πανω κατω υπαρχει καποιο θεμα στην γραμμη

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις

για 33 snr θα μπορουσες να παιξεις και κανα 10ari mbit αλλα οχι με 11 margin που σε εχει η Hol.
Οποτε το πρωτο προβλημα ειναι να λυθουν οι αποσυνδεσεις οι οποιες μπορει να ειναι θεμα Hol μπορει θεμα χαλκου οτε μπορει και θεμα δικο σου της εσωτερικης καλωδιωσης σου.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμαζεις κατανεμητη η εστω στο κεντρικο πριζακι.αν πιανουν λιγο παραπανω τα χερια σου τοτε αποσυνδεεις απο το κεντρικο πριζακι τα υπολοιπα πριζακια και αφηνεις μονο το κεντρικο πριζακι.
επισης αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.απο εκει και περα αν φτιαχτει αυτο το θεμα μετα τους λες να σου βαλουν 9 margin απο 11 για να κερδισεις λιγο σε ταχυτητα.
εφοσον η ταχυτητα πηγαινει πανω κατω υπαρχει καποιο θεμα στην γραμμη

Το θεμα ειναι οτι δεν ειχα προβλημα με ΟΤΕ conn-x οποτε το προβλημα πιστευω οτι δεν ειναι απο την δικια μου πλευρα αλλα απο πλευρα της HOL.

Τους περνω τηλεφωνο σχεδον καθε μερα διοτι την προηγουμενη μου λενε να κανω κατι αλλαγες , να παρω νεα φιλτρακια κλπ και το μονο που εχω δει σε βελτιωση ειναι οι αποσυνδεσεις να εχουν πεσει(λογω των νεω φιλτρων) αλλα η ταχυτητα να ειναι χαμηλη και να εχει σκαμπανευασματα καθημερινα και κυριως απο το μεσημερι και μετα.

Σε επομενο τρελο σκαλωμα που θα φαει θα τους πω αυτο με το margin

Δημοσ.

ειναι πολυ δυσκολο βεβαια να φταιει η Hol για το margin.δυσκολο να ειναι καρτα.συνηθως ειναι χαλκος.μπορει να φταιει καποιο ζευκτικο καλωδιο κτλ βεβαια που εκει δεν φταιει η hol εκτος αν ειναι στο δικο της κομματι.πρεπει να κανουν δοκιμη μεσα στο αστικο κεντρο να δουν αν πεφτει εκει το margin αλλιως μετα να παει βλαβη και συνδυαστικο μηπως βγει ακρη.ετσι θα γινει δοκιμη και σε καφαο κτλ.

το 9 MargIn ναι μεν θα σου δωσει μεγαλυτερη ταχυτητα αλλα θα κανει πιο ασταθη την γραμμη σου για αυτο ειπα φτιαξε πρωτα το πρωτο προβλημα και εφοσον παιζεις σταθερα ζητα 9 margin.αν θες να το βαλεις βεβαια απο τωρα it's οκ απλαμπορει να κανει την γραμμη σου χειροτερα.οπως μην το θεωρεις παραξενο να εχει γινει κατι μεσα στο σπιτι.καποια οξειδωση σε καποιο πριζακι η καποια οξειδωση στον κατανεμητη η στην χωνευτη κτλ κτλ.βεβαια αν δεν μπορεις να τσεκαρεις εσυ αυτα τα τσεκαρει ο τεχνικος της Hol.τα Hec ,crc,fec errors τα βλεπεις μεσα απο το μενου του ρουτερ στηνσελιδα που βλεπεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης που μας εγραψες πιο πανω.απλα γραμμη χωρις fec crc κτλ δεν γινεται ειδικα για την αποσταση σου απλα εξαρτατε ποσα ειναι ποσο γρηγορα ανεβαινουν κτλ.

Δημοσ.

Ο, και κατι που ξεχασα, ειχε ερθει τεχνικος απο HOL πριν 2 εβδομαδες εκει και μου ειπε οτι δεν εχει κανενα προβλημα η γραμμη και ολα ειναι μια χαρα... δεν ξερω τι να πω...

Επισης, οπως ειπα και πιο πανω, το προβλημα εμφανιζεται με την HOL καθως πριν αλλαξω(3-4 εβδομαδες) ειχα OTE conn-x 24 και επιανε οσο επιανε αλλα σταθερα και χωρις αποσυνδεσεις... εδω τωρα με HOL προσπαθω να βρω το προβλημα και δεν λεει να φτιαξει...

Δημοσ.

Ο, και κατι που ξεχασα, ειχε ερθει τεχνικος απο HOL πριν 2 εβδομαδες εκει και μου ειπε οτι δεν εχει κανενα προβλημα η γραμμη και ολα ειναι μια χαρα... δεν ξερω τι να πω...

Επισης, οπως ειπα και πιο πανω, το προβλημα εμφανιζεται με την HOL καθως πριν αλλαξω(3-4 εβδομαδες) ειχα OTE conn-x 24 και επιανε οσο επιανε αλλα σταθερα και χωρις αποσυνδεσεις... εδω τωρα με HOL προσπαθω να βρω το προβλημα και δεν λεει να φτιαξει...

ο τεχνικος θα εκατσε 10 λεπτα δεν θα ειδε αποσυνδεση.θα μετρησε δεν θα βρηκε κατι στην γραμμη και σου λεει οκ ολα μια χαρα .το κλασσικο.αν δεν φτιαξει το προβλημα τοτε ζητα καταργηση αλλα χωρις να πληρωσεις τελος διακοπης εφοσον δεν μπορει να λυθει

και στο λεω γιατι εχω παει σε γραμμη που ολη την ημερα επαιζε καλα εκτος απο το διαστημα περιπουκοντα στις 9 μεχρι τις 12.εκει η γραμμη συγχρονιζε χαμηλα και εκανε διαφορα κουφα.μετα ολη την αλλη ημερα μια χαρα.επρεπε να παω στο ραντεβου συγκεκριμενη ωρα για να το δω να γινεται με τα ματια μου

Δημοσ.

τους πηρα τηλ και ζητησα margin 9 και μου λενετε οτι δεν γινετε να αλλαξει και επισης κανουν συνεχεια κατι "αλαγες" οποτε τους περνω λογω της αργης συνδεσης και παλι τιποτα δεν γινετε... 

πλεον τους βαρεθηκα και θα περιμενω να τελειωσει ο ενας χρονος για να βαλω και παλι ΟΤΕ.

πολυ απλα δεν υπαρχει η ΗΟL σε θεματα internet. Η πιο τραγικη EVER.

Δημοσ.

Καλή τύχη φίλε! Εγώ είμαι με Wind χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και ένα περίπου χρόνο οπότε σκέψου το σαν εναλλακτική 

Δημοσ.

πλεον τους βαρεθηκα και θα περιμενω να τελειωσει ο ενας χρονος για να βαλω και παλι ΟΤΕ.

Καλή τύχη φίλε! Εγώ είμαι με Wind χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και ένα περίπου χρόνο οπότε σκέψου το σαν εναλλακτική 

Ο Οτέ όμως είναι πανάκριβος...Συμφωνώ με morby. H wind και καλή είναι από ταχύτητες/ μη αποσυνδέσεις, και κυρίως από τιμές ;) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...