Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, αγόρασα ενα καινούριο σκληρό δίσκο για το λάπτοπ μου μάρκας Toshiba. Προσπαθώ εδώ και μέρες να εγκαταστήσω τα 7, αλλά όταν βάζω στικάκι, κάνει σαν να μη συνέβη τίποτα!! Παω στα boot options και δεν υπάρχει καν σαν επιλογή το usb!! Εκτός αυτού, μια φορά που δοκίμασα να βάλω cd windows η εγκατάσταση διεκόπη στο 49% τη πρώτη και στο 32% τη δεύτερη φορά και στο τέλος μου έβγαλε σφάλμα. Το πρόβλημα μου εμένα είναι γιατί δεν αναγνωρίζει το στικάκι! Έχετε κάποια ιδέα; ευχαριστω πολύ!

Δημοσ.

Ποιο toshiba εχεις; Αν είναι πολύ καινουργιο, μήπως το bios ειναι uefi;

Είσαι σιγουρους οτι υποστηρίζει boot από συσκευές usb; Αν μπεις στις ρυθμίσεις του bios, στο εμφανίζει σαν επιλογή;

Τέλος το στικάκι είναι boot; Δοκίμασες το στικάκι σε αλλο υπολογιστή;

Δημοσ.

Το Satellite C670-11G... και παραδοξως το usb τα bios το εμφανιζουν οταν εχω περασμενα μεσα τα ubuntu, οταν ομως εχω τα windows δεν εμφανιζει το στικακι!!! Ειμαι επισης σιγουρος οτι το κανω bootable με το σωστο τροπο, διοτι το κανω με το προγραμμα που η ιδια η microsoft βγαζει!! Εχω τρελαθει μ αυτο το πραγμα!!

Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος υποστηρίζει boot απο usb και εφόσον φαίνεται με στικάκι Ububtu, αρα δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά με τη διαδικασία να περάσεις τα windows σε στικάκι; Δοκίμασε το σε αλλο υπολογιστή.

Εκτός αυτού, μια φορά που δοκίμασα να βάλω cd windows η εγκατάσταση διεκόπη στο 49% τη πρώτη και στο 32% τη δεύτερη φορά και στο τέλος μου έβγαλε σφάλμα.

Ο παλιός πέθανε; Τα recovery media τα είχες φτιάξει;

Δημοσ.

Ίσως να μην κάνει και το iso που χρησιμοποιείς.

Ιδίως αν τελικά έχεις uefi bios,πρέπει να κάνεις έξτρα ενέργειες για να κάνει boot. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...