Προς το περιεχόμενο

πλαινό πλέξι

samniotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά θέλω να βάλω πλαινό πλέξι στο H80 αλλά δεν θέλω να κόψω το καπάκι του.

Σκέφτηκα μιάς και δεν παίζει να βρώ να αγοράσω δεύτερο καπάκι πλαινό για να κόψω εκείνο,

να βάλω σκέτο πλέξι με μαγνητική ταινία γύρω-γύρω.

Το θέμα είναι ότι ακόμα και να βρώ άνθρωπο να μου το κόψει στις διαστάσεις του πλαινού,

σε τί πάχος πρέπει να είναι???

Βλέπω άλλοι μιλάνε για 3mm όταν πρόκειται για παράθυρο αλλά εδώ φοβάμαι ότι σε τέτοιο πάχος θα βγαίνει έξω απο το τελείωμα του κουτιού - δεν μου μοιάζει το θήκωμα για πάνω απο 1mm

Για πείτε καμιά ιδέα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν και πιο λεπτά από 3mm αν θες (το που θα τα βρεις ειναι το πρόβλημα) και πρέπει να υπάρχει και άλλο υλικό όχι πλεξιγκλας και μάλιστα σε λιγότερο από 1mm (νομίζω πλαστικό ΠΕΤ βεβαια ειναι πολύ ευκαμπτο! )

αλλά όπως το φαντάζομαι εμένα προσωπικά δε θα μου άρεσε το αποτέλεσμα να βαλεις απλά ένα πλεξι στο πλάι χωρίς το καπάκι.

Φαντάζομαι όμως θα σώζεται αν βάλεις γύρω γύρω σαν πλαίσιο (εκεί που θα κάλυπτε το καπάκι) αυτοκόλλητο βινύλιο το οποίο θα το παραγγείλεις φυσικά στις διαστάσεις και στο χρώμα που θες. 

κάτι τέτοιο σκεφτόμουν Νίκο, απο έξω γύρω γύρω αυτοκόλλητο και απο μέσα την μαγνητική ταινία για να πιάνει στο κουτί.

το μαμά πλαινό είναι πολύ όμορφο για να το πειράξω, άσε που εχει και το μεγάλο το φουρφούρι - ότι πρέπει για το καλοκαίρι!

Δέν ξέρω αν μπορώ με κάποιο τρόπο στο τελείωμα γύρω-γύρω να το λειάνω ώστε να βγεί κουρμπαριστό για να μην φαίνεται άσχημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...