Προς το περιεχόμενο

Corsair vengeance k95 keyboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα είναι νωρίς και ίσως δεν έχει έρθει στη χώρα μας, λογικά όμως δε θα αργήσει..

Θα σε ρωτησω όμως κι εσένα γιατί να μην πάρεις το cm storm trigger στα 69 ευρώ που τα σπάει;

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/peripherals/keyboards-sets/122684-coolermaster-trigger-sgk-6000-gkcc1

• Like 3
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια...δεν πιστευα οτι το εχει το eshop γιατι οταν πατουσα στο skroutz δεν το εβγαζε πουθενα..

φιλε qsis πολυ καλο το πληκτρολογιο που μου προτεινεις, μου αρεσε σαν ιδεα, μπορει να το προτιμισω.

Δημοσ.

Να το προτιμήσεις γιατί αξίζει τα και το τελευταίο του cent

Το πήρα πρόσφατα και δε το αλλαζω με τίποτα

Δημοσ.

Πλήρως μηχανικό είναι

Και το corsair που κοιτάς έγινε πλήρως μηχανικό, γιατί το προηγούμενο μοντέλο που διαδέχεται δεν ήταν

Τα cooler master δεν είχαν ποτέ τέτοια θέματα

Με τη προσφορά που τρέχει τώρα μη το σκέφτεσαι, τέτοιο πληκτρολόγιο σε τέτοια λεφτά θα κανείς πολύ καιρό να δεις ξανά, μισοτιμής το δίνει ο κώτσος

• Like 1
Δημοσ.

Να το προτιμήσεις γιατί αξίζει τα και το τελευταίο του cent

Το πήρα πρόσφατα και δε το αλλαζω με τίποτα

θέλω και εγώ να πάρω ένα μηχανικό το θέμα είναι δεν εχο ξαναδοκιμασει μηχανικό πληκτρολόγιο και έχω ακούσει ότι οι μαύρη διακόπτες είναι λίγο βάρια υπάρχει κανένα κατάστημα που να εχει μηχανικά έξω από το κουτί τους στην θεσσαλονικη

Δημοσ.

δεν έχω δει μηχανικό έξω από το κουτί

αλλά μιας και αναφερόμαστε στο συγκεκριμένο με μαύρους, αυτό που έχω να σου πω εγώ είναι να μη δίνεις τόση σημασία σε υπερβολές που γράφονται στο internet και παίρνουν τεράστιες διαστάσεις χωρίς να πρέπει

το θέμα έχει συζητηθεί σε δύο thread εδώ σε αυτό το forum και έχουμε παραλάβει κάμποσα άτομα για να διαπιστώσουμε ότι οι μαύροι είναι μια χαρά

κάνεις δεν έχει παραπονεθεί για βαριά πλήκτρα και για κούραση στα δάχτυλα

ότι πιθανώς θα θέλει κάποιο διάστημα προσαρμογής λόγω του ότι είναι διαφορετικό από ότι είχες μέχρι τώρα θα θέλει

αλλά το ζήτημα με τα βαριά πλήκτρα ειλικρινά δεν αξίζει να το σκέφτεσαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...