Michael_Wx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Όταν θέλω να αλλάξω τροφοδοτικό κοιτάω το νέο που θα πρέπει να τοποθετήσω στο pc να έχει τα ίδια W π.χ 550W η πρέπει να κοιτάξω και κάτι άλλο? Ευχαριστώ.
Passionate Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 1)Γράψε αναλυτικά το σύστημά σου εδώ 2)Πόσα χρήματα διαθέτεις 3)Και αν σκοπεύεις να το κρατήσεις για μελλοντικό σύστημα στο οποίο θα κάνεις sli/crossfire (build με 2 κάρτες γραφικών δλδ)
Michael_Wx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δεν θέλω να το κρατήσω για άλλο σύστημα απλός θέλω να μάθω τον τρόπο σκέψεις για να επιλέγω μόνος μου τροφοδοτικά.
Vasilis 07 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Τρόπος σκέψης... Είτε με κάποια συσκευή που μετράει την κατανάλωση είτε με κάποιο online software (που υπολογίζει στο περίπου) θα δείς πόσα W χρειάζεται το συστημά σου. Αν πχ σου βγάζει 400 ένα τροφοδοτικό 500W θα είναι αρκετό για ένα τέτοιο σύστημα. Γενικά δεν υπάρχει κάποιος κανόνας. Απλά με βάση τί έχεις και τί μελλοντικά θα προσθέσεις στο σύστημα επιλέγεις και ένα τροφοδοτικό που θα έχει και έναν "αέρα" σε W.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα