Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Ενδιαφερομαι για αγορα καινουριας τηλεορασης για να φυγει αυτος ο..."κουρος" που στολιζει το σαλονι μου. Ψαχνομαι για μια τηλεοραση γυρω στα 300€, απο 32 ιντσες και πανω. Δε μ ενδιαφερει τοσο αν ειναι Smart tv η 3d (αν και δεν ξερω αν σε αυτα τα λεφτα βρισκεις τετοια). Καποια προτιμιση σε μαρκα/καταστημα δεν υπαρχει. Καθ ' οτι ασχετος θα ηθελα τις προτασεις σας :)

Δημοσ.

Εφοσον δεν εχεις προτίμηση και ιδιαίτερες απαιτησεις διάλεξε μια 32αρα που σου αρέσει εξωτερικά και σαφως σε εικόνα με βαση αυτο που θα δεις σε καποιο κατάστημα.

Σοβαρές εταιρίες ειναι Samsung, Sony, Lg, Panasonic. Οτι διαλέξεις απο αυτές ειναι αξιοπρεπές.

http://www.skroutz.gr/c/12/television/m/30_39_28_2/LG_or_Panasonic_or_Samsung_or_Sony/f/342155/28-%CE%AD%CF%89%CF%82-32-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82.html?keyphrase=led+tv+32&price_max=300.001

Δημοσ.

Βλεπω ομως καποιες αναλυσεις χαμηλες, πχ 1366 x 768. Δε με συμφερει να παω σε Full HD? Θα ηθελα συγκεκριμενες προτασεις γιατι οπως ειπα ειμαι ασχετος

Δημοσ.

γειά! εγω στη θεση σου θα επαιρνα αυτην :

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/116779-samsung-ue32f5000

http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE32F5000AWXXH

αν την εχουν και αλλου πιο φτηνα ακομα καλυτερα....

για 32΄΄ και full hd πρεπει να δωσεις 300+ για καλες μαρκες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Ενδιαφερομαι για αγορα καινουριας τηλεορασης για να φυγει αυτος ο..."κουρος" που στολιζει το σαλονι μου. Ψαχνομαι για μια τηλεοραση γυρω στα 300€, απο 32 ιντσες και πανω. Δε μ ενδιαφερει τοσο αν ειναι Smart tv η 3d (αν και δεν ξερω αν σε αυτα τα λεφτα βρισκεις τετοια). Καποια προτιμιση σε μαρκα/καταστημα δεν υπαρχει. Καθ ' οτι ασχετος θα ηθελα τις προτασεις σας :)

Δε ξερω αν τελικα προχωρησες στην αγορα 32αρας αλλα να ξερεις οτι πρεπει να εισαι υπερ ηρωας για να καταλαβεις hd ready απο full hd σε 32αρα.

Δημοσ.

μονο αν καθεσαι σε αποσταση γραφειου, ισως να καταλαβεις διαφορα..!! επιπλεον, πρεπει να εχεις και παρα πολυ καλη οραση...!!!! 

αλλιως στα 2 μετρα, δεν καταλαβαινεις διαφορες. 

εχω SAMSUNG 32" 1080p στο υπνοδωματιο, και δεν βλεπω -τουλαχιστον εγω- ουσιαστικη διαφορα απο (καλο)720p σε 1080p..! 

Δημοσ.

αυτο δεν το συζηταμε καν, εννοειται..!!   ασχετως αν βλεπει η δεν βλεπει διαφορα εικονας..!! 

δεν κερδιζει κατι, ουτε σε χρημα αλλωστε, για να παει σε HD Ready. 

Δημοσ.

Απο τι στιγμη που δεν σε ενδιαφερει το smart tv εγω σου προτεινω να μη πας σε μια φθιηνιαρα led-lcd και να πας σε μια 42αρα πλασμα εστω και hd ready.Σιγουρα θα βλεπεις καλυτερα. :)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθαβω το topic γιατι...εφτασε η ωρα της αγορας. Με καποιες οικονομιες το budget εχει φτασει στα 400-450€, οποτε περιμενω προτασεις. Και πλεον ψαχνω για κατι γυρω στις 40 ιντσες. Επειδη οπως ειπα ειμαι ασχετος, ποιες ειναι καλυτερες? Led, plasma Η κατι αλλο? Λεογντας καλυτερες εννοω και τεχνικα και οπτικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...