Dionisaros12345 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να τραβήξω βίντεο ενώ παίζω κάποιο game;
MaxPayne Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 υπαρχουν διαφορα προγραμματα , πχ fraps,camtasia,camstudio..googlare τα και δες οποιο σου κανει,σημειοτεο οτι ισως χρειαστεις καποιο κρακ για να μπορεις να κανεις record αρκετα λεπτα (fraps)
Konstantinos1974 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα, ό,τι και να δοκιμάσω καταλήγω πάλι στο fraps. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή. Από εκεί και πέρα χρειάζεσαι πρόγραμμα για το editing και να μικρύνεις τα τεράστια αρχεία από το recording . Υπάρχει το προεγκατεστημένο Movie Maker των Windows και αυτό που προσωπικά χρησιμοποιώ και είναι πολύ πρακτικό, το Camtasia Studio 7.
accipio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Εγώ πάλι έφυγα από το FRAPS και πήγα στο Bandicam, που το θεωρώ πολύ καλύτερο. 1
MauMaus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 MSI Afterburner το καλυτερο φτανει να εχεις την αναλογη καρτα .
Sog96Ch Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 dxtory που ειναι παρα πολυ καλο http://www.youtube.com/watch?v=n7LgFmvJ5fM
SoGood Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Κατέβασα αυτό το πρόγραμμα Bandicam για να βγάζω βίντεο μέσα σε game... Αφού βγάλω το βίντεο και πάω για να το δω αν το έβγαλε καλά αν παίζει καλά ξαφνικά δεν μου παίζει το βίντεο και δεν ξέρω γιατί...μήπως πρέπει να το ενεργοποιήσω??? ξέρει κανένας πως? αν γίνεται free.... Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα