Προς το περιεχόμενο

nokia 2100 me 80 xaraktires mono gia sms???

rapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Antistixo provlima ipirxe kai se kapia 3310 an thimame kala.

An exei to kinito epilogi gia unicode kimeno as tin allaksei.

Allios kati exei parei to ayti mou gia kefalea kai mikra gramata oti paizoun rolo se ayto alla den eimai sigouros gia na sou apantiso thetika.

Δημοσ.

Χωρις να γνωρίζω το συγκεκριμένο κινητο...

Υπάρχει επιλογή αν θα γράφεις unicode κείμενο ή όχι. Τι σημαίνει αυτό? Πως αν θέλεις μπορεις οι πεζοι χαρακτήρες που γράφεις, να στέλνονται και να λαμβάνονται ως πεζοι απο τον παραλήπτη, με τίμημα να μπορεις να γράψεις μέχρι 70 μιας και οι πεζοι καταλαμβάνουν διπλάσιο χώρο από τους κεφαλαίους...

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν έχω 3330 και το πρόβλημα είναι το ίδιο. Είναι θέμα αν το κινητό σου υποστηρίζει unicide χαρακτήρες και αν έχει menu για να τους ενεργοποιήσεις (πχ το 3303 που έχω δεν έχει σχετικό menu).Η λύση είναι : α.Αναβάθμιση στη NOKIA, αν βέβαια υπάρχει νεότερη έκδοση και αν αυτή ενημερώνει το κινητό σου πως υπάρχουν και unicide χαραλτήρες στον πραγματικό κόσμο και β.Χρησιμόποιείς agglikous χαρακτήρες και δεν μπλέκεις με την NOKIA. Εγώ διάλεξα β. Άλλη απλή λύση ΔΕΝ υπάρχει

Δημοσ.

nai alla an to menu ton tilefwnwn einai sta ellinika opos emena dil. ta onomata einai ola se ellinika emena apo to palio kinito mou kai gia na brw ena onoma pou arxizei p.x apo "M" tha prepei na paw ena ena ta onomata mexri to "M" pragma ligo adinato idika an exeis 200 onomata sto kin! :( kserei kaneis poso exei ena kalwdio gia na sindesw to kin mou me to p.c kai na kanw tin anabathmisi apo edw?(den me niazei na einai aythentiko nokia kalwdio apla na kanei tin douleia tou )

Δημοσ.

Υπαρχει αναβαθμιση και για το 2100 (5.49) και για το 3310 (6.07) και για το 3410 (5.30, 5.42) που το διορθωνει το προβλημα. Αν εχεις καποια απο τις παραπανω versions διορθωνεται ως εξης:

Πας στις ρυθμισεις μηνυματων -> Κοινες -> Υποστηριξη χαρακτηρων και το αλλαζεις σε περιορισμένο.... Αυτό ήταν!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...