Νικoλας Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 για ποιο αλλο θα μπορουσαμε να μιλαμε Ο_ο..? νομιζα οτι τα μπερδεψες με το coolermaster που εκανα ποστ. δηλαδη εκτος απο το τροφοδοτικο δε θα εχω καποιο αλλο προβλημα; το συστημα θα ειναι κομπλε με ενα αλλο τροφοδοτικο δηλαδη;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 νομιζα οτι τα μπερδεψες με το coolermaster που εκανα ποστ. δηλαδη εκτος απο το τροφοδοτικο δε θα εχω καποιο αλλο προβλημα; το συστημα θα ειναι κομπλε με ενα αλλο τροφοδοτικο δηλαδη; kανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει κατι με τοσο παλιο συστημα και μεταχειρισμενα parts...
Νικoλας Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 τωρα ειδα οτι εδω http://www.asus.com/Motherboards/P5GLMX/#support_Download δε μου εχει drivers για windows 7.αυτο σημαινει οτι δεν γινεται να μπουν τα 7; η μπορω να βαλω τους drivers που ειναι για vista h xp στα 7;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 εγω απ'το DRPSu13-Final εχω βοηθηει πολλες φορες οσον αφορα drivers. θα μπορουσες να το δοκιμασεις
Thanos1972 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μην μπαινεις σε τοσο μεγαλα εξοδα για μια καλη καρτα γραφικων σαν την 4870 γιατι περα απο το οτι θελει πολυ καλο τροφοδοτικο,θα καθεται με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη. η 4670 ειναι καλυτερη λυση για εσενα και την κοπελα σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα