Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν την κανεις να πανε ολα καλα και να μας πεις την εμπειρια σου..

Δηλαδη αυτοι που εχουν επιπλοκες κατι δεν κανουν σωστα οι γιατροι ή δεν επαιρνε επεμβαση???

Μπορει το ενα μπορει και τα δυο .

Σημασα μεγαλη εχει και  ο προεγχειριτικος ελεγχος .Εγω προσωπικα δεν ξερω καπιον συγεκριμενα και οχι απο σκορπιες πληροφοριες στο internet να ειχε προβλημα και ξερω πανω απο 20 ατομα . Εσυ εχει καποιν γνωστο που να ειχε προβλημα ?

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορει το ενα μπορει και τα δυο .

Σημασα μεγαλη εχει και  ο προεγχειριτικος ελεγχος .Εγω προσωπικα δεν ξερω καπιον συγεκριμενα και οχι απο σκορπιες πληροφοριες στο internet να ειχε προβλημα και ξερω πανω απο 20 ατομα . Εσυ εχει καποιν γνωστο που να ειχε προβλημα ?

οχι. Τρια γνωστα ατομα την εκαναν με επιτυχια. Στο internet ομως υπαρχει αυτο το site πιο πανω.. και σε διαφορα forum παθοντες..

Επισης αναφερει το site οτι το 80% που κανουν την επεμβαση εχουν ξηροφθαλμια

Δημοσ.

οχι. Τρια γνωστα ατομα την εκαναν με επιτυχια. Στο internet ομως υπαρχει αυτο το site πιο πανω.. και σε διαφορα forum παθοντες..

Επισης αναφερει το site οτι το 80% που κανουν την επεμβαση εχουν ξηροφθαλμια

Δεν δινω ιδιαιτερη βαση σε πληροφοριες απο δηθεν παθοντες ή επιτυχοντες σε οτι υπαρχει στο internet. Μερικοι μπορει να ειναι και "βαλτοι" που γραφουν απο καποιους που θελουν να πουλανε γυαλια .

Δημοσ.

Είχα κάνει στην Αθήνα σε έναν φραγκοφονιά (αλλά πολύ καλό γιατρό) πριν 15-16 χρόνια.Ακόμα πονάει η τσέπη των δικών μου.

Φυσικά τέλεια γερακίσια όραση 20/20 από τότε μέχρι κ σήμερα στα 33 μου

• Like 2
Δημοσ.

Είχα κάνει στην Αθήνα σε έναν φραγκοφονιά (αλλά πολύ καλό γιατρό) πριν 15-16 χρόνια.Ακόμα πονάει η τσέπη των δικών μου.

Φυσικά τέλεια γερακίσια όραση 20/20 από τότε μέχρι κ σήμερα στα 33 μου

Αυτο εχει σημασια ....Τα λεφτα που θα ειχες δωσει για γυαλια τα εβγαες και με το παραπανω.

Λιγους μηνες πριν την επεμβαση ειχα δωσει 1200 ευρω για ακριβο σκελετο και πολυεστιακα καλα τζαμια ...χαμενα λεφτα αλλα δεν πειραζει .

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο εχει σημασια ....Τα λεφτα που θα ειχες δωσει για γυαλια τα εβγαες και με το παραπανω.

Λιγους μηνες πριν την επεμβαση ειχα δωσει 1200 ευρω για ακριβο σκελετο και πολυεστιακα καλα τζαμια ...χαμενα λεφτα αλλα δεν πειραζει .

Bασικά επειδή ήμουν (κ συνεχίζω να είμαι) εξαιρετικά εγωπαθής κ ωραιοπαθής δεν σκεφτόμουν στα 17-18 το οικονομικό όφελος που θα προέκυπτε μετα την απόσβεση  στα έξοδα για γυαλούμπες κ φακούς.

Tότε ήταν θέμα καθαρά αισθητικό καθώς δε την πάλευα κάστανο με φακούς κοκ.Προσωπικά το συστήνω σε όλους.Έχω απαλαγεί από την εφηβεία μου από τα παρελκόμενα της μυωπίας κ δε το συζητάω για την ποιότητα ζωής.Η επέμβαση ήταν απόλυτη επιτυχία με ελάχιστες μετεγχηριτικές ενοχλήσεις.Όσοι μπορείτε κάντε το κ γαμήστε δια βίου τις μυωπίες κοκ

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξερω αν χειρουργει πια ο ιδιος αλλα ο πρωτεργατης της διαθλαστικη για την μυωπια με την μεθοδο lasik ειναι ο Ι.Παλληκαρης και εχει και Πενεπιστημιακο κεντρο στην Κρητη

http://www.ivo.gr/ivo/institute.html

Οποιος θελει ας το ψαξει ...Ισως το τελικο κοστος να ειναι καπως πιο μικρο

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

επειδή δουλευά σε μεγάλη οφθαλμολογική φαρμακευτική

η καλύτερη είναι

Γεωργαρας , Χρονοπουλος(eyeclinic) και αυτος που είπες και εσύ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα σε ολες και σε ολους , εχω και εγω μυωπια 3,5 και 3 και 1,5  αστιγματισμο και με ενδιαφερει να κανω laser

θα ηθελα  να μου προτεινετε γιατρους και εαν  ξερετε και με τι κοστος ευχαριστω πολυ Κωστας Κ.

εχω υποψιν μου Κανελλοπουλος,Χρονοπουλο και Κεφαλα Ελενα

Δημοσ.

καλημερα σε ολες και σε ολους , εχω και εγω μυωπια 3,5 και 3 και 1,5  αστιγματισμο και με ενδιαφερει να κανω laser

θα ηθελα  να μου προτεινετε γιατρους και εαν  ξερετε και με τι κοστος ευχαριστω πολυ Κωστας Κ.

εχω υποψιν μου Κανελλοπουλος,Χρονοπουλο και Κεφαλα Ελενα

Εχεις προσωπικο μηνυμα.

Δημοσ.

για τον Κανελλοπουλο (Laservision.gr) εχει ακουσει κανεις τιποτα? 

O Κανελλόπουλος αναλαμβάνει σχεδόν όλες τις αποτυχημένες επεμβάσεις των άλλων γιατρών.

Είχα δει εγχείρησή του live σε ένα συνέδριο οπτικών

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα,

Τι γνωμη εχετε για τον Ραλλατο Γερασιμο?

Lasik μου πρότεινε.

Σκεφτομαι εκει να κανω την επεμβαση

Αν στον εχουν συστησει ικανοποιημενοι...πελατες να πας . Κι εγω το εψαξα πριν κανω πριν 7 χρονια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...