Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αν την κανεις να πανε ολα καλα και να μας πεις την εμπειρια σου.. Δηλαδη αυτοι που εχουν επιπλοκες κατι δεν κανουν σωστα οι γιατροι ή δεν επαιρνε επεμβαση??? Μπορει το ενα μπορει και τα δυο . Σημασα μεγαλη εχει και ο προεγχειριτικος ελεγχος .Εγω προσωπικα δεν ξερω καπιον συγεκριμενα και οχι απο σκορπιες πληροφοριες στο internet να ειχε προβλημα και ξερω πανω απο 20 ατομα . Εσυ εχει καποιν γνωστο που να ειχε προβλημα ?
gia_nnis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μπορει το ενα μπορει και τα δυο . Σημασα μεγαλη εχει και ο προεγχειριτικος ελεγχος .Εγω προσωπικα δεν ξερω καπιον συγεκριμενα και οχι απο σκορπιες πληροφοριες στο internet να ειχε προβλημα και ξερω πανω απο 20 ατομα . Εσυ εχει καποιν γνωστο που να ειχε προβλημα ? οχι. Τρια γνωστα ατομα την εκαναν με επιτυχια. Στο internet ομως υπαρχει αυτο το site πιο πανω.. και σε διαφορα forum παθοντες.. Επισης αναφερει το site οτι το 80% που κανουν την επεμβαση εχουν ξηροφθαλμια
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 οχι. Τρια γνωστα ατομα την εκαναν με επιτυχια. Στο internet ομως υπαρχει αυτο το site πιο πανω.. και σε διαφορα forum παθοντες.. Επισης αναφερει το site οτι το 80% που κανουν την επεμβαση εχουν ξηροφθαλμια Δεν δινω ιδιαιτερη βαση σε πληροφοριες απο δηθεν παθοντες ή επιτυχοντες σε οτι υπαρχει στο internet. Μερικοι μπορει να ειναι και "βαλτοι" που γραφουν απο καποιους που θελουν να πουλανε γυαλια .
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Είχα κάνει στην Αθήνα σε έναν φραγκοφονιά (αλλά πολύ καλό γιατρό) πριν 15-16 χρόνια.Ακόμα πονάει η τσέπη των δικών μου. Φυσικά τέλεια γερακίσια όραση 20/20 από τότε μέχρι κ σήμερα στα 33 μου 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Είχα κάνει στην Αθήνα σε έναν φραγκοφονιά (αλλά πολύ καλό γιατρό) πριν 15-16 χρόνια.Ακόμα πονάει η τσέπη των δικών μου. Φυσικά τέλεια γερακίσια όραση 20/20 από τότε μέχρι κ σήμερα στα 33 μου Αυτο εχει σημασια ....Τα λεφτα που θα ειχες δωσει για γυαλια τα εβγαες και με το παραπανω. Λιγους μηνες πριν την επεμβαση ειχα δωσει 1200 ευρω για ακριβο σκελετο και πολυεστιακα καλα τζαμια ...χαμενα λεφτα αλλα δεν πειραζει . 1
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο εχει σημασια ....Τα λεφτα που θα ειχες δωσει για γυαλια τα εβγαες και με το παραπανω. Λιγους μηνες πριν την επεμβαση ειχα δωσει 1200 ευρω για ακριβο σκελετο και πολυεστιακα καλα τζαμια ...χαμενα λεφτα αλλα δεν πειραζει . Bασικά επειδή ήμουν (κ συνεχίζω να είμαι) εξαιρετικά εγωπαθής κ ωραιοπαθής δεν σκεφτόμουν στα 17-18 το οικονομικό όφελος που θα προέκυπτε μετα την απόσβεση στα έξοδα για γυαλούμπες κ φακούς. Tότε ήταν θέμα καθαρά αισθητικό καθώς δε την πάλευα κάστανο με φακούς κοκ.Προσωπικά το συστήνω σε όλους.Έχω απαλαγεί από την εφηβεία μου από τα παρελκόμενα της μυωπίας κ δε το συζητάω για την ποιότητα ζωής.Η επέμβαση ήταν απόλυτη επιτυχία με ελάχιστες μετεγχηριτικές ενοχλήσεις.Όσοι μπορείτε κάντε το κ γαμήστε δια βίου τις μυωπίες κοκ 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξερω αν χειρουργει πια ο ιδιος αλλα ο πρωτεργατης της διαθλαστικη για την μυωπια με την μεθοδο lasik ειναι ο Ι.Παλληκαρης και εχει και Πενεπιστημιακο κεντρο στην Κρητη http://www.ivo.gr/ivo/institute.html Οποιος θελει ας το ψαξει ...Ισως το τελικο κοστος να ειναι καπως πιο μικρο
cpetro Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 για τον Κανελλοπουλο (Laservision.gr) εχει ακουσει κανεις τιποτα? 1
12mats Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 επειδή δουλευά σε μεγάλη οφθαλμολογική φαρμακευτική η καλύτερη είναι Γεωργαρας , Χρονοπουλος(eyeclinic) και αυτος που είπες και εσύ
kostaskord1980 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 καλημερα σε ολες και σε ολους , εχω και εγω μυωπια 3,5 και 3 και 1,5 αστιγματισμο και με ενδιαφερει να κανω laser θα ηθελα να μου προτεινετε γιατρους και εαν ξερετε και με τι κοστος ευχαριστω πολυ Κωστας Κ. εχω υποψιν μου Κανελλοπουλος,Χρονοπουλο και Κεφαλα Ελενα
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 καλημερα σε ολες και σε ολους , εχω και εγω μυωπια 3,5 και 3 και 1,5 αστιγματισμο και με ενδιαφερει να κανω laser θα ηθελα να μου προτεινετε γιατρους και εαν ξερετε και με τι κοστος ευχαριστω πολυ Κωστας Κ. εχω υποψιν μου Κανελλοπουλος,Χρονοπουλο και Κεφαλα Ελενα Εχεις προσωπικο μηνυμα.
tarantules Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 για τον Κανελλοπουλο (Laservision.gr) εχει ακουσει κανεις τιποτα? O Κανελλόπουλος αναλαμβάνει σχεδόν όλες τις αποτυχημένες επεμβάσεις των άλλων γιατρών. Είχα δει εγχείρησή του live σε ένα συνέδριο οπτικών 1
Giwrgos_M Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα, Τι γνωμη εχετε για τον Ραλλατο Γερασιμο? Lasik μου πρότεινε. Σκεφτομαι εκει να κανω την επεμβαση 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα, Τι γνωμη εχετε για τον Ραλλατο Γερασιμο? Lasik μου πρότεινε. Σκεφτομαι εκει να κανω την επεμβαση Αν στον εχουν συστησει ικανοποιημενοι...πελατες να πας . Κι εγω το εψαξα πριν κανω πριν 7 χρονια. 1
Giwrgos_M Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Γιαννη εσυ που το εκανες? Και ποια μεθοδο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις