Mary Lou Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ενδιαφέρομαι κι εγώ για laser.... άκουσα πολλούς να λένε καλά λόγια για το Ραλλάτο.... έχετε ακούσει τίποτα και για το Μαυρικάκη; Και οι δύο εργάζονται στο Athens eye hospital....
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Σου εστειλα pm για να μην φανει ότι κανω διαφημιση εδώ σε ονοματα 1
Dare-Devil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ενδιαφέρομαι κι εγώ για laser.... άκουσα πολλούς να λένε καλά λόγια για το Ραλλάτο.... έχετε ακούσει τίποτα και για το Μαυρικάκη; Και οι δύο εργάζονται στο Athens eye hospital.... Το Athens eye hospital είναι ιδιοκτησία του Ραλλάτου. Απλά πληροφοριακά την ανοίξανε μαζί τα 2 αδέρφια. 1
Mary Lou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Το Athens eye hospital είναι ιδιοκτησία του Ραλλάτου. Απλά πληροφοριακά την ανοίξανε μαζί τα 2 αδέρφια. αααα οκ δεν το ήξερα....!
Gigamestin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Xρονόπουλος γεώργιος.πολυ καλός. http://www.eyeclinic.com.gr/en/
Mary Lou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Xρονόπουλος γεώργιος.πολυ καλός. http://www.eyeclinic.com.gr/en/ Ευχαριστώ πολύ...! Άσχετο...στην αρχή σκεφτόμουν να κάνω τη μέθοδο lasik...τώρα μάλλον για prk με βλέπω.... θα δείξει...!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ...! Άσχετο...στην αρχή σκεφτόμουν να κάνω τη μέθοδο lasik...τώρα μάλλον για prk με βλέπω.... θα δείξει...!!! Αστο να το αποφασισει ο γιατρος αυτό .Αν εισαι καταλληλη για lasik δεν βλεπω τον λογο να ταλαιπωρηθείς με prk
Novi_13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα και απο εμένα! Μεσα σε αυτο τον μηνα ξεκινησα κ εγω τις διαδικασιες για να κανω laser (εχω μυωπια κοντα στους 3 βαθμους και πολυ λιγο αστιγματισμο) αλλα ο γιατρος μου εκρινε πως ειναι καλυτερα να μου κανει την επεμβαση σε ενα χρονο γτ θελει να παρακολουθησει την κλιση του ματιου μου εαν αλλαζει! Παρολα αυτα δεν εχω μεινει ικανοποιημενη (απο διαφορα περιστατικα) και θα ηθελα να το ψαξω το θεμα... Θα μπορουσατε λοιπον να μου προτεινετε γιατρους που να σας εχουν κανει την επεμβαση προκειμενου να παρω κ μια δευτερη γνωμη; Δεν θα ηθελα να διαλεξω στην τυχη καποιον οθφαλμιατρο κ να παω! Για Αθήνα ενδιαφερομαι....
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα .Ποσο ετων εισαι και ποσο καιρο εχεις σταθερη μυωπια ? Εχω κανει εγω στα 50 η κορη μου στα 18 και η γυναικα μου στα 45 στον ιδιο γιατρο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος Σου στελνω με προσωικο μηνυμα ονομα κλπ
Novi_13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Ειμαι 26 και ειμαι σταθερή πάνω απο 4 χρονια... Έκανα τον ελεγχο με τον γιατρο που με ανελαβε και ενω ολα ειναι φυσιολογικα, μου ειπε οτι τα ματια μου εχουν μεγαλυτερη κλιση απο οτι θα επρεπε! Εκανα κ 2ο ελεγχο στον ιδιο, μηπως η πρωτη μετρηση δεν ειχε βγει σωστη αλλα βγηκε το ιδιο σχεδον κ μου ειπε να περιμενουμε ενα χρονο και να το ξαναδουμε αν αυτο θα αλλαξει γτ σε αυτη την περιπτωση θα χρειαστει να μου κανει μαζι με το laser, cross link κολλαγονο! Δεν μου ειπε τπτ αλλο ομως και γενικα δεν μπορω να πω οτι με εχει καλυψει! Επισης εψαξα κ βρηκα για αυτο το cross linking και το κανουν σε μια παθηση που ονομαζεται "κερατόκονος"! Τρομοκρατηθηκα λιγο οταν το ειδα αλλα δεν εχω κανενα αλλο συμπτωμα περα απο την κλιση του ματιου!
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μπορει να εχει δικιο να περιμενεις αλλα μπορει και οχι.Μια δευτερη γνωμη νομιζω ειναι καλη ενεργεια. Μια χαρα εισαι απο ηλικια και σταθερη μυωπια
gia_nnis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 παιδια τι ειναι αυτα που διαβαζω???? http://epiplokes-lasik.blogspot.gr/p/blog-page.html
fabiars Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια, ωραια ολα αυτα που διαβασα αλλα ψαχνομαι και εγω να κανω layser, εχω 2,5 και 2 και δεν μπορω καθολου γυαλια-φακους γιατι αθλουμαι συχνα και γενικα δεν αντεχονται...Ειμαι 20 χρονων και εχω εδω κ ενα χρονο σταθερη μυωπια, δεν ανεβηκε απο περσι καθολου συμφωνα με τον οφθαλμιατρο στο ΙΚΑ Σε τι κοστος κυμαινονται οι επεμβασεις και αν εχεις κανεις να μου προτεινει καποιον στην αθηναΥ.Γ. Πηρα τηλεφωνο σε μια κλινικη και μου ειπαν να κλεισω ραντεβου και μου ζητησαν 80Ε..., ειναι λογικο να τους πληρωσω για το πρωτο ραντεβου που εγω ακομα ψαχνομαι, δηλαδη αν παω σε 5 γιατρους θα πληρωσω 300Ε ετσι τσαμπα...Εγω πιστευω οτι πρεπει να σε κοιταζει και να σου πει εχει τοσο η επεμβαση κλπ κλπ, θες να κανουμε προεγχειρητικο ελεγχο και να συνεχισουμε ή οχι..εσεις τι δωσατε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Οπου και να πας ο προεπεμβατικος ελεγχος πληρωνεται καπου τοσο .Φυσικα δεν θα απς σε 5 κεντρα αλλα σε καποιο που θα εχεις απο συστασεις εμπιστοσυνη. Για να μην θεωρηθει διαφημηση σου στελνω προσωπικο μυνημα που εκανα αεγω , η κορη μου και η γυναικα μου με απολυτη επιτυχια . Κοστος γυρω στις 2000 να υπολογιζεις αλλα αξιζουν αν μπορεις να τα δωσεις 1
gia_nnis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια, ωραια ολα αυτα που διαβασα αλλα ψαχνομαι και εγω να κανω layser, εχω 2,5 και 2 και δεν μπορω καθολου γυαλια-φακους γιατι αθλουμαι συχνα και γενικα δεν αντεχονται... Ειμαι 20 χρονων και εχω εδω κ ενα χρονο σταθερη μυωπια, δεν ανεβηκε απο περσι καθολου συμφωνα με τον οφθαλμιατρο στο ΙΚΑ Σε τι κοστος κυμαινονται οι επεμβασεις και αν εχεις κανεις να μου προτεινει καποιον στην αθηνα Υ.Γ. Πηρα τηλεφωνο σε μια κλινικη και μου ειπαν να κλεισω ραντεβου και μου ζητησαν 80Ε..., ειναι λογικο να τους πληρωσω για το πρωτο ραντεβου που εγω ακομα ψαχνομαι, δηλαδη αν παω σε 5 γιατρους θα πληρωσω 300Ε ετσι τσαμπα...Εγω πιστευω οτι πρεπει να σε κοιταζει και να σου πει εχει τοσο η επεμβαση κλπ κλπ, θες να κανουμε προεγχειρητικο ελεγχο και να συνεχισουμε ή οχι.. εσεις τι δωσατε? Αν την κανεις να πανε ολα καλα και να μας πεις την εμπειρια σου.. Καλησπερα .Ποσο ετων εισαι και ποσο καιρο εχεις σταθερη μυωπια ? Εχω κανει εγω στα 50 η κορη μου στα 18 και η γυναικα μου στα 45 στον ιδιο γιατρο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος Δηλαδη αυτοι που εχουν επιπλοκες κατι δεν κανουν σωστα οι γιατροι ή δεν επαιρνε επεμβαση???
Προτεινόμενες αναρτήσεις