Ntinaras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 οχι σε μενα αλλα στην αδερφη μου. εκανε φασαρια ολη η ταξη,και κανει ερωτηση ο καθηγητης σε αυτη,και απανταει μια μουφα και της λεει "εσυ καις καρβουνακι"
galactikos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Είχαμε έναν καθηγητή που μας αποκαλούσε "συνάδελφους". Πάω λοιπόν μια μέρα και έτσι όπως ανεβαίναμε τα σκαλιά του κάνω για πλάκα "Συνάδελφε, σου έχω πει ότι δεν πάω καθόλου τους καθηγητές;" και μου απαντάει (με πολύ σοβαρό ύφος) "Ούτε εγώ τους πάω". Πρέπει να έμεινα κόκαλο στα σκαλιά για κάνα δίλεπτο προσπαθώντας να καταλάβω εάν ήταν σοβαρός ή με δούλευε. 1
giorgos147 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Θα μου μείνει αξέχαστο. Δευτέρα Λυκείου, πενταήμερη Βιέννη. Βρισκόμαστε στο Ε. Βενιζέλος στον τομέα που παίρνουμε τις βαλίτσες μας. Ξαφνικά, ακούω τον λυκειάρχη μου να με φωνάζει από την άλλη άκρη: "Ρε Γιώργη, τελείωνε να πάμε για ένα τσιγάρο και φέρε έναν αναπτήρα ρε γιατί μου τον πήραν οι μαλάκες οι Βιεννέζοι στον έλεγχο." Τι διευθυντάρα που είχα. Θα μου λείψει. Γενικά, εκτός από περιπτώσεις, είχα τύχει σε γαμάτους καθηγητές και είχα φτιάξει πολύ καλές και φιλικές σχέσεις, όσο γινόταν τουλάχιστον. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Φιλόλογος σηκώνει μαθήτρια στον πίνακα, η οποια ειχε μεγάλο κ*λο, σηκώνεται αυτη, παει να γράψει κάτι, ο καθηγητής να κοιτάει τον κ*λο της και σε μια στιγμή λεει: Που θα βρείτε καλυτερο κ*λο απο αυτόν. Ολοι κατω είχαν λιωσει Καθηγητής φυσικης, σε φροντιστηριο, να έχουμε μάθημα αργά το βραδυ μια μερα, γύρω στις 9 και τα τζάμια στις αίθουσες ήταν αυτα που ειναι σαν καθρέφτες. Καθε φορα που τελείωνε το γράψιμο στον πίνακα γυρνούσε στο παράθυρο και έκανε τη γνωστή κίνηση για να δει τα μπρατσα του! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα