giorgarello Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μπράβο giorgarello! Άριστα, άπταιστα, αλάνθαστα, άψογα, αψεγάδιαστα!
bilakos10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μαθηματικός στην 2α γυμνασίου είχε την συνήθεια σε κάθε μάθημα να βάζει ένα παιδί υπεύθυνο για να σημειώνει όσους δεν είχαν κάνει ασκήσεις & όσους κάναν φασαρία και παράλληλα έγραφε και την αιτία που έμπαινε στην λίστα ο καθένας. Θυμάμαι μια φορά με είχαν γράψει επειδή το καπάκι του μαρκαδόρου ενός παιδιού που ήταν στον πίνακα είχε πέσει κάτω κι εγώ του το είχα πετάξει Μια άλλη φορά ένα παιδί είχε κάνει ασκήσεις αλλά είχε πολλές μουτζούρες και λέει στον "υπεύθυνο": <<Γράψε Ευθύμης: ΠΡΟΧΕΙΡΑΝΤΖΑ" >> Μια άλλη φορά το ίδιο παιδί δεν είναι ετικέτα στο τετράδιο και λέει πάλι: <<Γράψε Ευθύμης: Χωρίς ετικέτα>> Ο τύπος ήταν τρομερός και είχε τρομερό χιούμορ που δεν του φαινόταν. Γράφαμε διαγώνισμα τον Νοέμβρη και μας τα έδινε τον Μάιο ενώ τα είχε διορθωμένα. ________________________________________________________________________________________________________ Αν και δεν είναι ατάκα καθηγητή, πρέπει να το γράψω. 3η γυμνασίου εγώ κι ένα άλλο παιδί καθόμασταν πίσω από έναν χαζούλη που ήταν διαρκώς στον κόσμο του. Μια μέρα στο μάθημα της ιστορίας τον ρώτησε η καθηγήτρια ποια ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας και εμείς αμέσως του είπαμε στο αυτί του<<Βυζάντιο, Βυζάντιο>> κι αυτός επειδή δεν ήξερε καν τι τον ρώτησε είπε Βυζάντιο. Όλοι άρχισαν να κλαίνε απ'τα γέλια και από εκεί και ύστερα έγινε σλόγκαν για 3 χρονιές
Pa0ki Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 "Ερωτήσεις, απορίες, σκοτεινά σημεία, χάσματα ή κενά έχει κανείς?" μετά από κάθε μάθημα Παίζει να ξεχνάω κάτι από το ποιηματάκι 2
Orpheas1992 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δεν ειναι ατακα καθηγητη ακριβως αλλα τεσπα...Τριτη λυκειου σε φιλολογικο μαθημα και στην ταξη επικρατει μια γενικοτερη "ανησυχια". Ο καθηγητης εχει αγανακτισει και εξοργισμενος φωναζει: - Ησυχαστε αμεσως! Αρκετα! Δε σεβεστε τιποτα! Θα παρακαλεσω να μη μιλατε! Οποιον ξαναπιασω να μιλαειι πραγματικα θα τον βγαλω εξω!Και ο μπροστινος μου με βλεμμα φοβου και αποριας (και καλα...) πεταγεται:- Ωχ?! ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΞΩ???Και οποιος καταλαβε καταλαβε... 3
scullyist Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Καθηγήτρια αρχαίων. Καμία σχέση με την κλισέ εικόνα καθηγήτριας αρχαίων. Τουτέστιν: 35-40άρα, όχι ακριβώς όμορφη, αλλά γοητευτική+στην τρίχα/λούσο καθημερινά+με την κολώνια να σου σπάει τη μύτη από το διάδρομο πριν καν μπει στην αίθουσα. Γενικά, εντυπωσιακή παρουσία -και το ξέρει. Μία από τις φορές που την περιμένουμε και η κολώνια έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την άφιξη της, συμμαθητής -θρανίο τέρμα θεού πίσω- αρχίζει ημι-διακριτικά να αγκομαχά ενώ παράλληλα εξασκεί "air-jerking". Μπαίνει η δικιά σου, καρφί κατευθυνόμενη προς την έδρα ατάραχη, χωρίς να γυρίσει ελάχιστα το βλέμμα και ακολουθεί το εξής: - "Γιώργο". - "Παρακαλώ, κυρία..." -" Πρόσεξε να μη γλυστρίσεις". ----------- Like a boss. 11
giorgos147 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μαθηματικός. Δευτέρα ή τρίτη γυμνασίου. Ο συγκεκριμένος θύμωνε εύκολα. Καλό ανθρωπάκι, το λυπόμουν. Μία μέρα, εκεί που τα παίρνει και αρχίζει να κοπανιέται "Φέρτε μου αμίτες. Αν θέλετε ο καθηγητής σας να γίνει καλά, φέρτε του να πιει αμίτες.". Στα σοβαρά, ε. Είχαμε και έναν τρελάρα θρησκευτικό στο γυμνάσιο που κάθε μέρα ερχόταν με κοντομάνικο δε πα να έβρεχε και το έπαιζε ότι "έχω πίστη, τίποτα δε με αγγίζει εμένα. Τα προβλήματα μου τα αφήνω στο σπίτι, δε τα φέρνω μαζί μου". Α, και κάτι άλλο από το γυμνάσιο που μου έχει μείνει. Μία καθηγήτρια, καθώς είχε νεύρα, εκεί που πάει να ρίξει φωνές ξαφνικά στο πρώτο Σταματήστε, σταματάει στο "σταματ" και βλέπεις μία χλέπα να φεύγει και να κρέμεται από το στόμα της. Το αποκορύφωμα ήταν όταν την ρούφηξε. Ένα-ένα μου έρχονται! Δευτέρα και τρίτη γυμνασίου. Μία τρελή γαλλικού. Έφερνε σπόρια μέσα στη τάξη, ή φρούτα, μυθιστόρημα τιστοδιαλοδιάβαζε και μας έβαζε απλά να κάνουμε ασκήσεις ενώ εκείνη διάβαζε. Όμως, σίγουρα δε θα ξεχάσω από αυτή, όταν πήγαινε στο κουβαδάκι την ώρα του μαθήματος και πάταγε χλεπόνια ή όταν καθάριζε το θρανείο ή με ό,τι άλλο έρχονταν σε επαφή με οινόπνευμα. Μικροβιοφοβιακή /Δεν είναι ατάκες, αλλά ήθελα να τα μοιραστώ^!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Καθε φορα που προσπαθω να θυμηθω καποια ατακα καθηγητη, μου ερχεται καλυτερη απο το στρατο, συνεπως δεν μπορω να βοηθησω το τοπικ οσο παραμενει στα στενα ορια των καθηγητων
ChimairaX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Στο λύκειο είχαμε στην τάξη 5 ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ, οι οποίοι ήταν μόνιμα στα πίσω δεξιά γωνία θρανία, και δεν υπήρχε λεπτό που να μην ακουστεί γέλιο, θόρυβος, βρισιά απ' αυτούς. Ένας συγκεκριμένος καθηγητής Αγγλικών λοιπόν που του είχαν σπάσει τα νεύρα, κάθε φορά που άκουγε έναν απ τους 5 να κάνει κάποιον θόρυβο, τους πετούσε ομαδικώς έξω με απουσία. Σε κάποια φάση της χρονιάς όμως μια μέρα, πριν καν αρχίσει το μάθημα, έσκασε μύτη ο καθηγητής στην τάξη, και πριν κλείσει την πόρτα να αρχίσει το μάθημα, στάθηκε μπροστά από την σειρά που ήταν τα θρανία αυτών των 5, δείχνοντάς τους με το δάχτυλο, κι ακολούθησε το εξής σκηνικό:"εσύ, εσύ, εσύ, εσύ κι εσύ, έξω με απουσία""μα γιατί δάσκαλε;""γιατί το λέω εγώ, τώρα έξω""μα δεν κάναμε τίποτα!" "δεν πειράζει, έξω" "δεν βγαίνουμε" "όχι θα βγείτε τώρα μη φωνάξω τον διευθυντή" "φώναξέ τον" "βγείτε τώρα έξω""όχι δεν βγαίνουμε" ... Γενικώς δεν φαίνεται αστείο τώρα που το περιγράφω έτσι, αλλά ήταν άλλη φάση, γιατί κάναν κύκλους σε αυτόν τον διάλογο 10 λεπτά και είχαμε ψοφήσει όλοι στα γέλια.
panos2171 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Eίχαμε μια διευθύντρια στο γυμνάσιο που έτσι κι έβλεπε να κάνουμε καμιά μ@λακια φώναζε από μακριά ''Βρεεεεεε ανοοοοοοοητε''!!!!
kostask91 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Προηγουμενο εξαμηνο ειχαμε εναν καθηγητη στο πολυτεχνειο που ειχε θεμα με την ωρα. Και 2 λεπτα να αργουσε καποιος του την εσπαγε. Μια μερα αργει ενας 5 λεπτα και μολις μπαινει ζηταει συγγνωμη κτλ. Τον αφηνει δε του λεει τιποτα. Μετα απο λιγο ερχεται και αλλος και μπαινει μεσα χωρις να κοιταξει τον καθηγητη και παει προς τα πισω. Αυτος να εχει βιδωθει και να τον κοιταει, λες και του σκοτωσε τη μανα. Εεε και το κορυφαιο σκαει μυτη 20 λεπτα πριν τελειωσει το μαθημα ενας τυπας, τζινακι κολλητο, μπλουζα με V (μεγαλο V), και γυαλι ηλιου. Χωρις τσαντα τετραδια κτλ Μολις τον κοιταει ο καθηγητης του κανει : -Εχετε κανει κρατηση ? Γιατι σημερα ειμαστε ρεζερβε. -Οχι μια ματια ηρθα να ριξω να δω τι παιζει , λεει ο αλλος και τον πεταξε εξω 7
Muchacho Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δεν ειναι και κατι το αστειο αλλα τεσπα.. Ειχα εναν καθηγητη που αργουσε πολλες φορες και αναγκαστικα για να βγαλει το μαθημα ετρωγε χρονο απο το διαλειμμα .Ε και μια μερα,ετσι παθιασμενος που διδασκε χτυπαει το κουδουνι,εμεις φασαρια να βγουμε εξω,καρεκλες να τριζουν,να σηκωνομαστε και αυτος νευριασμενος φωναξε ''Ηρεμιστε ή θα βγειτε διαλειμμα''. 2
kuzko21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 ειχαμε πραμα απο το γυμνασιολυκειο αλλα ναναι καλα το ελληνικο πανεπιστημιο. 3ο ετος , μαθημα επιλογης. μεσα στην αιθουσα 35 ατομα μαξ , και ο καθηγητής να προσπαθει (λεξη κλειδι) να κανει τη διαλεξη του. ενω ημαστε και 10 λεπτα πριν τελειωσει η διαλεξη και ενω τα εχει κανει ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ (!!!) - δεν παιζει να ειχε καταλαβει κανεις τπτ , του ερχονται καμια 8-9 ερωτησεις απο φοιτητες (ινκλουντινγκ μι) απο κατω ΜΠΑΣ και βγαλουμε καμια ακρη... και ενω παλευει να απαντησει στην καθε ερωτηση και καθε λεπτο που περναει τα κανει χειροτερα πουτανα , ερχεται και η δικη μου σειρα. κανοντας την ερωτηση μου και ενω μου δινει μια απαντηση σαφεστατη ΝΟΤ! , πεταει την ατακα : ''κοιτάξτε παιδια , αυτα ειναι λιγο καινουρια ακομα και δεν τα εχω διαβασει καλα'' και συνεχιζει , ''θα τα διαβασω και ο,τι αποριες εχετε θα προσπαθησω για την επομενη φορα εαν προλαβω.'' περιττο να περιγραψω τι εγινε απο κατω στο ακουσμα της. -οσοι φοιτησαν/φοιτουν στην ΑΣΟΕΕ , δεν νομιζω να δυσκολευτούν να καταλαβουν για ποιον μιλαω =p
pavlos1908 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Διαλογος μαθητη με καθηγητρια ιστοριας η οποια γενικως ειναι λιγο περιεργη και γινεται ενας ψιλο χαμος στη ταξη, καθε φορα στο μαθημα της βαραμε ενεσεις και ζητημα να προσεχουν 2-3 ατομα: Καθηγητρια: Θα πεσουν κατι 8αρακια φετος. ( ( οπως βλεπει εναν να μιλαει ) Μαθητης: δεν θα μου βαλετε 8! ( σε αυστηρο τονο ) Καθηγητρια: εχω το χαρισμα εγω να βαζω 8! Μαθητης: και εγω κυρια εχω το χαρισμα να σπαω αμαξια.Καθηγητρια: Τελος παντων ας συνεχισουμε το μαθημα! 6
SpirtouLisS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 ειμαι φοιτητης γραφουμε τελικες φυσικη και στη τελευταια σειρα μια 4αδα με τις κλασσικες φοιτητριες που βλεπαμε 1η φορα μονο στην τελικη εξεταση με το μαλλι στην εντελεια σηκωνει το χερι να ερθει να της κανει μια ερωτηση. η καθηγητρια που μας επιτηρει ειναι μαθηματικος ασχετη με το μαθημα και ευθυνοφοβη. Οποτε της λεει αν η ερωτηση αφορα τα θεματα ας την κανει δημοσια την ερωτηση και αν μπορει να τη βοηθησει θα το κανει, αν δε μπορει και συντρεχει λογος θα παει να φωναξει την εισηγητρια των θεματων. ρωταει λοιπον η φοιτητρια δημοσια...τι ειναι αυτο το ''π'' που αναφερεται στο ταδε ερωτημα. και απανταει η επιτηρητρια χωρις πολυ σκεψη...αν και δεν ειμαι αρμοδια να σου λυσω αποριες απλα επιτηρω, αυτο το ''π'' ειναι μαλλον ο βαθμος που θα παρεις κοπελια 10
galactikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Επίσης ο ίδιος ήταν γυναικάς-σκατόγερος και θυμάμαι μια φορά που είχα κάτσει στο διάλειμμα για να συμπληρώσω το απουσιολόγιο (nerd time) είχε πει σε μια "Εσύ κοριτσάκι όμορφη είσαι σήμερα, θες να σου δώσω το τηλέφωνό μου;" Το επώνυμό του άρχιζε από Μ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα