MasterX Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 θελω να παρω ενα μικροφωνο για Skype (μονο ηχο, δεν χρησιμοποιω βιντεο), καθως το παλιο που ειχα απο την Soundblaster 12ετιας τα επαιξε ξαφνικα.. Επειδη το Skype δινει καλο ηχο νομιζω, θα ηθελα ενα καπως καλυτερης ποιοτητας.. τι λετε γι αυτο: PLANTRONICS AUDIO 300 στα 11.60ε ??? το εχει κανεις;
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δεν το εχω αλλα μια χαρά ειναι δεν θέλεις τιποτα ακριβό και εξεζητημένο θα κάνεις την δουλειά σου
MasterX Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 οχι, πιο ακριβο δεν θελω γι αυτη τη δουλεια.. απλα ελεγα να μην παρω καποιο απο τα εντελως φθηνα http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&category=%CC%C9%CA%D1%CF%D6%D9%CD%C1
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Και αυτο να πάρεις http://www.e-shop.gr/product?id=PER.802310 μια χαρα θα εισαι κατα την γνώμη μου μην σκας και ιδιαίτερα
MasterX Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 σε αυτο το στυλ ηταν το παλιο μου.. απλα λεω μηπως το Plantronics ειναι καλυτερο οσο αφορα θορυβους και να μην πιανει τον ηχο απο τα ηχεια αν τα εχω δυνατα και μικροφωνιζει
rfc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Εγω εχω ενα με 3 ευρω που ειχα παρει απο e-shop, και ολοι μου λενε οτι με ακουνε τελεια παντως. Οσων αφορα τον μικροφωνισμο που φοβασε, το skype εχει λειτουργια noise gate και δεν εχεις τεοια θεματα.
RellikEht Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Εγω εχω ενα με 3 ευρω που ειχα παρει απο e-shop, και ολοι μου λενε οτι με ακουνε τελεια παντως. Οσων αφορα τον μικροφωνισμο που φοβασε, το skype εχει λειτουργια noise gate και δεν εχεις τεοια θεματα. ισχύει
rfc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Βασικα δεν ειναι καν μικροφωνο αλλα headset...... trust, σκοτωνει λεμε. Μονο σα μικροφωνο το χρησιμοποιω ομως επειδη ακουω απο τα ηχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα