giannis1995 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Γεια σας, αγοράσαμε πρόσφατα ένα Jimny και έχουμε το εξής πρόβλημα : το αυτοκίνητο έχει αντικλεπτικό σύστημα στο ράδιο και θέλει έναν 6ψήφιο κωδικό τον οποίο δεν έχουμε και ούτε ο πωλητής από την μάντρα που το πήραμε τον ξέρει επίσης δεν έχω και το manual του αυτοκινήτου .Το πήγα στην αντιπροσωπεία στην περιοχή μου και δεν μπορούν να κάνουν κάτι λένε πρέπει να το στείλουν στην Αθήνα και εκεί αν γίνει κάτι με έξοδα δικά μου πάντα ......Μήπως υπάρχει τρόπος μέσο των κωδικών του μοντέλου του ράδιο να βρούμε τον κωδικό?(έψαξα στο ιντερνετ και υπάρχουν τέτοια site αλλά χρεώνουν για να σου δώσουν τον κωδικό )
haris_216 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 όπως καταλαβαίνεις, υπάρχει λόγος που δεν βρίσκονται εύκολα αυτοί οι κωδικοί. αν βρίσκονταν τότε θα δεν θα υπήρχε λόγος να υπάρχουν. η αντιπροσωπεία λογικά θα μπορεί να κάνει κάτι (όπως πχ αν χάσεις κλειδί, immobilizer, κλπ) αλλά πάντα με χρέωση
Alxnks Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Βασικα δεν ειναι δικο σου προβλημα που ο μαντρας το πηρε και στο εδωσε ετσι. Εγω θα τον εβαζα η να φτιαξει αυτο η να μου βαλει αλλο αντιστοιχων δυνατοτητων, οτι προτιμουσε απο τα δυο.
haris_216 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Βασικα δεν ειναι δικο σου προβλημα που ο μαντρας το πηρε και στο εδωσε ετσι. Εγω θα τον εβαζα η να φτιαξει αυτο η να μου βαλει αλλο αντιστοιχων δυνατοτητων, οτι προτιμουσε απο τα δυο. +1 εννοείται πως έπρεπε ο πωλητής να παραδώσει όλα τα κλειδιά (υλικά και άϋλα) του αυτοκινήτου
giannis1995 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Παιδιά δεν βρήκα λύση με το ζήτημα ο "μάντρας" με έστειλε στην αντιπροσωπεία ,η αντιπροσωπεία στον κατασκευαστή του ραδιοφώνου και η κατασκευάστρια εταιρία στα τεχνικά γραφεία ....και άρχισε να μου την δίνει και πήγα και πήρα ένα του εμπορίου να κάνω την δουλειά μου με ένα 40αρι ....το παλίο το έχω ακόμα πείτε καμια ιδέα τι να το κάνω τώρα ...να το πουλήσω ξεφτίλα κανα 20ρικο?ράδιοlink
Alxnks Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) πηγαινεις το παλιο στο μαντρα και ζητας να σου δωσει τα 40 ευρω του νεου. νομικα τον κρατας αν θες να το τραβηξεις. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2013 από Alxnks
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Και παίρνεις 37 λιγότερα από τον μαντρά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα