Simos805 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Παιδιά κατάφερα επιτέλους σήμερα να κάνω root στο Galaxy S4 μου, βάζοντάς του μία prerooted custom rom. Έχω όμως 2 απορίες: 1. Το supersu όταν το έχω ενεργό καίει πάρα πολύ μπαταρία και ζεστένει πάρα πολύ τη συσκευή ακόμα και όταν η συσκευή είναι σε αδράνεια. Είναι φυσιολογικό αυτό? 2. Μπορεί κάποιος να μου πει με την αλλαγή rom τι αλλαγές γίνονται στο σύστημα? Δηλαδή όσον αφορά την κατανάλωση της μπαταρίας και τη χρήση της CPU γίνονται αλλαγές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 1. Δε θεωρω πως ευθυνεται αυτο για την υπερθερμανση σου. 2. Εξαρταται απο τη rom που θα βαλεις, μπορει να αλλαξουν τα παντα και τιποτα, αναλογα τις παρεμβασεις που εχει κανει ο developer και αυτες που θα κανεις εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 1. Δε θεωρω πως ευθυνεται αυτο για την υπερθερμανση σου. 2. Εξαρταται απο τη rom που θα βαλεις, μπορει να αλλαξουν τα παντα και τιποτα, αναλογα τις παρεμβασεις που εχει κανει ο developer και αυτες που θα κανεις εσυ. 1. Σίγουρα φταίει αυτό. Αφού μόλις το απενεργοποιώ από τις ρυθμίσεις εφαρμογών το πρόβλημα σταματάει. Λες να είναι σύμπτωση? 2. Πώς μπορώ να μάθω τι αλλαγές έχουν γίνει? Στο site που την κατέβασα δεν έλεγε, έλεγε μόνο ότι είναι pre-rooted. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 1. Δοικιμασε να την απεγκαταστησεις και να κατεβασεις την εφαρμογη Superuser. O λογος που δεν το θεωρω πιθανο παντως ειναι πως προκειται για μια εφαρμογη που την εχουν εκατομμυρια χρηστες διχως θεματα. Τωρα βεβαια ισως οντως να εχει προβλημα με το S4, τι να πω. Αλλα θα πιστευα πως φταιει καποια αλλη εφαρμογη που χρησιμοποιει την SuperSu. 2. Θα δεις απο εκει που την κατεβασες τις αλλαγες. Δεν υπαρχει αλλος τροπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Το supersu δεν μπορεί να απεγκατασταθεί διότι το σύστημα το βλέπει σαν τις built-in apps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Μα γι'αυτο εκανες root για να μπορεις να επεμβαινεις στο συστημα. Με το Titanium μπορεις να βγαλεις τα παντα. Αλλα προσεχε τι θα κανεις και διαβασε λιγο πως λειτουργει το Titanium γιατι ειναι πολυ ισχυρη εφαρμογη (βασικα οποιαδηποτε εφαρμογη επεμβαινει στο συστημα θελει προσοχη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα