Hambos19 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Έχω την οθόνη του τίτλου. Εδώ και μερικές βδομάδες με τον που την ανοίγω κρατάει την φωτεινότητα της στα νορμάλ επίπεδα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα την κατεβάζει αυτόματα. Τσέκαρα τις ρυθμίσεις και όλα είναι στο full. (Δεν μιλάω για το brightness αλλά για το backlight της). Πιο παίζει να είναι το πρόβλημα; (Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το hackintosh αλλά και από windows τα ίδια μου κάνει) Ευχαριστώ
deesnider Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Χωρίς προφανώς να αποκλείεται η περίπτωση προβλήματος, έχεις ελέγξει μήπως είναι ενεργοποιημένο κανένα auto bright; Πολλές οθόνες έχουν μια τέτοια λειτουργία, με την οποία αυξομειώνουν αυτόματα τη φωτεινότητά τους, ανάλογα με το φωτισμό τού περιβάλλοντος χώρου. Μια 24άρα LG πού έχω εγώ, έχει αυτό το χαρακτηριστικό, μήπως το έχει και η δική σου και φταίει αυτό;
Hambos19 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Τις έχω τσεκάρει τις ρυθμίσεις 100 φορές. Δεν είναι κάτι τέτοιο. Είναι απενεργοποιημένο το autobrightness
SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Τοτε μαλλον ειναι καποιο πρόβλημα ... αν ειναι σε εγγύηση μιλα με την LG για τα περαιτέρω Edit : Δοκίμασε και με καποιο αλλο καλώδιο
Hambos19 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Να αγοράσω καινούργιο DVI? Επειδή η οθόνη είναι + τηλεόραση θα δοκιμάσω να δω αμα το κάνει και την ώρα της τηλεόρασης. Αν δεν το κάνει τότε αλλαγή καλωδίου
Hambos19 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 UPDATE: Η οθόνη κάηκε τελικά. Μου έσβηνε, την άνοιγα, έσβηνε καιιιιιι άρχισε η κλασσική μυρωδιά από καμμένα boards. Yupii! άντε ένα 300αρι να φεύγει πάλι για καινούργια και διακοπές γιοκ
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2445101/Dell-S2740L.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα