Gtr34 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Προσπαθησα να εγκαταστησω το παραπανω προγραμμα σε pc με antivirus nod 32 και δεν με αφησε αναφεροντας οτι ειναι μολυσμενο.<br><br> Στο δικο μου pc που τρεχει το mse δεν υπαρχει προβλημα.<br><br> Εχετε εμπειρια απο το συγκεκριμενο converter ; ειναι κακοβουλο λογισμικο η απλα μιλαμε για false positive ; Ευχαριστω !
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Εγω προσωπικα αυτην την στιγμη που ειμαι με αγορασμενο το nod32, το κατεβασα και το εγκατεστησα μια χαρα δεν μου εβγαλε κατι. Οποτε κατι αλλο συμβαινει. 1
flik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Το κατέβασες απο το site της εταιρείας; Αν το βλέπει για adware λογικά, μάλλον θα έρχεται με προαιρετικό κανένα toolbar δεν θυμάμαι. Αν είναι απο το site της εταιρείας, αγνόησε την ειδοποίηση απο το eset, απλά πρόσεχε στα κουτάκια, κάτι θα έχει προεπιλεγμένο μάλλον. 2
Gtr34 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Ναι απο την σελιδα του κατεβηκε , εχει πολυ σαβουρα μεσα μαλλον εκει σκαλωνει , και στο virustotal που το ανεβασα μονο το eset!το βρηκε μολυσμενο.
JamesSP472 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Καθαρό είναι. Λογικά θα του την έδωσε κανένα toolbar αν και δεν έχει απ' ότι εχω δει Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App
Jannis64 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Εγώ εγκατέστησα και χρησιμοποιώ, εδώ και αρκετό καιρό, το Freemake Video Converter σε διαφορετικά PC με Avast free, AVG free, Panda antiv Pro 2013, Microsoft Security Essentials και δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα σε κανένα. Το κατέβασα από εδώ http://www.freemake.com/gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα