vellamos_power Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 καλησπερα παιδια. εχω τον ενλογω εξωτερικο δισκο στα 3 TB και σημερα ξαφνικα τα windows δεν τοn αναγνωρισαν. μετα απο πολλες προσπαθειες τον ειδαν αλλα δεν ειναι προσπελασιμος. καλλαει το pc οταν προσπαθω να τον ανοιξω, απο την διαχειριση δισκων παλι τα ιδια. ετρεξα το hirens boot cd και μου εβγαλε οτι ο δισκος βρισκεται σε τελεια κατασταση χωρις κανενα bad sector. ο δισκος ειναι σχεδον καινουριος(16 ωρες λειτουργειας, μιας και ειναι για back up). ξερει κανεις τι παιζει? (δοκιμασα και σε λαπτοπ και κανει τα ιδια)
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μήπως το ρεύμα του ειναι στα τελευταία η εχεις καποιο πρόβλημα οποτε βρες ενα αλλο αν μπορείς που να κανεις και δοκίμασε και καποιο αλλο καλώδιο
vellamos_power Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 οταν βγαζω το usb μου λεει να κανω διαμορφωση τον δισκο
vellamos_power Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 μετα απο ψρα αναγνωρισε τον δισκο, μου δειχνει ποσω γιγα χρησιμοποιω και ποσα ειναι ελευθερα αλλα οταν παταω να τον ανοιξω μου βγαζει το σφαλμα κυκλικος ελεγχος πλεονασμου. τι μπρω να κανω ωστε να παρω τα αρχεια απο τον δισκο?
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε καποιο πρόγραμμα ανάκτησης οπως το Ontrack EasyRecovery να πάρεις τα σημαντικά αρχεία τουλάχιστον και βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα