Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. εχω τον ενλογω εξωτερικο δισκο  στα 3 TB και σημερα ξαφνικα τα windows δεν τοn αναγνωρισαν. μετα απο πολλες προσπαθειες τον ειδαν αλλα δεν ειναι προσπελασιμος. καλλαει το pc οταν προσπαθω να τον ανοιξω, απο την διαχειριση δισκων παλι τα ιδια. ετρεξα το hirens boot cd  και μου εβγαλε οτι ο δισκος βρισκεται σε τελεια κατασταση χωρις κανενα bad sector. ο δισκος ειναι σχεδον καινουριος(16 ωρες λειτουργειας, μιας και ειναι για back up). ξερει κανεις τι παιζει? (δοκιμασα και σε λαπτοπ και κανει τα ιδια)

Δημοσ.

Μήπως το ρεύμα του ειναι στα τελευταία η εχεις καποιο πρόβλημα οποτε βρες ενα αλλο αν μπορείς που να κανεις και δοκίμασε και καποιο αλλο καλώδιο

Δημοσ.

μετα απο ψρα αναγνωρισε τον δισκο, μου δειχνει ποσω γιγα χρησιμοποιω και ποσα ειναι ελευθερα αλλα οταν παταω να τον ανοιξω μου βγαζει το σφαλμα κυκλικος ελεγχος πλεονασμου. τι μπρω να κανω ωστε να παρω τα αρχεια απο τον δισκο?

Δημοσ.

Δοκίμασε καποιο πρόγραμμα ανάκτησης οπως το Ontrack EasyRecovery να πάρεις τα σημαντικά αρχεία τουλάχιστον και βλέπουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...